Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Araştırın cnm smdi hersy daha farklı bn hc bsyden faydalanamadm bazı testleri ilaçları devletten yazdirdim yaptirdm sadeceBenim doktorum infertilite uaziyordu rapora ilaclari da yazip rapor cikariyodum.5 dakika suruyo.ozel hastanede calisiyor ama benim soktorum.devlette nasil olur bilmem.ama bir deneyin.1500 lira cepte kaliyo nerdeyse.
Hadi hayirli si gözün aydn olr insllh cnm Rabbim hakkında hayırlı olanı versin ewladinda hayırlısı ni versn ilk 1saat degl 2saat bile kimildamadan yat bn transfer GNU hastanede bile kaldım yattım o gece hastanedeBu arada benim yarin transferim var kizlar.cok heyecanliyim.dualarinizi esirgemeyin.
Hadi hayirli si gözün aydn olr insllh cnm Rabbim hakkında hayırlı olanı versin ewladinda hayırlısı ni versn ilk 1saat degl 2saat bile kimildamadan yat bn transfer GNU hastanede bile kaldım yattım o gece hastanede
Bnm doktorum saban bey canım ama transferime funda hanim girdi 1saat yat hic kimildama ddi funda hanim ewde is yapma ewin içinde istirahat içinde ol ddi kalmak istersen buyyrun kalın ddi bnm de bu son şansım olduğu içn çok dkkt ettm ewham yapıyı insan cnmCanum sana kim dedi bu kadar dikkat etmeni saban bey mi
Bn kendim hastanede yatmayı tercih ettm yoksa doktorumla ilgili degldiBnm doktorum saban bey canım ama transferime funda hanim girdi 1saat yat hic kimildama ddi funda hanim ewde is yapma ewin içinde istirahat içinde ol ddi kalmak istersen buyyrun kalın ddi bnm de bu son şansım olduğu içn çok dkkt ettm ewham yapıyı insan cnm
İnşallah canım gelirsin tabi Rabbim cok büyük insan inanamiyo bile hala tuhaf geliyo banaHa anladim canim. Ben de guzel haberlerle gelirim insallah yaaaaa
Hepimiz insallah canım hepimiz icin geçerli Allah sağ salim kucamiza almayi nasip etsinOyledir eminim. Ben keseleri gorunce bile nasil oluyordum. Insallah saglikla dogurursunn
YeteBen ilkinde de 2. Sinde de 2 saat yatmistim hic kalkmadan kizlar.ikisi de smirna da olmustu.ama ben o gun geri dondum evime.yol 2 bucuk saatti .Funda hanim sakincasi yok dedi.ama eve geldikten sonra gebelik testine kadar hic is yapmadim.annem gelip bakti.Allah razi olsun annecigimden.ama sonuc negatif.ilk uc gun istirat onermistiler bana.sonraki gunlerde cok hareketsiz kalmayin dolasim duruyo demislerdi.simdiki merkezimde transferden sonra uc gun kalicaz.burasi daha uzak tabi.o yuzden izin vermediler yolculuga.
Bncede kal cnm bu kadar ağrı aci cekio insan kolu bsy degl annelerimiz sagolsn iyiki varlarBen ilkinde de 2. Sinde de 2 saat yatmistim hic kalkmadan kizlar.ikisi de smirna da olmustu.ama ben o gun geri dondum evime.yol 2 bucuk saatti .Funda hanim sakincasi yok dedi.ama eve geldikten sonra gebelik testine kadar hic is yapmadim.annem gelip bakti.Allah razi olsun annecigimden.ama sonuc negatif.ilk uc gun istirat onermistiler bana.sonraki gunlerde cok hareketsiz kalmayin dolasim duruyo demislerdi.simdiki merkezimde transferden sonra uc gun kalicaz.burasi daha uzak tabi.o yuzden izin vermediler yolculuga.
Mrb bn uzun zamandir yazamadim biraz Zor gecti hamilelik sizlerde ne var ne yok kizlarKizlar ne alemdesiniz
Smyranaya giden yeni hastalar var mi ki?
Benim doktorum dışarıdan smyrna da değil ama tüp bebek işlemlerimiz smyrna da yapıldı.Smyranaya giden yeni hastalar var mi ki?
bızde basladık tedavıyen takıp denızlı dıger ıslemler smyna olaçak. tavsıye etmıyormusunuzBen smirna da iki kez denedim.Ikisi de dondurulmus embriyolarla yapildi.3. Gun embriyosu ve 1. Kaliteydi.Ama negatif sonuc aldim.yanliz kendimle birlikte oraya giden 7 kisi taniyorum.5 tanesi pozitif 2 si negatif ve negatiflerden birisi benim.Ben cevremdeki pozitif sonuclari gorunce gitmistim oraya.Ama o merkezi hicbir zaman sevmedim sevemedim.bu kisiden kisiye degisir tabi.ama basari orani yuksek diye biliyorum.niye sevmedim diye sorarsaniz gercekten bir sebebi yok.size somut bisey soyleyemem.