• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sobalı evde kaynanamın inadı

koskoca kadın sadece kendini düşünüyor :19: bencillik bu torununa hiçmi acımıyor o sıkıca sarılıp yoganına uyur ama küçük çocuk gece üstünü açar sizde bi çiftsiniz banyo falan :34::34::34: sende onu dinleem canım aç ufoyu boşver onu eşini dinle sen çok biliyorsa o yatsın soğuk odada :20:

çok saçma düşünüyorsunuz, kadının sizinle yer değiştirmesi tabii ki mantıksız. bir evde ilk en yaşlı olan kişi en son da en küçük olan kişi üşür.

çözüm ya ufoyu sürekli yakmanız, ya da yeni bir soba kurmanız. tabii ki kadın soğuk odada yatsın diye içinizde bir istek yoksa.

kocanız faturayı ödüyor ve ufoyu yakmanıza laf etmiyorsa bırakın dert etmeyin istediği kadar konuşsun kayınvalideniz.

forumda herkes bebeği düşünürken diğer insanın da canı olduğunu çoğu kişi gözardı etmiş nedense.

diğer bir tavsiyemse, boruları odalardan geçirmeniz. evin tamamı kaloriferli gibi sıcacık oluyor.

bu aradar kayınvalidenin torununu hiç düşünmemesi de açıkça vicdansızlık. ekleyeyim.

Son düzenleme:
peki bu ufo otomatik değil mi kendi kendine kapanıp açılmıyor mu:26:

eğer otomatikse no problem ayarladığın sıcaklığa gelince kapanıp açılır siz de üşümezsiniz

ama otomatik değilse de sobanın borusunu sizin odadan da geçecek şekilde ayarlamayı deneseniz:34:

Eşim ayrı eve çıkmıyor bu evde yaşamaya devam. Bu ev sobalı ve soba kv nin yattığı odada yanıyor eşim oğlum ve ben soğuk odada yatıyoruz geçen kış sorun yaşadık kaynanamla kavga ettim biz yatalım çocoğu soğuk yerde yatırmayalım diye ama inat etti o yattı bu kış yine aynı olacak eşim annesine kıyamıyor yatsın ne olacak diyor ama hep hasta olan hastanelik olan biz oluyoruz bu kış eşimi bırakıp oğlumla birlikte kvnin yattığı odada yatsam nasıl olur sizce doğru olur mu?

Çocuğunuzun sağlığı herşeyden ve herkesten önce gelir, eşinizi yattığınız odaya klima veya ısıtıcı almaya ikna etmeye çalışın, soba falan olmasın, direkt elektrikli ısıtıcı olsun, birde o kadar işin arasında çift sobanın temizliğiyle mi uğraşacaksınız, elektrikli temiz pak mis gibi, yatmadan birkaç saat önce başlayın açmaya sabah kalkana kadar yansın, kış boyunca gelen elektrik faturaları eşinizi ikna etmeye yeterde artar.
Isıtıcı almaya yanaşmıyorsa alın yavrunuzu sobalı oda da yatın, sobalı evlerde soba yanan yer dışında heryer buz gibi olur, günah değil mi el kadar çocuğa?
Sıkmayın canınızı, çaresi var nasılsa:34:

Eşim ayrı eve çıkmıyor bu evde yaşamaya devam. Bu ev sobalı ve soba kv nin yattığı odada yanıyor eşim oğlum ve ben soğuk odada yatıyoruz geçen kış sorun yaşadık kaynanamla kavga ettim biz yatalım çocoğu soğuk yerde yatırmayalım diye ama inat etti o yattı bu kış yine aynı olacak eşim annesine kıyamıyor yatsın ne olacak diyor ama hep hasta olan hastanelik olan biz oluyoruz bu kış eşimi bırakıp oğlumla birlikte kvnin yattığı odada yatsam nasıl olur sizce doğru olur mu?

İyi düşünmüşsün bence. Al çocuğunu kv ile yat. Eşin önü sonu rahatsız olacaktır, o zaman soba lazım dersin :1:...

bebeğim yokken odamda soba yakmadım ben kışın yatağıma battaniye serdim üstümede hem yorgan hem battaniye örttüm sarıldım eşime yattım hiçte üşümedim gündüz oturduğum odada da ufo yakardım şimdi bebiş var doğalgazı yakıyoruz sende odana ufo al duvara monte et odanın ısısına göre kendi yanıp sönenlerden olsun rahat edersin

Eşine gıcık oldum .
Kayınvalidene de .
Al bir elektrikli soba onunla ısın .
Yazı değil mi bebeye ?

