ark bende bprolaktin yüksek onun için adet olamıyorum ve 25 gündür hayıt suyu içiyorum adetimin 30.günü hala adet olmadım acaba hayıtla beraber soğan kürünü denesem zararı olurmu adetimin hemen olması için
bende adet düzensizliği var
bugün 15. günüm bilen varsa söylesin lütfen. Kür bittikten nekadar sonra adet görülüyor.
bana erken menopoz teshısı kondu FSH degerrrım 49 cıkmıstı. ve dr bana regl olmam ıcın ılac verdıı ve bu sana cok kılo yapar dıkkat et dedıı.. bendede kılo sorunu oldugu ıcın ılacları kullanmadım ve sogan kurune basladımm bır hafta ıcmıstımm tatıla cıktım evıme donunce tekrar baslarım dedımm . ben bıraktıktan bır kac gun sonra regl oldumm yapılan testlerı tekrardan yaptırdımm ve tum degerlerım yarıdanda asagı dusmusttu . mesala FSH em sogan kurunden sonra 26 cıktıı ve bende sımdı dıyorumkı sogan kuru ALLAHIN bır mucızesıı .. acaba tekrardan kullanmam gerekıyomu onu bılmıyorum bılgısı olan arkadaslar yazar sanız sevınırım a.s.
bende soğanı içince 2 gün erken oldum adeti.
Doremi soğan kürüne adetine 15 gün kala başlıyosun adet olana kadar içiyosun.İncir kürüne de Adetinin 3.-4.-5. günlerinden birinde başlayabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?