- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN

snow bu detoksu yaparken nasıl dayanabiliyosun helal olsun valla benim mideme ekmek veya katı bişey girmezse kesinlikle dayanamam.
bu arada haklısın dün baya kaçırdım daha doğrusu haftasonundan beri, eee öle yemelerin sonu ne olacak bugün bi tartılayım dedim artıyı gördüm 90.3 çıktı.ben karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum o yüzden oluyo.bu arada akupunktur pek de beni etkilemedi ya ben kendimi tuttuğum için çok yemiyorum.yaptıran bazı kişiler ben hiç acıkmıyorum yemeği unutuyorum falan demişler sizde öylemi? neyse en azından bana bi neden oldu,başlangıç oldu.güzel de oldu sizi tanıdım inşallah beraberce vercez bu kiloları.
bugün pikniğimiz var inşallah tutabilirim kendimi
aslında dayanıyorum pek te zorlanmıyorum ne yalan solım...ama yaparken canım cekıyo sımdı bırde hergun kayınlarım ve kayınpederım gelıyor bır surelıgıne yemege e mecburen hergun yemek pısırmek zorunda kalıyorum yapıncada yıyorum

akupunktur tok tutuyor ama gozumuz aç ben mesela bugun yemesem oglen yemezdım halama ugradım hamur kızartmıs e bos cay da ıcemedım halıye

dun detoks yaptım sabah tartıda 78.1 dım bakalım bu ayı 6 kıloyla kapatabılecekmıyım
ve yarın bızım de pıknıgımız var yıcegımı bılıyorum