Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

Merhaba leptap prolaktinim yuksek cikti demisin,,,dr un sana bunun icin ne onerdi ?Bende yeni kan verdim hormon testi icin henuz sonuc gelmedi ama prolaktinimin yuksek cikmasindan korkuyorum bende...Dr un ne dedi ne ilac verdi,ne kadar kullanacaksin?Bunlari yazarsan cok memnun olurum...Gecmis olsun sanadaşutarafagitti

bende adet düzensizliği var
bugün 15. günüm bilen varsa söylesin lütfen. Kür bittikten nekadar sonra adet görülüyor.

bana erken menopoz teshısı kondu FSH degerrrım 49 cıkmıstı. ve dr bana regl olmam ıcın ılac verdıı ve bu sana cok kılo yapar dıkkat et dedıı.. bendede kılo sorunu oldugu ıcın ılacları kullanmadım ve sogan kurune basladımm bır hafta ıcmıstımm tatıla cıktım evıme donunce tekrar baslarım dedımm . ben bıraktıktan bır kac gun sonra regl oldumm yapılan testlerı tekrardan yaptırdımm ve tum degerlerım yarıdanda asagı dusmusttu . mesala FSH em sogan kurunden sonra 26 cıktıı ve bende sımdı dıyorumkı sogan kuru ALLAHIN bır mucızesıı .. acaba tekrardan kullanmam gerekıyomu onu bılmıyorum bılgısı olan arkadaslar yazar sanız sevınırım a.s.

kızlar bnmde 11 . günüm ve hiç akıntı olmadı aynı şekilde annemde de.ama kuzneimde falan akıntı oldu.bu normal mi???

kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım bütün sayfaları okudum ve azminize hayran kaldım bende sizden feyz alıp bugün eve gidince soğan kürüne başlayacağım.bendede sürekli bir akıntı var.iyi gelir inşallah .1,5 yıllık evliyim ve son 6 aydır çocuk sahibi olmak istiyoruz.

bence kullanmanda bir sakinca olmaz faydasinida gormussun zaten ...okudugum kadariyla prof. dr. saracoglu herkese bu kuru bir kac kere yapmasini oneriyor ....yinede daha saglikli bilgi almak ve emin olmak icin prof. dr. saracoglu nun kendi sayfasina girip bu soruyu onada gonderip cevap almayi deneyebilirsin a.s.

slm kızlar bende cok merak etmıstım ve burdakı arkadaslara sormustum ama cok sukur tam 10 gun sonra adet oldum. cunku ben normalde ılac kullanmadan adet goremıyorum umarım bu sogan sayesınde olmustur cunku bıldıgım kadarı ıle yaklasık 6 ay devam etmem gerekıyormus. tam umudumu yıtırmısken bugun adet gordum. umarım duzene gırer cunku tup bebek yaptırdım ve sonuc alamadım umarım dogal yontemlerle olur

merhaba kızlar...
çok sayfa olmuş hepsini okuyamadım..
acaba bana bu soğan ve incir kürünün ne zaman başlayacağı hakkında bana kısa bilgi verir misiniz?

arkadaslar ben dogum kontrol kullanıyorum kı onu ıcekren de kullanmıstım.normalde ılacı bırakınca 4-5gun sonra adet oluodum 6gunu buldu demekkı deıstırıyor adet dongusunu

bende soğanı içince 2 gün erken oldum adeti.
Doremi soğan kürüne adetine 15 gün kala başlıyosun adet olana kadar içiyosun.İncir kürüne de Adetinin 3.-4.-5. günlerinden birinde başlayabilirsin.

bende soğanı içince 2 gün erken oldum adeti.
Doremi soğan kürüne adetine 15 gün kala başlıyosun adet olana kadar içiyosun.İncir kürüne de Adetinin 3.-4.-5. günlerinden birinde başlayabilirsin.

cevabın için saol canım :)

umudunuzu kırmak istemiyorum ama ben kullandım(adet düzensizliğim var ve 5 yıldır hamile kalamıyorum) ve hiç bir fayda göremedim tam tersi 5 cmlik bir kist yaptı bende ama başkalara faydasının dokunduğunu duydum denemekten birşey çıkmaz zehir değil ya...

arkadaşlar ben soğun suyunu yaklaşı 2 ayönce falan yaptım yanılmıyorsam bende de pko var ve adetlerim çok düzensiz yani çok sık oluyorum ve uzun sürüyor arada lekelenmelerimde çok ben soğan suyunu yaptıktan sonra ağrılı sancılı bir adet gördüm daha önce hiç öyle olmazdı ve kanamam bir anda geldi önceden damla damla başlayıp daha sonra çoğalıyordu sanırım bana faydası olmuştu bebekde istediğimiz için dr tedavim için kontrole gittiğimde doktorum bana hiç kistten falan sözetmedi sadece küçücük bir miyomun var dedi ama hiç bir zararı yokmuş.şimdide incir kürünü yapıyorum incir kürüde yine lekelenmeler yaptı koyu renkli ama yinede devam edeceğim çünkü hormon ilaçları kullanmak hiç istemiyorum eğer bir kaç aya kadar bebeğimiz olmazsa aşılama yapıcaz dedi doktorum inş yaptığımız şeylerin bize faydası olur...bana kalırsa soğan suyunuda içmeye çalışın gerçektende faydalı kızlar...

ya kızlar ben bu ay regl olduğumda öbür dünyaya gittim geldim çok şiddetli ağrım oldu soğan kürünü uyguladım ondna mı oldu acaba????

ya kızlar ben bu ay regl olduğumda öbür dünyaya gittim geldim çok şiddetli ağrım oldu soğan kürünü uyguladım ondna mı oldu acaba????

olabilir çünkü bende çok ağrılı oldum ağrı kesici içmek zorunda kaldım.Bide çok zor söküldü 2 gün damla damla sonraki gün tam oldum ertesi günde oldum sonraki gün tamamen bitti.Bende ilk defa bu ay uyguladım soğan kürünü Adetim her zamanki gibi olmadı böyle farklılıklar yaşadım.Adetten öncede çok fazla kahverengi akıntım oldu hatta parça parça geldi.Çok gaz yaptı ve sık idrara çıktım.Bendeki değişiklikler böyleydi.Sanırım bunlar soğandan oldu.Ama ben işe yaramadığını düşünmüyorum mutlaka yaramıştır.Yoksa o kadar kahverengi akıntı ve parçalar niye gelsinki.Kesin içim temizleniyordur ondan gelmiştir diye düşünüyorum.Bu ay tekrar yapıcam bakalım yine aynı farklılıklar olacakmı.

ben geçen ay 5 gün içtim buna rağmen adetim 2 gün erken gelmişti ve yoğundu buay 15 gün full içtim adetime 3 gü var bakalım beni neler bekliyor

incir kürü yaparken bir adet soğanı ince ince doğrayıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak döküp yedim..haftada 4 gün..benim soğandan midem ağrır genelde..ama ağrımadı ....geçen hafta geceyarısı ağzımdan acı bir su geldi...korktum.....bende yemeyi bıraktım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…