Bende bu ay deniyorum 2.gunum 15 ,gün yapcam bende bakalım inşallah fayda edermerhaba hanımlar ben soğan kürüne başladım bugün 3.günüm. Daha önceden doktora gittiğimde çok ufak kist olduğunu söylemişti. 1-2 yıldır bebek istiyorum ama olursa olur olmassa olmaz diye üstüne düşmemiştim. Şimdi ise kadın sağlığına etkisinden dolayı 15 gün kullanmayı düşünüyorum.
Karnımın sağ tarafında hafif ağrıyla uyandım.
Sorum şu bu kürü kullanırken bir ağrı ile karşılaştınızmı? Veya akıntıda değişiklik oldumu ?
Gebelik yaşayanlar soğan kürü uygularken bebek oluştuysa bebeği düşürdümü?
Veya bebek için kaç gün kullanıp bıraktınız?
İnşallah faydasını görürürüzBende bu ay deniyorum 2.gunum 15 ,gün yapcam bende bakalım inşallah fayda eder
Benim kasık ve bel ağrım var arada senin de varmimerhaba hanımlar ben soğan kürüne başladım bugün 3.günüm. Daha önceden doktora gittiğimde çok ufak kist olduğunu söylemişti. 1-2 yıldır bebek istiyorum ama olursa olur olmassa olmaz diye üstüne düşmemiştim. Şimdi ise kadın sağlığına etkisinden dolayı 15 gün kullanmayı düşünüyorum.
Sorum şu bu kürü kullanırken bir ağrı ile karşılaştınızmı? Veya akıntıda değişiklik oldumu ?
Bugün bende de oldu hatta afedersiniz ilişkide de bi ağrı oldu ilk defa inşallah kötü bir şey olmaz.Benim kasık ve bel ağrım var arada senin de varmi
Normalde 15 gün devam etmek gerekmiyormu ?Merhaba kızlar ben bu ay adet bittikten 1 gün sonra başladım yumurtlama görene kadar 10 gün sabah akşam günde 2 kez soğan kürü yaptım ilk günler kasık ağrısı böbrek ağrısı yaptı ve akıntım çok yoğundu gebe miyim değil miyim bilmiyorum mayıs başı öğreneceğim
Normal o zaman bide benim adetten beri göğüs hassasiyeti var ne alakaysa korktum açıkçasıBugün bende de oldu hatta afedersiniz ilişkide de bi ağrı oldu ilk defa inşallah kötü bir şey olmaz.
Normalde kistlerin gittiğini söylüyorlar bu kürü kullanınca ? Anlamadım sizde neden kist yaptığını. Eğer kist yapıyorsa bende zaten kist var çoğaltırmıki?Bende kist yaptı soğan kürü malesef ama enfeksiyonum vardı onu geçirdi
Yumurtlama döneminde bendede oluyor göğüs hassasiyeti hatta hamile fln olduğumu düşünmüştüm ama olmadıNormal o zaman bide benim adetten beri göğüs hassasiyeti var ne alakaysa korktum açıkçası
Merhaba canım ben regli duzensizligimden dolayı kullandım ancak kullanmadan 1 gün dr. Gittim gebelik yok dedi 2 gün önce kan vermiştim çıkmamıştı daha sonra soğan kürüne başladım 5 gün içtim 6.gun içime bir his doğdu test yapmak istedim veeee pozitifff tabi 4 gün sonra regli oldummerhaba hanımlar ben soğan kürüne başladım bugün 3.günüm. Daha önceden doktora gittiğimde çok ufak kist olduğunu söylemişti. 1-2 yıldır bebek istiyorum ama olursa olur olmassa olmaz diye üstüne düşmemiştim. Şimdi ise kadın sağlığına etkisinden dolayı 15 gün kullanmayı düşünüyorum.
Ben adetimden 2 gün sonra başladım canımMerhaba canım ben regli duzensizligimden dolayı kullandım ancak kullanmadan 1 gün dr. Gittim gebelik yok dedi 2 gün önce kan vermiştim çıkmamıştı daha sonra soğan kürüne başladım 5 gün içtim 6.gun içime bir his doğdu test yapmak istedim veeee pozitifff tabi 4 gün sonra regli oldumsana tavsiyem emin olmadan icmemen
Yani kimyasal gebelikmi olmuş oldu yoksa bebek mi düştü canımMerhaba canım ben regli duzensizligimden dolayı kullandım ancak kullanmadan 1 gün dr. Gittim gebelik yok dedi 2 gün önce kan vermiştim çıkmamıştı daha sonra soğan kürüne başladım 5 gün içtim 6.gun içime bir his doğdu test yapmak istedim veeee pozitifff tabi 4 gün sonra regli oldumsana tavsiyem emin olmadan icmemen
Dr.birsey demedi o direkt kimyasaldır dedi ancak bebek düştü büyük ihtimalle çünkü wc de hissettimYani kimyasal gebelikmi olmuş oldu yoksa bebek mi düştü canım
Benim yumurtlama sıkıntım var çok geç görüyorm yada hiç yumurtlama olmuyor bu kadar erken olacağını sanmıyorum açıkçası ama kürü de bırakmak istemiyorumYumurtlama döneminde bendede oluyor göğüs hassasiyeti hatta hamile fln olduğumu düşünmüştüm ama olmadı
Anlayamadım canım pek belli değil gibiBakabilir misiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?