Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art tüp bebek merkezinde tedavi olanların paylaşımları

bende smrna tüp bebek merkezinde tedaviye başlıyorum eylülde inşşallah hepimiz için hayırlı olur çikolata kistinden dolayı tüp bebek için harekete geçtik.

deniz merhaba şansa bak isimlerimiz hatta dertlerimiz de aynı..ben 2010 ocak ayında yaptırdım tüp bebek smyrnada olmadı malesef..
çukukata kistinden 2 kere ameliyat oldum..ama doktorlar ve merkezden memnun kaldım..
şimdi raporlu ege ün. de deneyeceğim..
inşallah güzel haberlerinizi alırım..

çok teşekür ederim deniz.bende 2 yıl içinde laparoskobi 6 aylık iğne ardından 2 kez kimyasal gebelik ve sonrası tüp bebek denemem oldu.rahim filmide çekilmiştim.ileri evre endo.diyor doktor ama yapışıklık tüplerde bi sorun yada rahimde bi sorunum yokki anlamıyorum.ayrıca sana tüp bebek öncesi histeroskopi yapıldımı acaba ben onu yaptırdım şuan tüp bebek öncesi şükür sorun yok d.kont.hapına başladım inşlalah 2. denememde tutar ve ömrü olur inşallah.şu 3 yıllık evliliğimde doktorlardan kurtulamadım eskiden üşüttüğümde dahi bir aspirin yeterken.şimdi doktor doktor bu hastalık için koşturuyoz ALLAH kimsenin emeğini boşa çıkartymasın inşşah hepimiz kucağımıza evlatlarımızı alırız.allah sabrınıda nasip etsin inşşalalh.birde bişi sormak istiyorum endometriozis olup kimyasal gebelik yaşayan varmı acaba.

slm kızlar bende smyrnada tedaviye basladım. suanda doğum kontrol hapı kullanıyorum.ve cuma günü histereskopiolucam. rahme bakılcak. benim rahim duvarım kalın.tüler kapalı. eşimde morfolofi düşük.bakalım hayırlısı kızlar

ilyada 79 tebrik ederim saglikla kucagina al bebesini ,,bende smyrnnayla gorustum dogum kontrol hapini herkese vermiyorlarmis sen kullanmismiydin ?

arkadaşlar doğum kontrol hapını hemen herkese veriyorlar. lütfen aşamalardan bilgilendşirilmek isteyin. yolunda gitmeyen en ufak şeyden haberdar olma hakkınızı kullanın. ve onlara sağlıksız tek embriyoyla transfere girmek istemediğinizi defalarca hatırlatın. yani 7 hücreden küçükse asla transfere izin vermeyin. işi şansa bırakmayın. bu şans işi değil.sonraki hüsran ömrü etkiliyor. smirna art ın başarı raporlarını inceleyin.

kzlar oncelkle slm herkese ben haziran temmuz arası tüp bebek tedavimi oldm smyrnada ilk denemede tuttu çok şükür blıorm ki bu sureclerde insan olmlu hberler istıo o merkzde olmlu sonç almş kişileri görmek istıo topklerde bu yuzden bunu yazıorm size ben size başka bşey daha soylucem neolur poztf başlayn tedavilere ve tedaviniz suresnce moralinizi bozan herşeyden uzak durmaya çalşn topklerde araştrma yapmayn dua inanç poztf enerji çok onemli bu srecte gerisini zaten merkz halledıo
bizim de çok içacıcı bi durumumuz yoktu morfoljmz birdi hareketmz çok düşüktü ama çokk şükr ki tutundu bebşmz Allah yardımcınız olsn kalbiniz hep ferah olsn kızlar kafanıza bşey taklrsa sorun lutfen ii hberlerinizi beklıorm hayırlısyla

kızlar bizde bu ay baslamayı düşünüyoruz daha önce gidenler var mı nasıl bir merkez bilgi verirmisiniz

Cnm Merhaba ben Denizli'de oturuyorum ama tüp bebeği smyrna da yaptıracagiz Historoskopi yapıldı bu ay haziran 19da tekrar gidicez adet olunca iğneler başlıca. Smyrna yi çok beğendim ben hemşireler çok güleryüzlü hiç stres olmuyosn

mrb arkadaşlar bizde smyrna da başlamayı düşünüyoruz ama eşimin gittiği ürolog umutsuz konuştu sayı ve hız kötü morfoloji çok kötüymüş napıcaz bilemiyorum çok üzgünüm bizimle aynı durumda olan ver mı acaba

Bende bu merkezle basladim tup bebege ve tek kelime ile mukemmel, herkes guleryuzlu 24 saat bilgi alabiliyorsunuz...hersey muntazam ameliyathaneler super.morfoloji sonucu kotu olan arkadasim smyrna da b8 yontem var bir mikroskop simdi adini hatirlayamadim ama sizin durumunuz cok buyuk avantaj ve sans oldugundan soz ediliyordu...benim 7 tane embriyom var ve transferim nasipse yarin inşallah ilk seferde hayirlisiyla olur... akliniza takilan bisey varsa yazin cevaplarim...Rabbim hepimizin yardimcisi olsun...

