charlotte bende senin gibi zayıflamaya çalışıyorum temmuz ayına kadar ideal kiloma inmem gerek ve kilo vermeden hamile kalmasam daha iyi olur diye o yüzden yaz sonuna kadar hem kilo vermeyi sürdürmeliyim hemde bu süre içerisinde sogan kürünü tamamlamış olurum.
Bende bir zayıflama ilacı kullanıyorum kilo verebilmek için + diet ve spor
cucu-pete merhaba ,
Pco hem kolay olmayan hemde çok zor olmayan bir hastalık ben uzun yıllardır ugraşıyorum. Bana sogan suyunu ilk annem söylemişti ve ben inatla içmedim adı soganya midem bulanır diye tabi ozaman 26 yaşındaydım ve şimdi 28 yaşındayım 30 yaşıma 2 yılım var ve işleri daha çok zora sokmam gerektigim kafama dank etti. Ben sogan suyunu ilk hazırladıgımda bardak elimde bir süre bekledim cesaret gelene kadar ve burnumu tıkayıf içtim hiçte öyle sandıgım gibi degilmiş meger. Sigara içip kendimi zehirliyen ben hayatta en çok istedigim şeye sahip olmak için belkide basamak olacak bir soganın suyunu içemiycektim :) sonra alıştım ve kasık sancılarım ve akıntım çok oldu. kontrol için doktora gittigimde kistlerimin çogunun azaldıgını gördüm doktorumda bende şaşırdık.
Bence dene miden agrısada bu agrı seni yataklara düşürmez yada ciddi hastalıklara neden olmıycak.
Denemeye deger
İyi haberlerini bekliyorum :)
merhab kızlar ben de bebek için soğan suyunu içenlerdenim.ama şu n benim 5. günüm benim akıntım çok azaldı..fazlalaşır akıntınız diye yazıyordu halbuki..neden ben de ters tepti..fikri olan hemen söylesin cvp bekliyorum..CADIARZU
mrb canım bende pco luyum ben Allaha şükür kiloo problemi çok yaşamadım bir tek üniversiteye hazırlanırken 60 kilo olmuştum kazanınca verdim eski kiloma döndüm.bence bu hapları kullanmak bünyeden bünyeye değişiyorr bazılarına kilo aldırıyor bazılarına verdirtiyor.fakat tüğlenme sorunum olmadı değil hemde aşırı derecede vardı.Doktorumun önerisiyle lazer tedavisine başladım ve çok iyi sonuç vverdi.ınşallah daha da iyiye gider.Hepimizinnnmc_mel kullanıcısından alıntı
Herkeze günaydın,
Merak ediyorum bir çogumuz pocluyuz bu hastalıgın tüm belirtilerini yaşıyormusunuz ? ve en dikkat edilmesi gereken şey kilo kontrolü ben zaman içerisinde dengesiz kilo alışları yaşadım ve 83 kiloya çıktım doktorum kilo verirsen işimiz çok kolay demişti.Sizlerinde kilo problemi oldumu bu rahatsızlıgı yaşarken?
arkadaşlar bu soğan kürü gerçekten mucize bende pcosluyum ve bu kürü denedim ve çok faydasını gördüm.Bu kürü uyguladiğınız da süre boyunca fazlaca kahverengi bi akıntı oluyor zaten bu akıntıda kistleri patlattığı için kistin içindeki sıvı oluyormuş.
kizlarrrr,nolur lütfen beni bi motive edinde baslayim su sogan suyuna..bi kere denedim midem agridi dedim biraktim...
amacina ulasan arkadaslarim nolur biseyler diyin..
bendede pcos var maalesef..cok etkiliymis deniliyor,nasil yapiyim,memnunmusunuz siz?
charlotte, bence bu kadar çok uygulamamalısın.uzun süre uygulayınca rahim duvarında incelme yaptığını okumuştum.saraçoğlunun sitesinden kontrol et istersen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?