Tüp Bebek Merkezleri Smyrna art izmir

bızde basladık tedavıyen takıp denızlı dıger ıslemler smyna olaçak. tavsıye etmıyormusunuz
Ben merkeze 5 yıl once gittim galiba hatırladığım.Kötü diyemem.Oraya giden 5 arkadasimin ilk denemede oldu.Benim olmadı ama sonrasinda başka merkezde de olmadi.Basari orani yüksek diye biliyorum.

Sizin ilk denemeniz mi?benim 5 yaşında ilk denemeden bir kızım var.sonrasinda gecenyildan bu yana 4 denememiz ama malesef 3 olumsuzum var bakalım buda nasip artik.sizin kim ilgileniyor.bizim doktorumuz şaban bey.

Sizin ilk denemeniz mi?benim 5 yaşında ilk denemeden bir kızım var.sonrasinda gecenyildan bu yana 4 denememiz ama malesef 3 olumsuzum var bakalım buda nasip artik.sizin kim ilgileniyor.bizim doktorumuz şaban bey.
benım 1. tam deneme 2. dondurulmus paü de. 3,tam deneme transfer smyrna da
elde var sıfır

Acaba merkezlemi alakalı?özel değilse sizin probleminiz neydi?Bizim erkek infertilitesi

BIZDE ÖZELLIKLE SU VAR DEDIKLERI BISY YOK. BISY YOKKEN NIE OLMUYOR ARASTRALIM DEDI EN SON DR. GENETIGE GITTIK SONUC BEKLIOZ

Ben symrna arta basladom hepimize bol sans diliyorum bilmiyorum saban beyi cok tavsiye ettiler bakalim yasayip gorucez
Smyrna’da tedavi gorenlerdenim.
Pazartesi 2 embriyo transfer olacak, genel aneztezi altinda olacak..
Bakalim sonuc ne olacak ilk denemem...
3 yumurta topladilar, 2’si dollendi

Arkadaslar izmir smyrna artta tup bebek yaptirip hamile kalanlar yok mu? Adini hic gormuyorum forumda ama basarili diye duymustum? Cevaplarsaniz sevinirim
O hastanede başarısız 2 tüp bebek denemem oldu.cektiklerim maddi manevi saymakla bitmez.

O hastanede başarısız 2 tüp bebek denemem oldu.cektiklerim maddi manevi saymakla bitmez.
Aynen benim de kotu tecrubem oldu tavsiye etmem

Back
X