Snuff 102- işkence filmi

:1shok: :1shok: :1shok: ben bu filmi izlesem varya.... heralde bir daha iflah olmam.... :1shok: :1shok: :1shok:

fragmanını merak edipte arkadasımla netten baktık banyoda elektrikli testereyle bi kızı parçalıyo ama belli değil zaten pek adam kapatıyo görüntüyo arkadan çekmişler anında kapattık bu ve bunun gibi daha bi çok sahne o filmde var çok kötü ötesi vahşet bi şey saniyelik baktığıma bile pişman oldum düşünün bide tamamını izlense offf zaten cesaretim olmaz böyle filmlere

ay ne bilim anam bende dayanamadım bide işyerinde izlemeye çalıştım millete psikopatça bakışlar fırlattım hahaha yok izleyemedim ama sonunu merak ediyorum yav ben ne oldu kızlar kurtuldumu
biri kurtuldu desinde içim rahatlasın ayol

filmin yarısına gelemiyozki tamamını izlemek yemedi valla ama bende nasıl çatladım biliyonmu ne oluyo ne bitiyo bu filmde sonuna kadar diye çok sadistçe sahneler hepsi gerçek işkence sahneleri yani oyüzden çok etkiliyo hatta psikloji bozuyo ben böyle şeyleri izledğimde evdeki oda kapılarını bile kitliyorum korkudanmafoldumben

nasıl be gerçekten mi kesiyolar insanları açtım filmi uyarı geldi dikkat bu filmdeki işkence sahneleri gerçektir diye

Hayır gerçek değil. Snuff filmlerde , cinayet,işkence,tecavüz... Hepsi film için işlenir ve kamerayla an be an kaydedilir. Sonra da el altından underground olarak dağıtılır. Gerçek örnekleri var ama bu film snuff filmlerin bir belgeseli gibi sadece. Yalandan snuff yani.

aman bee gerçek bunlar resmen kesiyo doğruyo Allah belalarını versin ay moralim bozuldu ay migdem başım hamile kadına neler yaptı bukadar gerçekçi olmaz be film ıyyyyyyy koymayın nan bunları buraya gece gece piskolojimi moralimi her bişeyimi bozdunuz klava:

ıyyyyyyy resimler ürküttü çok resmen kesip biçiyolar elektrikli testere sesini hiç uınutmadım

en sonunda izletçeksiniz bana şu filmin sonunu parça parça gidebiliyoz zaten:sinifsinif:dayanabilcek gibi olursam izlicem anlatrım burdan bacım.)))

ben izledim sonunda 2 kız kalıyolar kız ellerini açıyo adam diğer kadının kolunu bacağnı keserken kız kaçmaya çalışıyo ama adam kızı yakalayıp banyoda testereyle kesiyo
o piskolokmudur nedir o adam yapıyo yada yaptırıyo galiba bunları testereyle kesilen kızda piskolokla konuşan galiba adama telefon geliyo odadan çıkıyo o konuştuğu kız kitapları kurcalıyo resimleri buluyo adamda bunu yakalıyo silah doğrultuyo kıza
zaten izlerken sesini kıstım hareketli müzik açtım öyle izledim zaten öyle keserken biçerken ekranı kapadım hakketen insanın piskolojisi bozulur ne biçim işler bunlar bee

Son düzenleme:

hayatimizin icinde boyle insanlar var gazetelerin ucuncu sayfalarinda yok kafa kesenler yok gomenler yok yakanlar neler neler boyle filmlerde haliyle gunden gune artio bugunde pekmez dokmus oyle baltayla kafasini ucurmus adam yani ne gunlere kaldik valla(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…