çatır çatır yak ufo yu
kv neymiş yahu sinir oldum gene:47:
koca kadın kendini düşünüyorda el kadar bebegi nasıl düşünmez

çok saçma düşünüyorsunuz, kadının sizinle yer değiştirmesi tabii ki mantıksız. bir evde ilk en yaşlı olan kişi en son da en küçük olan kişi üşür.

çözüm ya ufoyu sürekli yakmanız, ya da yeni bir soba kurmanız. tabii ki kadın soğuk odada yatsın diye içinizde bir istek yoksa.

kocanız faturayı ödüyor ve ufoyu yakmanıza laf etmiyorsa bırakın dert etmeyin istediği kadar konuşsun kayınvalideniz.

forumda herkes bebeği düşünürken diğer insanın da canı olduğunu çoğu kişi gözardı etmiş nedense.

diğer bir tavsiyemse, boruları odalardan geçirmeniz. evin tamamı kaloriferli gibi sıcacık oluyor.

bu aradar kayınvalidenin torununu hiç düşünmemesi de açıkça vicdansızlık. ekleyeyim.

canım tabi ki yaşlı insanın üşümeside düşünülmeli. ama bu durumda babanne kendi torununu düşünse,üşüse bile torunum daha önemli o bebek dese (ki benim annem ve kayınvalidem öyledir,donsalarda üşüdüm demezler torun her şeyden önemlidir onlar için) eminim konuyu açan arkadaşı ve bizi bunları düşünmeye sevk etmezdi. :34:

Mesela bende çocuğumu sobalı oda da yatırmam. Lodos en büyük etken, allah korusun bin türlü şey duyuyoruz.

Yağlı radyatörler var ondan alın 5 dilim -7 dilim onları yakın yattığınız oda da.

Mesela bende çocuğumu sobalı oda da yatırmam. Lodos en büyük etken, allah korusun bin türlü şey duyuyoruz.

Yağlı radyatörler var ondan alın 5 dilim -7 dilim onları yakın yattığınız oda da.

Biz 20 yıl sobalı odada yattık :1: Turp gibiyizi. Baca temizliği ve boru temizliği tamsa bişey olmaz.

Biz 20 yıl sobalı odada yattık :1: Turp gibiyizi. Baca temizliği ve boru temizliği tamsa bişey olmaz.

Bende sobalı evde doğup büyüdüm ama valla biz hiç soba yanar halde uyumadık. Soba oturma odasında yada salondaydı, biz odalarımızda uyurduk. Annem sıcak su torbası koyardı yatağıma, birde çarşafın altına battaniye serilirdi. (Bebekliğimi bilemem tabi)

Son düzenleme:
madem k valideniz inat etti sobalı odada ben yatacam diye
siz de odanız için alternatifler düşünün alın bi klima ya da ufo onunla ısıtın odayı
soba nasıl diğer odada hiç sönmüyorsa o oda hep sıcak oluyorsa sizin kaldığınız oda da hep sıcak olsun
elektrik faturasındaki değişim eşinizin tavırlarını büyük ölçüde etkileyecektir.

ben senin yerinde olsam giderim 2 tane elektrikli bahtaniye ve elektrikli ısıtıcı soba alırım. bu kadar katlanmayın ezilmeyin yahu ödesinler çatır çatır faturayı ozaman. eğer alamam diyosan hiç değilse oğluna al bi elektrikli bahtaniye. boşver hiç inatlaşma onun sobasına muhtaç olmadığını göster oğluna al bi tane görsün bakalım off nasıl sinirlendim.

kızlar hepiniz ufoyu yakmamı söylemişsiniz bir aydır eşim de geceleri evdeydi ve her gece 2 saat yaktı gece de kalktı yaktı odayı hiç soğutmadı bu gün eşim işe gittikten sonra elektirik faturası geldi 200 lira gelmiş kv başladı söylenmeye yok çok gelmiş yok niye o kadar yakmışız duramadım bende maden o kadar paraya önem veriyorsun geç sen yat soğuk odada bizde o kadar yakmayız ufoyu hem görürsün nasıl oluyormuş soğuk odada ufoyu yakmadan durmak görürsün dedim hiç birşey söylemedi komşuya gitti o sinirle şimdi hiç konuşmadan oturuyor

Back
X