Tüp Bebek Merkezleri Smyrna art izmir

Benim doktorum infertilite uaziyordu rapora ilaclari da yazip rapor cikariyodum.5 dakika suruyo.ozel hastanede calisiyor ama benim soktorum.devlette nasil olur bilmem.ama bir deneyin.1500 lira cepte kaliyo nerdeyse.
Araştırın cnm smdi hersy daha farklı bn hc bsyden faydalanamadm bazı testleri ilaçları devletten yazdirdim yaptirdm sadece

Bu arada benim yarin transferim var kizlar.cok heyecanliyim.dualarinizi esirgemeyin.
Hadi hayirli si gözün aydn olr insllh cnm Rabbim hakkında hayırlı olanı versin ewladinda hayırlısı ni versn ilk 1saat degl 2saat bile kimildamadan yat bn transfer GNU hastanede bile kaldım yattım o gece hastanede

Hadi hayirli si gözün aydn olr insllh cnm Rabbim hakkında hayırlı olanı versin ewladinda hayırlısı ni versn ilk 1saat degl 2saat bile kimildamadan yat bn transfer GNU hastanede bile kaldım yattım o gece hastanede

Canum sana kim dedi bu kadar dikkat etmeni saban bey mi

Canum sana kim dedi bu kadar dikkat etmeni saban bey mi
Bnm doktorum saban bey canım ama transferime funda hanim girdi 1saat yat hic kimildama ddi funda hanim ewde is yapma ewin içinde istirahat içinde ol ddi kalmak istersen buyyrun kalın ddi bnm de bu son şansım olduğu içn çok dkkt ettm ewham yapıyı insan cnm

Bnm doktorum saban bey canım ama transferime funda hanim girdi 1saat yat hic kimildama ddi funda hanim ewde is yapma ewin içinde istirahat içinde ol ddi kalmak istersen buyyrun kalın ddi bnm de bu son şansım olduğu içn çok dkkt ettm ewham yapıyı insan cnm
Bn kendim hastanede yatmayı tercih ettm yoksa doktorumla ilgili degldi

Oyledir eminim. Ben keseleri gorunce bile nasil oluyordum. Insallah saglikla dogurursunn

Ben ilkinde de 2. Sinde de 2 saat yatmistim hic kalkmadan kizlar.ikisi de smirna da olmustu.ama ben o gun geri dondum evime.yol 2 bucuk saatti .Funda hanim sakincasi yok dedi.ama eve geldikten sonra gebelik testine kadar hic is yapmadim.annem gelip bakti.Allah razi olsun annecigimden.ama sonuc negatif.ilk uc gun istirat onermistiler bana.sonraki gunlerde cok hareketsiz kalmayin dolasim duruyo demislerdi.simdiki merkezimde transferden sonra uc gun kalicaz.burasi daha uzak tabi.o yuzden izin vermediler yolculuga.

Ben ilkinde de 2. Sinde de 2 saat yatmistim hic kalkmadan kizlar.ikisi de smirna da olmustu.ama ben o gun geri dondum evime.yol 2 bucuk saatti .Funda hanim sakincasi yok dedi.ama eve geldikten sonra gebelik testine kadar hic is yapmadim.annem gelip bakti.Allah razi olsun annecigimden.ama sonuc negatif.ilk uc gun istirat onermistiler bana.sonraki gunlerde cok hareketsiz kalmayin dolasim duruyo demislerdi.simdiki merkezimde transferden sonra uc gun kalicaz.burasi daha uzak tabi.o yuzden izin vermediler yolculuga.
Yete
Bncede kal cnm bu kadar ağrı aci cekio insan kolu bsy degl annelerimiz sagolsn iyiki varlar

Tedaviden kalmış gonapepty iğneden 2-3 tane lazım izmirli arkadaşlar paylaşmak istermisiniz

Ben smirna da iki kez denedim.Ikisi de dondurulmus embriyolarla yapildi.3. Gun embriyosu ve 1. Kaliteydi.Ama negatif sonuc aldim.yanliz kendimle birlikte oraya giden 7 kisi taniyorum.5 tanesi pozitif 2 si negatif ve negatiflerden birisi benim.Ben cevremdeki pozitif sonuclari gorunce gitmistim oraya.Ama o merkezi hicbir zaman sevmedim sevemedim.bu kisiden kisiye degisir tabi.ama basari orani yuksek diye biliyorum.niye sevmedim diye sorarsaniz gercekten bir sebebi yok.size somut bisey soyleyemem.
bızde basladık tedavıyen takıp denızlı dıger ıslemler smyna olaçak. tavsıye etmıyormusunuz

Back
X