öncelikle tedavin hayırlı olsun... bende smyrnada tedavi oldum şimdi 15 haftalık hamileyim... ilgileri güzel... gelbebek26 diye bi arkdaşımızda smyrnada tedavi oldu sanırım şimdi 9 haftalık hamile...
gelbebek26 tebrik ederim Allah kucagina almayi nasip etsin ,cok guzel duygular bunlar bende bu merkezi dusunuyorum herkes cok memmun kalmis , ama gecen gun aradim telefondaki adam koordinatoru sanirim biraz itici geldi ,,,ne bileyim sanki acelesi varmis gibiydi sanirim doktorlar falan iyi onemli olan da o ,,19 gun gibi suruyor tedavi diyorlar ama sanirim kisiye gore degisiyor mesela senin ne kadar surdu dogum kontrol hapi kullandin mi onu da herekese vermiyorlarmis .. neyse cok uzattim tekrar tebrikler
gelbebek26 ozelden mesaj atmak istedim ama sanirim gitmedi bu sitede yeni sayilirim aslinda biraz karisik geldi valla bazen yanlis yerlere gidiyor mesajlarim akannehir en rahat burdan gidiyor ,,neyse canim fazla uzatmadan oncelikle cevap yazdigin icin cok tesekkurler ..ben aslinda daha tedaviye baslamadim arastirma zafhasindayim ,,,merak ettigim sey burun spreyi kullandin mi yani sadece igne mi kullandin ,,bir de telefonda herkese dogum kontrol hapi verilmiyormus yani kist falan varsa ,bu konuda bilgin varsa paylasirsan cok ksevinirim
canım saol bilgiler için..ben çok korkuyorum jinekologdan yaaa.hep bana çok olumsuz şeyler söylicek gibi geliyo.1,5 yıllık evliyim 33 yaşındayım ve hala gidemedim korkudan..bi kere gittim o da kötü ve ters bi tecrübe oldu.funda hanım beni azarlamasın gelmedim bu saate kadar diyekafamçokkarıştıbatarang ben yukarıdada yazdım bende pko luyum smyrnada yaptırdım ilk denememde tuttu ancak 9. hafta kalbi durdu malesef ancak merkez , doktorlar hele FUNDA hanım ve hemşireler mükemmel ben eylülde tekrar deniycem ve smyrnada tabikide ancak sana tavsiyem sakın bebek olayını çok fazla kafana takma özellikle psikolojini inanılmaz bozuyor psikolojinin bozulması malesef hem adetlerine hemde gündelik hayatını olumsuz etkiliyor ben aynı şeyleri yaşadığım için bliyorum hatta bende bir ara çocuk olayını öyle kafama takmıştımki adetlerim 12 - 15 gün geçerdi ve ben boşuna HAMİLE olduğumu sanıp ümitlenirdim canım herşey nasip kısmet Allah isterse herşey olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?