Merhaba tektanem soğan kürü uygularken korunmana gerek yok,kür'ün zamanına gelince ben adetimin ilk gününden syarak 10. günüde 15 gün başlayıp bıraktım İbrahim Saraçoğlunun sitesinde sık sorulan sorulardanda detaylı bilgi alabilirsin hoca bu tür sorulara cvp vermişkızlar soğan kürünü uyguladığım ay korunmalımıyım.bide ben adetimin başladığı gün kullanmayı düşünüyorum 15 gün.ne dersiniz
kızlarr çok sevinçliyim...
adetim ayın 2 sinde gelmeliydi ama dün geldi...yani sadece 4-5 gün gecikti...
normalde ilaçsızz 2-3 ayda adet olurum ben...
soganı iki ay düzenli içtigimde hep çok gecikmeli ve az az gelmişti...
bu üçüncü uygulayışımdı...tam olmayacak yine diye ümidimi kesmişkenn birden adet oldumm ama çok sancım oldu...ama olsun sancım oldukça hemmm zorlandımm hemde çok sevindim çünkü söküldügünün habercisiydi...
iki gündür çok güzel adet görüyorumm...
Allahımm sayın ibrahim saraçoglundan razı olsun...
diger ay da yapacagım büyük bir zevkle inşallahh kistlerimm yok olacak ben buna inanıyorum kızlar...
eger sizlerde de gecikmeler olursa sakın ümitsizlige düşüp bırakmayın.
ben o hatayı yaptım iki kürden sonra 1 ay yapmadım sonra kızdım kendime...yine yaptım ve sonuç anlattıgım gibi...hele ikinci yaptıgımda 20 günden fazla gecikmişti.
polikistikover hastasıyım...bakalım kür bittikten sonra yani öbür aydan sonra görünecegim doktora kistler ne alemde diye...
inşallah kullanan tüm arkadaslarımm benim gibi sevinir adet olduguna...sabredinnn inşallahhh iyi sonuçlar alacaksınız:dance:
ılk kürde benimde sancım olmuştu,hatta erken bile adet olmuştum canım ,ama sonrasında dengelendi ..Tabi Saraçoğlu hocaya mail attım bu konuda ,korkulacak birşey olmadığını söyledi ...Sende korkma bilirkişiden rapor aldım bu konuda a.smerhaba kizlar. Ben her ay normal adet görürüm. Fakat iki aydir gecikme oldugu için bu ay sogan kürünü baslamak istedim hem adetim düzenli olur diye hemde içimi temizler diye sonuçta zarari olmaz faydasi olur diye düsünerek basladim. Adetimin bitiminden 7 gün sonra basladim ve 15 gün uygulamayi düsünüyorum sayin Dr Saraçoglunun söyledi gibi. Yani bu pazartesi bugün 7inci gün oldu hastalanmama normalde 15 gün kaldi. Fakat karnimin altinda agri ve sanci çekiyor. Bazen sag tarafimda daha yogun bir sizi oluyor.
Sizce sogan küründen olabilir mi ?
canım bence başla işe yarayacağını sende göreceksin a.sslm kizlar,adetime 1hafta var,bu kuru uygulamaya baslasam olur mu?ise yarar mi?
slm kızlar ben soğan kürünü denemeyi düşünüyorum folikül kisti olabilir.adetimin 3.günündeyim.ama çocuk çalışması olacak yoğun şekilde.bunu kullandığım sırada gebe kalırsam zarar verir mi,bunu kullanırken de hamile kalma ihtimalim var mı
arkadaşlar bende pcos var doğum kontrol hapı kullandım ama hapı bırakalı bikaç ay oldu başlangıçta düzenli adet oldum ama bu ay yaklaşık 2 hafta gecikti baya moralim bozuldu soğana başlasam olur mu çünkü adetten 10 gün sonra başlanmalı deniyor yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?