Sonuçları yazacak olursak bu çay ağacı yağı okaliptüs ile kokulandirilmis gibi gelse de sitesinde ürünlerin tamamen doğal olduğu yazıyor. Bio oil e çok inanmıyorum yaptığım bir araştırma da doktorun birisi malesef bu ürünlerin içine bahsedilen iceriklerden bir damladan bile az konulduğunu yazmış. Ürünleri alırken aktif içerik olup olmadığına, ürünün söz konusu "cezbedici" içeriği ne oranda içerdigine dikkat etmemizi tavsiye etmiş. Ben geceleri yüzümü temizledikten sonra, bephantene kremi tüm cildime sürdüm, ardından sorunlu bölgeye çok az madecassol ve çay ağacı yağı ile parmaklarimla masaj yaparak işlemi bitirip uyudum. Sonuç madecassol sivilcenizin iltihabı içerde ya da dışarıda olsun hersekilde geçiriyor., izlerimde açılma var ama dedigim gibi bio oil i kullanmayi bıraktım sadece bacagimda talihsiz bir düşüş sonrası kalan ize uygulamaya başladım. Nedeni ise bio oilin baz maddesi parafin ve içerisinde yagdan çok parafin olduğunu düşünüyorum. Parafin gozeneklerimizi tikayarak daha cok soruna yol açıyor, mineral oilolarak da geçiyor ve vazelinin sıvı hali.