Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar ben sogan kürümü tamamladim ve ondan sonraki ilk adetim yillardan sonra 28. günde geldi cok mutluyum :).Umarim böle devam eder ama bende bundan sonra ne kadar ve ne zaman tekrar icilmeye baslanicak bu adet bilmiyorum bilen varsa ve yazarsa sevinirim.. bu arad benim bu küre baslama sebebim adet düzensizligiydi bazen gelirdi bazen gelmezdi.Yeni evlendim sebebi ya evlilik ya sogan kürü ama sonuc iyi gibi.Birtek endisem var regl imin 3. günü ve cok yogun kanama var diger regllerime nazaran. O biraz beni tedirgin ediyor ya kesilmezse kanamam die. Cünkü hic bu kadar cok gelmemisti ve 3. gün kadar biterdi nerdeyse simdi bitmeye niyeti yok gibi. Umarim buda normaldir. Gelismeleri aktaririm sizlere..
merhaba, adetinize 10 gun kala tekrar diger aylarda tekrarlayabilirsiniz, bunu 4-5 ay tekraredebilirsiniz.
cok teşekkürler. Diğer adetime 10 gün kala tekrar başlıyacagım umarım dediği gibi işe yaramıştır :) suanda ablam basladı sogan kürüne onun 3 kisti var umarım ondada işe yarar ve kurtulur su dertten![]()
arkadaşlar bendede mantar oluşmuş doktor fitil ve hap verdi kullandım ama tam olarak geçmedi.yani çok hafif bi kaşıntı ve yanma var.bende bu soğan kürünü denesemmi diyorum.tekrar doktora gidicem ama gitmeden bide bunumu denesem acaba mantarada iyi gelirmi.sonuçta oda bir nevi enfeksiyon değilmi.yararı olmasa bile zararıda olmaz sanırım sonuçta doğal bişey.bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.
kızlar dogum yapalı 3 ay oldu hastalanmadım..göğüslerım çok agrıooo bı faydası olurmu içsem???
kızlar soğan küründen sonra 21 günde incir kürünü öneriyo ibrahim saraçoğlu..
bende denemeyi düşünüyorum inş. düzenli kullanabilirim..
arkadaşlar soğan kürünün günde 2 kere öğle - akşam uygulanması gerektiğini okudum.
Ben okulda bulunduğum için acaba sabah ve öğleden sonra 16.00 saatlerinde içsem bi problem olur mu?lütfen bilgilendirir misiniz
Ya kızlar bişey sorucam bende bu soğan kürünü uyguladım bir kaç ay kadar aynen denildiği gibi soğanı soyup dörde böldüm kaynayan suya attım 5 dk kaynattım ılıdıktan sonra içtim sabah akşam ancak soğan suyu tadının çok kötü olduğunu falan söylerdi millet ıyyyy tadı iğrenç diyenler oldu çevremde bende gayet rahat içiyordum soğan suyunu tadı hiçte dedikleri gibi gelmiyordu. Acaba diyorum ben bu soğan kürünü yanlış mı uyguladım ne dersiniz?
Merhaba kızlar
Ben de yeni soğan suyuna başlayanlardanım.
6 aydır korunmuyoruz ve bebişimiz olmadı.
ilk rutin kontrollerde bişey yok demişti doktor meğer pkoluymuşum
Efendim velveleye gerek görmediği için söylememişmiş.
Bendeki pko sadece usg deki görüntü ve lh hormonu yüksekliği
Diğer hiçbir kilo, tüy, adet düzensizliği gibi semptomlar yok
sadece son iki aydır adet öncesi çok az gelen kahverengi akıntı durumu abartmıştı.
Adetin ilk iki günü boyunca koyulaşarak gelmeye başlıyor sonra kanamaya dönüyordu.
bu ay adetimin beşinci gününde klomen tedavisine başlayacak.
Fakat ben ondan önce davranıp kistleri temizlemeye karar verdim.
Adet bitiminin 8. günü içmeye başladım.(Saraçoğlu ilk uygulamada adetinize 15 gün kala başlayın diyor)
3 gündür düzenli içiyorum.
Sabah akşam aç karnına
2 bardak kadar kaynayan hazır suya ( en dış kabuğu alıyor diğer kabukları bırakıyorum) bir soğanı dörde bölüp 5 dk kaynatıp ocağın altını kapatıyorum.
Yaklaşık 20 dk dinlendirip ılınınca bir bardak içiyorum
Har defasında da taze hazırlıyorum.
Vücudumda olan değişiklillere gelince :
1. Her ay (yani yumurtladığım aylarda) adet öncesi bir sivilcem çıkardı ki bir iki aydır yoktu ortalıklarda o çıktı (henüz erken ama çok sevinçliyim)
2. (adetime yine erken olmasına rağmen) göüslerde dolgunluk ve hassasiyet başladı ki bu da son iki üç aydır azalmıştı. (yine çok sevindim.)
3.( Benim sürekli çok olmamakla birlikte) hafif bir akıntım olurdu o kesildi.Aslında akıntının artması gerekiyormuş ama hala yok böyle bir belirti.
4. Soğan suyu mideme dokunuyor büyük ihtimalle çünkü müthiş derece de gazım var (fakat yolculuklardan ya da üşütmeden de kaynaklanıyor olabilir henüz belli değil)
Tüm bunlardan sonra ekim ayında tedaviye başlanacak
1 usgden belli olur
2 hormon testleri tekrarlanacak ordan belli olur
Mutlaka sizleri haberdar ederim.
Yalnız merak ettiğim benim gibi pkolu olup tedaviyle birlikte soğan suyu kullanıp gebe kalan var mı acaba????
Sizden bir tek bunun cevabını istiyorum kızlar
Her ne kadar Saraçoğlu gebelik için bir sakıncası yok dese de yine de gebe olduğunuzu öğrendiğiniz zaman kürü bırakın diyor
Acaba niye??*