Cnm hayırlı olsun benimde dün toplandı yumurtalar bu aksama doğru embriyologlar arayacak mis dollenip dollenmedigini söyleyecekler mis korktum açıkçası ole dediklerinde ya dollenmezse

Cnm hayırlı olsun benimde dün toplandı yumurtalar bu aksama doğru embriyologlar arayacak mis dollenip dollenmedigini söyleyecekler mis korktum açıkçası ole dediklerinde ya dollenmezse

Bunun bir garantisi yok elbette ama korkma hic eger yumisler iyi durumda ise olur merak etme bak benim transfer gunu sadece 3 embriyom kalmisti ve cok iyi kalitede idi ben tek transfer ettirdim doktorum oyle istedi kalan 2 yide dondurdum...korkma sen ne yasarsan onlarda onu yasar elinden geldigince pozitif ol stres yok en onemlisi bu daha transferden sonrasi var bak benim teste 7 gun kaldi sabirli olmali ve en onemlisi inanmalisin benim doktorum surekli bunu ogutledi bana bizim sorunumuz primer infertilite cok zor bir durum...ama ben umutluyum ve suanda biliyorum topik benimle beni birakmayacak... boyle dusun transferden sonra cok guzel seyler hissedeceksin bana hamilesiiiiin dediler ve bende hamileyiiiim diyorum...mutlu olacagin herşeyi yap stresten uzak duracagin ne varsa yap sigara tuketme ve kafeinden zebani gibi kac hazir hic biseyi yeme tavuk yeme... bak sen inanmazsan yumisler nasil inanacak ve tutunacak dimi arkadadim ...Rabbim bizede sabrimizin mukafatini verecek inşallah.... aklina takilan ne varsa sor bana elimden geleni yaparim... kolay gelsin bize

Sağolasınnn cnm yaaa içimi rahatlattın valla bugün öğlen yapılacak transver inş hayırlısı olur tüm kalbimle pozitif düşünücem:) inş sende olumlu sonuçlar alırsn cnm benimmmm Allah yardımcımız olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim transfer oldumu merak ettim durumu benim az kaldi artık, sagol guzel dileklerin icin 😊

Canim transfer oldumu merak ettim durumu benim az kaldi artık, sagol guzel dileklerin icin 😊

Oldu cnm transver yatıyorum evde:) ama tuvaletimi yaparken zorlanıyorum biraz yani ıkınmamaya çalışıyorum oturuyorum tuvaltr yarım saat falan:)

Oldu cnm transver yatıyorum evde:) ama tuvaletimi yaparken zorlanıyorum biraz yani ıkınmamaya çalışıyorum oturuyorum tuvaltr yarım saat falan:)

Cnm kusura bakma bu arada geç yazdm görmemişim msjını

Tamamen psikolojik bu durum ben de yasadim merak etme hepsine alisacaksin, ilaclarini duzenli al sakin ihmal etme cok duzenli ve dogal beslen ben 14 sene sonra yumurta yemeye basladim kafeinli icecekler icme sigara kullanma bana tavuk bile yasak dusun ☺ bide son gun heyecanlarin olacak onlar tam yurek hoplatiyor bende oldugu gibi 😀 senin kacinci gun embriyosu ve test tarihin ne zaman ? Insallah bizde guzel haberler alicaz...birde doktorun kimdi canim...

Kız korkuyorum ya tuvaletteyken herkes bişey yazmş ıkınmayın düşer diye ayy o son gün heycanları daha fena olur haber et muhakkak tamammı 2. Gün embriyosu cnm doktorum ali bey 17 snde test tarihim senin kaç gün kaldı teste

Tibben dusmesi ordan geri gelmesi imkansiz bunlara takilma...ama tabi dikkat et, ne cok hareketli ol ne cok yat, benim test gunum 11 temmuz canim yaniii cuma gunu valla dayanacak hal kalmadi, bu benim 8.yilim evliligimde ve ben senelerdir ugrasiyorum.ama dogru yerde yaptirdik bu tedaviyi bu cok onemli bi adim, benim dr.da funda hanim... veririm vermezmiyim haber ama simdiden soyluyorum beni cok takma sen kafaya.bizim durum farkli sonuc negatifte olsa pozitif te olsa simdiden uyariyorum cunki biz primer infertilite ile ugrasiyoruz hic bir sorun yok esimde de bende de ama olmuyor...ondan dolayi sizin probleminiz neydi tabi soylemek istersen...bu arada sorulmaz ama yas kac ?😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…