• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

smyrnada tüp bebek

ayşe cim teşekkür ederim cnm cevap yazdığın için 22 haftalık gebe sin ne güzel allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah dua et bize kardeşim sevgilerimle..

cnm hipogonatropik hipogonadizm hastalarına menegon iğnesi veriyorlar fsh ve lh içerdiği için ben genelde 15-ile 18 gün arası günlük 600 doz menegon iğne vuruluyorum son zamanlarda ağlıya ağlıta vuruluyorum canım çok yanmaya başlıo bide bu menegon bende sinir yapıo poliklinikteki arkadaşlar tanıdık allahtan nazımı çekiolar..saolsunlar..

bildiğim kanarıyla gonal f te lh yok sendeki sağlık sorunu nedir yada eşindeki cnm ??

bende tüpler kapalı cnm
ben kendimden bahsedeyim. geçen ay ankarada bi merkeze gittim tüpe başlıcaktık özel sebeplerden devam edemedim daha doğrusu hiç başlamadım sadece ilaçlarımı aldım. benim öğrenmek istediğim smyrna bu ilaçları kabul edermi elimde 2000 liralık ilaç var ya bu ilaçlar olmaz derlerse o kadar para verdim elimde 5 kutu gonal f 1 tane çatlatma iğnesi 1 tane progesteron jel ve lucrin var

kabul ederler cnm baştan söylersin yardımcı olurlar anladım cnm ne zaman öğrendin tüplerin kapalı olduğunu ameliyat olma şansın yokmu peki???

geçen sene öğrendim. ameliyat diyor doktorum ama tekrar yapışabilirmiş bana bıraktılar bende beklemek istemediğimden tüp düşünüyorum ameliyet derken laporoskopiyi kastediyosun dimi

evet cnm normal yolla gebelik şansın da yüksek eşinde erkek inferfilite sorunu yoksa tabi çünkü hep tüpe gitmen gerekcek sonuçta kim de ne zaman nerde tutucağı belli değil şahsen sadece bende tüpler kapalı oolsa idi ameliyat seve seve olurdum kaç yıldırn evlisin peki kaç yaşındasın ben 9.cu yıla giricem bu ayın 29.da yaşım 28 yaşındayım 29dan gün aldım nisan 20 de :)

ben 30 yaşındayım 3 senedir bebek istiyoz 1 sene kendimiz bekledik sonra rahim filmi çektirdim ve o ay biraz yollar açılmış gebe kaldım ama düştü. o günden beri bebeğim olmuyo. cnm benim baya yapışıklığım varmış

anladım cnm tabi sen daha iyi bilirsin ama dene derim ameliyatı gene gerisi sana kalmış benim kide bir fikir cnm çünkü tüpbebek ticaret pazarı omuş kim ne tutturursa sen raporlumu gidicen raporsuzmu...

raporsuz gidicem. eğer olmazsa tutmazsa yani 1. tüp bebek olumsuz sonuçlanırsa o zaman ameliyat olucam ve öyle denicem hem bu arada 2. tüp bebeğe kadar böyle denemiş olruz diye düşünüyorum

bencede mantıklı cnm zaten narkoz verip uyutuolar en fazla 1 saart sürüo die biliyorum ben lakin hiç olmadım ameliyat olanlardan duydum kısmi olarak..hayırlısı artık.fakat neden izmir istanbulu düşünmezmisin ?

raporsuz gidicem. eğer olmazsa tutmazsa yani 1. tüp bebek olumsuz sonuçlanırsa o zaman ameliyat olucam ve öyle denicem hem bu arada 2. tüp bebeğe kadar böyle denemiş olruz diye düşünüyorum

kabul eder onlar ılaclara karısmıyorkı ıstersen gıt baska eczaneden al banada gonal f lucrın vermıslerdı gonal f daha pahalı dıye menegon la da takvıye etmıslerdı elındekı ılaclarda artarsa orda satarsın baska alacaklara sen once bır on gorusme ayarla once burhan beyle gorus ılacları da anlat o gun zaten funda hanımda muayene edecek esın de olsun hatta yanında fıyatı falan da konusun ılacları kabul ederler ıcın rahat olsun zaten o ılaclar kullanılıyor ama saklanması gerektıgı gıbı sakla kullanma kılavuzunda anlatıyor ben smyrnaya gıderken bıle o buz lu bır sey varya onunla tasıdım içindeyarımlar kalıyor onları hemsıre cekıp bır doz daha ılac cıkarıyor sonucta pahalı ılaclar aklına takılan bırsey olursa sor Allah ınsallah olumlu sonuclar almayı nasıp eder

Nisan-nur merhaba,
Ben symrnada uc kez tup bebek denedim. Hic birinde gebelik olusmadi. Gorunurde ne bende ne esim de onemli bir sorun yok. Ben basarisiz sonuclardan tamamen bu merkezi sorumlu tutmuyorum ama ilgisizliklerinden cok sikayetci oldugumu soyleyebilirim. Uc tedavim boyunca bir kere bile telefonla doktoruma (Funda Hanim) soru soramadim. Cunku cok mesguldu.Benimle sadece hemsireler muhatap oldu. Hemsire ile gorusebilmek icin bile zaman zaman defalarca aramam gerekti. Suan o merkezde dondurulmus embriyolarimiz var. Ama bunlari bile orada kullanmayi dusunmuyorum. Baska merkeze transfer ettirecegim. Ama yine de senin kendini nerede rahat hissedecegin onemli. Bu merkezi cok basarili bulan kisiler de var.Selamlar

ketty 71 merhaba cnm ben de smyrnada tüpbebek düşünenlerdenim nisannur arkadaşlımla beraber kadar kısmet artık senin adına üzüldüm hemde çok üzüldüm inşallah hazır olduğun zaman ve vakti saati geldiği zaman anne olursun dualarımda herkes...sevgilerimle..

Ficalcim, iyi dileklerin icin cok sagol. Dedigin gibi bunlar birazda kader kismet isi. Umarim tedavileriniz cok basarili gecer. Hepimize bol sans.

ketty71 saol cnm güzel dileklerin için inşaallah hep beraber annelik duygusunu tadarız sevgilerimle cnm..

Back
X