• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sobalı evde kaynanamın inadı

Herşeyde bir hayır vardır,sobalı odada,hatta evde bile yatırmazdım yavrumu..Tabi söylemesi kolay,ama bu şartları değiştirmek için elimden geleni yapardım..En azından asla sobalı odada yatmaz,soğuk odayı tercih ederdim..Uyku tulumu,elektrikli battaniye vs en basit seçeneklerle başlardım hiç bir imkanım olmasa dair..

Siz emin olun daha sağlıklı bi odada yaşıyorsunuz k.validenizden..
Madem bir bebekten maddiyat daha önemli,bırakın o kalsın sobalı odada,yapacak birşey yok.

Eşinizden asla ayrı kalmayın,ayrı yatmayın ASLA..
Çocuğunuza yünlü içlikler bulun,sırtına tedbir amaçlı terleme durumunda pamuklu havlular..
Isıtabildiğiniz kadar ufo ile soğuk havayı kırın,ama sobalı odada yatmayın!

Her zaman derim hastane parası vereceğime doğalgaz parası veririm

Yakın ufonuzu çocuğunuzu hasta etmeyin. . Hasta olsa en az o fatura kadar da hastaneye ödersiniz. .Çocuğunuza boşu boşuna ilaç yüklemesi yapar canını acıtırsınız. . Kayınvalideniz istediği kadar söylesin dursun. .Kendimi geçtim ben çocuğumu düşünüyorum babasıda çalışıyor ödesin deyin . .

kızlar eşimde bana hak veriyor kv ile tartıştı bugün sen karışma ben ödüyorum faturaları sen değil dedi hastalansak hastanelik olsak daha mı iyi dedi hastaneye vereceğim parayı faturalara veririm daha iyi diyor demek ki aklın yolu birmiş sizlerde hemen hemen böyle şeyler yazmışsınız teşekkkürler

bir de eşim şu ayrı yatma fikrini hiç sevmemiş eğer annemin yanına yatmaya gidersen bende gelirim yatarız hep birlikte diyor ben senden ayrı yatmam dedi galiba tek çare bütün kış ufo yu yakmak

evdeyim kardeşim, bazı hanımlar elektrikli battaniye ser çocuğun altına demişler.aman canım çocuk çişini filan yapar uyurken sonra elektrik çarpar ben duymuştum böyle bir olay.aman canım dikkatli ol.sakın çocuğun altına filan elektrikli battaniye serme.

o nasıl bi kaynanaymış vicdansız kadın
hem çocuğa acımıyo hemde neden çok yaktınız diyo yolcan saçını vercen eline adamı gece gece günaha sokuolar defam evdeyim defam aynen böle git zaten eşinde mantıklı düşüncek elektriğe vercem parayı kiraya veririm diycek ama sakın elektrik parasını falan düşünme son gaz yak:)

Back
X