kızlar hikayemi bitkisel kürlerle ilgili her topiğe yazıyorum ki işe yaramayacağını söyleyenlere, moral bozmaya çalışanlara nispet olsun.pko ve iltihap sorunu nedeniyle soğan kürüne başlamaya karar vermiştim.
tabi saolsun bazı topiklerde okuduğum iğrenç, tadı çok kötü gibi aslı olmayan yorumlar nedeniyle baya bi süre düşündüm yapıp yapmamayı.bu tarz yorum yapan arkadaşlar üzerinize vebal alıyorsunuz. etkilenenler olduğuna eminim.
15 gün çok düzenli yaptım bittikten 3 gün sonra adet gördüm. 1 ay tatilde olduğum için hiç yapamadım fakat yine beklediğim tarihte adet oldum. o deli gibi iç çamaşırı değiştirten akıntıları anlatmıyorum bile. bu ay yarım yamalak yaptım. yapmadım bile denebilir. 2 gün içtim 3 gün içmedim. çok verimli bir ay değildi yani. adetimin tarihi geçti ama düzenlide kullanmadım. halbuki saraçoğlu pkolular 4 ay yapsın diyordu.ben sadece 1 ay yapmış oldum.yani 15 gün.
neyse güzel habere gelelim. benim yıllardır 0.5 cm ile başlayıp 3.2 cm e kadar çıkan bir miyon problemim vardı.ve geçen hafta doktora gittim kadın ,Allah Allah nerde bu?, diye söylenmeye başladı. ne oldu hocam dedim. senin miyonun kaybolmuş anlayamadım nasıl iş dedi. iltihap da yok gibi. tatil baya yaramış sana dedi. hiç karıştırmadım soğan filan inanmayıp bide üstüne azarlıyorlar çünkü.ama ne keyiflendim sormayın. test ettim kızlar sakın pes etmeyin devam edin. bende bu ay başlıyorum yine. Allahın izniyle bu pko yuda geçiricem..
merhaba canım sana bşey sormak istiyorum nacizane,ben yarın başlamayı düşünüyorum ama çalıştığım için akşam bir 18.30 gibi birde gece yatmadan 23 yada 24.gibi yapmayı düşünüyorum.saraçoğlu sitesinde arasında 4 saat olsun yeter demişti.ister öğle akşam ister sabah akşam istersenizde akşam gece diye kullanılabilir.inşallah yanlış hatırlamıyorumdur ama gelen yorumları ve verdiği cevapları tek tek okudum valla.hatta 3 gündür gözlerim ağrıyor valla.canım ben yarın reglim bittikten sonraki 9.günümde başlamış olcam.tadı nasıl sen nasıl içtin içtikten sonra su felan içiyormuydun hemen arkasından yada bşey atıyormuydun ağzına tadı değişsin diye.bide hani regl olabiliriz ya bir kaç gün erken olarak sonra o kesildikten sonra bide normal regl günümüzde de bir daha mı regl olcaz orasını kaçırmışımda.çünkü ben 25.de regl olcam 29 d doktora kontrole gidicem bana öle demiştide bir karışıklık yapmayayımda...