• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Softec gebelik testi pozitif

tomrisella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
3
Kızlar merhaba. Bugün kan testi verdim. Reglime 3 gün var. İlk idrarla test yaptim. Softec marka. Belirgin çizgi gördüm pozitif. Çok heyecanlıyım kan sonucu çıkana kadar. İki gün önce kahverengi lekelenmem oldu iki gün üst üste. Onun dışında akıntım var hem beyaz kesik hem de sulu akıntı. Bir de alt karnımda inanılmaz batmalar oluyor üç gündür. 🥹

Eklentiler

• IMG_0163.webp
    IMG_0163.webp
    104,1 KB · Görüntüleme: 191
Kızlar merhaba. Bugün kan testi verdim. Reglime 3 gün var. İlk idrarla test yaptim. Softec marka. Belirgin çizgi gördüm pozitif. Çok heyecanlıyım kan sonucu çıkana kadar. İki gün önce kahverengi lekelenmem oldu iki gün üst üste. Onun dışında akıntım var hem beyaz kesik hem de sulu akıntı. Bir de alt karnımda inanılmaz batmalar oluyor üç gündür. 🥹

Pozitif gözüküyorr ✨️ İnşşallah güzel sonuçlar alırsınız ve güzel bir gebelik geçirirsiniz 🥰 Kan sonucunu yazmayı unutma 🌸

Pozitif gözüküyorr ✨️ İnşşallah güzel sonuçlar alırsınız ve güzel bir gebelik geçirirsiniz 🥰 Kan sonucunu yazmayı unutma 🌸
Teşekkür ederim 🥹 çok heyecanlıyım. Bir haftadır burada yazan her yorumu belirtiui okudum. Uyanır uyanmaz kan verdim ve test yaptimmmm🥹🫣 mutlaka yazıcammmmm. ❤️

Benimkidd böyle çıktı iki dk icinde ama yalancı pozitif olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20260318_100238_594.webp
    IMG_20260318_100238_594.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20260318_095914.webp
    IMG_20260318_095914.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 61
Benimkidd böyle çıktı iki dk icinde ama yalancı pozitif olabilir mi
Merhaba silik bir şekilde görünüyor ikinci çizginiz eğer 10 dakika içinde okuduysanız muhtemelen doğrudur markası nedir adetiniz kaç gün gecikti bilgi verirseniz yardımcı olalım 💖

Merhaba silik bir şekilde görünüyor ikinci çizginiz eğer 10 dakika içinde okuduysanız muhtemelen doğrudur markası nedir adetiniz kaç gün gecikti bilgi verirseniz yardımcı olalım 💖
Pcos var adetimi bilmiyorum ama ilk dakikada belirdi marka softec

Kan verdim 4 farklı marka test yaptım hepsi belirgin cizgiydi negatif kan sıfır

Back
X