arkadaşlarım nolur yardım edin çok kötüyüm. 11 aylık bebeğim var. bu ay adet olmadım. doktora gittim ultrasonda bebek gözükmedi. kan tahlili yapıldı gebelik için kan sayımlarım düşük çıktı. dr. dış gebelik olabilir yada ilerleyen zamanlarda gebeliğe dönüşebilir dedi. adet olmak için soğan kürüne başladım bugün. ne yapmalıyım bilmiyorum. senağlama
eğer normal gebelikse, soğan suyu bebeği düşürmeni sağlayabilir.
eskiden soğan kaynatıp içerlermiş düşürmek için.
ama dış gebelikse etkisi olurmu bilmiyorum.
bende dış gebelik yaşarken 2 kere içmiştim ama dış gebelik ogeçirdiğimi bilmiyordum. ertesi gün ağrılarım başladı dayanılmaz, sonrasında doktora gidiip öğrendim dış gebelik olduğunu. iç kanam oldu bende belkide soğandan?
içme bence arkadaşım, bilmeden içme.:1no2:
eğer düşürmeye çalışacaksan sen bilirsin.
kimi bebegim olsun diye içiyor kimide bebek olmasın diye..canoşum bence sen yinede içme..yazık günah bak biz neler çekiyoruz bebeğimiz olsun diye..bebek varsa bile diğeride 11 aylıkmış ne güzel beraber büyürler işte..ben şimdi çok pişmanım keşke bebeğim küçükken 2.yi yapsaydım diye..geçen sene boş gebelik geçirdim..bak şimdi erken menopoz fsh yüksekliği yumurta rezervinde düşüş varmış..yaşım daha 28 ama neler çıktı neler..keşke diyorum evliliğimin ilk yıllarında hemen peşpeşe doğursaydım diyorum ama keşkeler işe yaramıyor..o yüzden benden sana ufakta olsa bir tavsiye ama tabi yinede karar senin...sağlıcakla kal...
canım arkadaşım benim. tavsiyelerin için gerçekten çok teşekkür ederim. dün doktora gittim malesef bebek var. işin kötüsü çalışan anneyim. bebeğimi emzirmeye devam ediyorum. zaten çocuk manyağı bişeyim. eğer bunuda doğurursam 4. olacak. 12 yaşında kızım, 10 yaşında oğlum ve yine 11 aylık oğlum var. keşke tüplerimi bağlatsaydım. p.tesi yine gidicez. altüst oldum. naparım bilmiyorum.
sanada geçmiş olsun canım. inşallah en kısa zamanda bebeğin olur. rabbim herşeyin iyisini bilir. baksana kimisi korunurken hamile kalıyor( benim gibi) kimiside hamile kalmak için savaşıyor......
canım arkadaşım benim. tavsiyelerin için gerçekten çok teşekkür ederim. dün doktora gittim malesef bebek var. işin kötüsü çalışan anneyim. bebeğimi emzirmeye devam ediyorum. zaten çocuk manyağı bişeyim. eğer bunuda doğurursam 4. olacak. 12 yaşında kızım, 10 yaşında oğlum ve yine 11 aylık oğlum var. keşke tüplerimi bağlatsaydım. p.tesi yine gidicez. altüst oldum. naparım bilmiyorum.
sanada geçmiş olsun canım. inşallah en kısa zamanda bebeğin olur. rabbim herşeyin iyisini bilir. baksana kimisi korunurken hamile kalıyor( benim gibi) kimiside hamile kalmak için savaşıyor......
KIZLARRR SOĞAN KÜRÜNÜN HAMİŞ KALIRSAK ZARARI OLUR MU DİYE İBRAHİM BEYE E-MAİL.ATTIM BİLGİNİZE.... sayın hocam size sorum şu lütfen acil cevap bekliyorum ben soğan kürüne adetin 3.günü başladım 15 günyapıcam peki bu 15 günlük zaman diliminde hamile kalırsam bebeğe zararı olur mu onu da söküp atmasın içimden lütfen acül cevabınızı bekliyorum .
Merhaba,
Soğan kürü kistik yapı üzerinde etkilidir. Soğan kürünü uygularken hamile kalan çok sayıda bayan var. Hiç birinde düşük yaşanmadı. Hamile kaldığınızı öğrendiğinizde soğan kürünü sonlandırınız. Hamile iseniz soğan kürü düşük yapmanıza neden olmaz.
sağlığınız daim olsun.
bu ay yapılan ilk aşılamamdan bana geriye 2tane kist kaldı. yeni öğrendiğim bu küre bugün öğlende başladım. nasıl içiliyo sıcakmı-soğuk mu bilmiyorum ama dayanabileceğim ısıya gelince içtim..
bide dr um doğum kontrol hapı yazdı ikisi birlikte bi sorun olmaz inşlh.?
kızlar acaba haşlanmış bu soğanları başka biyerde kullanabiliyozmu? devir ekonomi devri :))
adet tarihim 10 aralık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?