bende smrna tüp bebek merkezinde tedaviye başlıyorum eylülde inşşallah hepimiz için hayırlı olur çikolata kistinden dolayı tüp bebek için harekete geçtik.
ilyada 79 tebrik ederim saglikla kucagina al bebesini ,,bende smyrnnayla gorustum dogum kontrol hapini herkese vermiyorlarmis sen kullanmismiydin ?
kızlar bizde bu ay baslamayı düşünüyoruz daha önce gidenler var mı nasıl bir merkez bilgi verirmisiniz
kızlar bizde bu ay baslamayı düşünüyoruz daha önce gidenler var mı nasıl bir merkez bilgi verirmisiniz
Bende bu merkezle basladim tup bebege ve tek kelime ile mukemmel, herkes guleryuzlu 24 saat bilgi alabiliyorsunuz...hersey muntazam ameliyathaneler super.morfoloji sonucu kotu olan arkadasim smyrna da b8 yontem var bir mikroskop simdi adini hatirlayamadim ama sizin durumunuz cok buyuk avantaj ve sans oldugundan soz ediliyordu...benim 7 tane embriyom var ve transferim nasipse yarin inşallah ilk seferde hayirlisiyla olur... akliniza takilan bisey varsa yazin cevaplarim...Rabbim hepimizin yardimcisi olsun...
Cnm hayırlı olsun benimde dün toplandı yumurtalar bu aksama doğru embriyologlar arayacak mis dollenip dollenmedigini söyleyecekler mis korktum açıkçası ole dediklerinde ya dollenmezse
Bunun bir garantisi yok elbette ama korkma hic eger yumisler iyi durumda ise olur merak etme bak benim transfer gunu sadece 3 embriyom kalmisti ve cok iyi kalitede idi ben tek transfer ettirdim doktorum oyle istedi kalan 2 yide dondurdum...korkma sen ne yasarsan onlarda onu yasar elinden geldigince pozitif ol stres yok en onemlisi bu daha transferden sonrasi var bak benim teste 7 gun kaldi sabirli olmali ve en onemlisi inanmalisin benim doktorum surekli bunu ogutledi bana bizim sorunumuz primer infertilite cok zor bir durum...ama ben umutluyum ve suanda biliyorum topik benimle beni birakmayacak... boyle dusun transferden sonra cok guzel seyler hissedeceksin bana hamilesiiiiin dediler ve bende hamileyiiiim diyorum...mutlu olacagin herşeyi yap stresten uzak duracagin ne varsa yap sigara tuketme ve kafeinden zebani gibi kac hazir hic biseyi yeme tavuk yeme... bak sen inanmazsan yumisler nasil inanacak ve tutunacak dimi arkadadim ...Rabbim bizede sabrimizin mukafatini verecek inşallah.... aklina takilan ne varsa sor bana elimden geleni yaparim... kolay gelsin bize
Canim transfer oldumu merak ettim durumu benim az kaldi artık, sagol guzel dileklerin icin 😊Sağolasınnn cnm yaaa içimi rahatlattın valla bugün öğlen yapılacak transver inş hayırlısı olur tüm kalbimle pozitif düşünücem:) inş sende olumlu sonuçlar alırsn cnm benimmmm Allah yardımcımız olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim transfer oldumu merak ettim durumu benim az kaldi artık, sagol guzel dileklerin icin 😊
Oldu cnm transver yatıyorum evde:) ama tuvaletimi yaparken zorlanıyorum biraz yani ıkınmamaya çalışıyorum oturuyorum tuvaltr yarım saat falan:)
Cnm kusura bakma bu arada geç yazdm görmemişim msjını
Tamamen psikolojik bu durum ben de yasadim merak etme hepsine alisacaksin, ilaclarini duzenli al sakin ihmal etme cok duzenli ve dogal beslen ben 14 sene sonra yumurta yemeye basladim kafeinli icecekler icme sigara kullanma bana tavuk bile yasak dusun ☺ bide son gun heyecanlarin olacak onlar tam yurek hoplatiyor bende oldugu gibi 😀 senin kacinci gun embriyosu ve test tarihin ne zaman ? Insallah bizde guzel haberler alicaz...birde doktorun kimdi canim...
Cnm kusura bakma bu arada geç yazdm görmemişim msjını
Kız korkuyorum ya tuvaletteyken herkes bişey yazmş ıkınmayın düşer diyeayy o son gün heycanları daha fena olur haber et muhakkak tamammı 2. Gün embriyosu cnm doktorum ali bey 17 snde test tarihim senin kaç gün kaldı teste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?