• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sobalı ev ve bebek

serfhkor

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2024
122
-5
16
23
Evimde soba vardı kaloriferli soba yaptırdık soba varken sıcaklık 28 29 falandı. Bebeğim o sıcaklığa alıştı şuan kaloriferki soba evi pek isitmıyor max 25 derece bebeğimde elleri ve yüzü soğuk eskiden böle soğuk dildi göğsüne baktım orasıda soğuk napıcam bilmiyorum

Evimde soba vardı kaloriferli soba yaptırdık soba varken sıcaklık 28 29 falandı. Bebeğim o sıcaklığa alıştı şuan kaloriferki soba evi pek isitmıyor max 25 derece bebeğimde elleri ve yüzü soğuk eskiden böle soğuk dildi göğsüne baktım orasıda soğuk napıcam bilmiyorum
Alışırmı sizece bu sıcklığa

Benim evimin sıcaklığı sürekli 23 24 derece civarında. Giysi kalınlığını ona göre ayarlayın bence bir sorun olmaz ya. Göğsünün soğuk olmaması önemli dedi doktor bana. Onun dışında benimde bebeğimin elleri genelde soğuk oluyor

28-:29 derece cok sıcak aslında bebek için. Huzursuz olmuyor muydu? 24-25 derece daha ideal hatta biraz daha azı. Nasıl ölçtünüz?

Yahu bu ne böyle babaannem gibi çocuğu sıcağa alıştırıp 19 kat giydirmeye ne gerek var bebekler zaten kahverengi yağ ile dolar vücut ısıları dengelenir geçen bi doktor da video paylaştı kat kat giydirince gidiyor sonra bebekler dayanıksız oluyor 24 bile çok fazla 22 23 ideal kat kat giydirmeye de gerek yok. Çocuk fenalık geçirecek. Elden ayaktan değil enseden bakın kan dolaşımı yüzünden ayakları bi tık soğuk olur

Back
X