sobalı evde ev işi yapmanın zorluğu :(

Bence doğalgazlı ucuz bir ev kiralayın. Elektriğe suya vereceğiniz fazla parayı 3-4 ay doğalgaza verirsiniz. Derme çatma eski bir doğalgazlı evde 500 e otursanız belli saatlerde sadece doğalgazı yaksanız en fazla 3 ay boyinca 300 tl gelir. Bir tanidigimin evi doğalgazlı ev baya eski yerler fayans. Sadece 2 oda yanıyor. Birisini de ise giderken kapatıyorlar. Duşa girmeden on beş dakika önce banyonun peteğini açıyorlar. Mutfakta çok az yanıyor. Koridorda petek yok. Doğalgazi 40 da 45 de yakiyoruz demislerdi. Ama evleri arakat ve inanilmaz sicak oluyor onlara gittigimde ince giyinip yatiyorum. Semte göre cok ucuz kiraları da.

Bence soğuk evdeki çocuklar daha az hastalaniyor..pandufunu giydir televizyona mahkum etme.tv soğuktan daha zararlı.birazda sıkı giydir sen nereye kızın oraya beraber vakit geçirin.birde eşin madem titiz,fatura konusunda bukadar düşünme yak elektrikli sobanı.Allah en kısa zamanda gönlünüze göre ev versin inşallah.

bitane elektrik soba alıp mutfakta açmayı düşünüyorum usunuz cidden?
dogudayim lojmanda en ust kattayim.
evim haliyle fazla isinmiyor( kaloriferli)
elektrikli soba yakiyoruz mecburen.
ama şu yagli radyatör ler varmiş elektrik az yakiyor ve daha saglikliymiş,onlardan alicaz kismetse.
sizde dusunun.yazik bebegede sizede

Bebek şimdi kocaman kız olmuştur :) mutfak büyükse en güzeli oraya da soba kurmak bir tane, yoksa elektrikli sobanın hakkından gelinmez, üstelikte bir süre sonra duvarlar rutubetlenir.

Gerçekten sobali ev zor, biz küçükken vardi ama mutfakta da vardi. Yalniz ben yurt dışındayken sobalı bir eve gittim soba atıyorum girince holde yanıyor ama bütün ev sicacikti onlardaki sistem ne acaba ben bütün sobali evlerde oyle olsun isterim. Yalniz bulasiginizi sicak suyunuz varsa şofben filan onla yıkayın sudan geçirin yazik ellerinize

Sobalı ev deyince gerçekten çocukluğuma döndüm. Oda sıcacık olurdu birde , banyoda yanan soba sicacik olurdu ay özlem duydum ama istemem😀

Sobalı ev deyince gerçekten çocukluğuma döndüm. Oda sıcacık olurdu birde , banyoda yanan soba sicacik olurdu ay özlem duydum ama istemem😀
Vallahi çok özledim. Çatır çutur yanar ateşin işigi tavana yansır. İlk evlendiğimde dogalgazda çok yoktu sobalı ev tutmustuk.akşamdan herşey güzel olurdu yatarken.sabah buz gibi olur.eşim uyuyo numarası yapar sabah ben kalkayım kovayindegistireyim diye.ben uyuyo numarasi yaparim eşim kalkıp değiştirsin diye

Back
X