• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kabuğu (büyü)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gzmdpreli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2024
24
3
6
Kızlar yeni evlendiğimiz sıralar yatağımızda soğan kabukları gördük parça parça böyle küçük aynı gün koridorda banyo da falan da gördük aradan uzuuun zaman geçti ev değişti tekrar koridorda gördüm küçük bi parça ve yine zaman geçti bugün de yatakta yine küçük bir parça soğan kabuğundan başka bişeye benzemeyen bi parça buldum attım bunu hakkında bi bilgisi olan var Allah’a şükür bi huzursuzluğumuz yok sadece çocuğumuz olmuyor onunda bi sebebi var yani yumurta kalitemden dolayı doktorlar öyle söylüyor bunlar ne anlama geliyor olabilir biri büyü yapmış olabilir mi bize acaba nolur bilgi sahibi olan yazsın🥹

Sitede büyülü konular açmak yasak

Kızlar yeni evlendiğimiz sıralar yatağımızda soğan kabukları gördük parça parça böyle küçük aynı gün koridorda banyo da falan da gördük aradan uzuuun zaman geçti ev değişti tekrar koridorda gördüm küçük bi parça ve yine zaman geçti bugün de yatakta yine küçük bir parça soğan kabuğundan başka bişeye benzemeyen bi parça buldum attım bunu hakkında bi bilgisi olan var Allah’a şükür bi huzursuzluğumuz yok sadece çocuğumuz olmuyor onunda bi sebebi var yani yumurta kalitemden dolayı doktorlar öyle söylüyor bunlar ne anlama geliyor olabilir biri büyü yapmış olabilir mi bize acaba nolur bilgi sahibi olan yazsın🥹
Kız soğanlıktan uçuşmustur, rüzgarlı günlerde benim mutfak balkonundan içeri giriyor bazen.

Üstünüze başınıza düşüyordur yatağa geliyordur. Evinzie biri gekse yatağa açacak icine atacak sonra örtüyü örtecek olmaz

Bilmiyordum ama dalga geçilecek bişey değil soracak kimsem yok ve burası aklıma geldi belki bilen vardır diye başına gelmeyen bilemez😕
Gece pencereyi açık mı bırakıyorsunuz? Yatak odası ile mutfak yakın mı? Bizim soğan kabukları da uçuşuyor o yüzden sordum.

nasıl bir bilgi istiyorsunuz? Yani böyle salak saçma şeylere inanmayın Allah rızası için bu vizyonsuzluk niye ya

Büyü vb içerikli konular yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X