- 21 Eylül 2021
- 84
- 38
- 3
- Konu Sahibi Kelebek 20
-
Siteyi kızlar soruyor’a çevirdiniz iki saatte. Oraya mı gitseniz acaba, burası pek size göre değil gibi.Snapchat ta arkadaşımdan gelen mesajı görüldü gitmesin diye açmadım. Snapchat uygulamasının veri bağlantısını yani internetini kapattım sadece o uygulamanın mobil erişimini kapattım, diğer uygulamalarımın mobil erişimi yani interneti açık, mobil erişimi kapattıktan sonra Snapchat e girip mesajı açıp okudum sizce açıldı bildirimi okundu bilgisi gitmişmidir ?hala daha Snapchat uygulamasının internetini açmadım kapalı
Hadi yavrum yeri get de ders çalış soru çöz . Boş işlerle uğraşmaSnapchat ta arkadaşımdan gelen mesajı görüldü gitmesin diye açmadım. Snapchat uygulamasının veri bağlantısını yani internetini kapattım sadece o uygulamanın mobil erişimini kapattım, diğer uygulamalarımın mobil erişimi yani interneti açık, mobil erişimi kapattıktan sonra Snapchat e girip mesajı açıp okudum sizce açıldı bildirimi okundu bilgisi gitmişmidir ?hala daha Snapchat uygulamasının internetini açmadım kapalı
Eyvah eyvahHer türlü gider.
Ayarlar-uygulamalar-sistem uygulamaları-snapchat- veri ağı ve wifi yi kapat böyle oluyorSnapchatin interneti ayri mi oluyo? Her uygulamanin ayri interneti mi var?
Hadi yaHer türlü gider.
Sende çocuğuna bak abla ya yeğenim var ders çalışacak mezun olucak yaşta ben miymişim çocuk böyle saçma sapan yorum yapılmasın sayfamda.otur dersini çalış çocuğum ya
Buraya giripte başkalarının dedikodusunu okuyan boş işlerle uğraşan sizsiniz. Ben yeğenlerimi ders çalıştırıp mezun ettim merak etmeyin.Hadi yavrum yeri get de ders çalış soru çöz . Boş işlerle uğraşma
Allahtan siz dolu işlerle uğraşıyorsunuz açtığınız konulara bakburaya giripte başkalarının dedikodusunu okuyan boş işlerle uğraşan sizsiniz. Ben yeğenlerimi ders çalıştırıp mezun ettim merak etmeyin.
Bak bakBu konular hep yaşlandığımı hissettiriyor bana ya ...snapchat komikli resim çekme programı değil miydi? Mesajlaşmada mı oluyordu..bi bakiiiim benim kızın uygulamasına mesajlaşıyor mu? Bak yaşlıyım ama gözüm açık..hemen kendime uyarladım bilgiyi,gelsin eve bi bakiim ben...
:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?