soğan kürü ile bilgi lazım lütfen....

Ben az önce dr'umu aradım durumumu biliyor zaten.
Doğum kontrol hapını bıraktığımı ve adet söktürücü kullanmadan adet olamadığımı anlattım.
Bana içeriği hayıt otu olan bitkisel bir ilaç tavsiye etti.
Hem adetleri düzenleyip hem de hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş.
Adetimin yeni bittiğini öğrenince hemen al başla dedi.
Az önce aldım onu kullanıcam. Umarım etkili olur :)
Soğan suyu ne yazık ki bana göre değil :(

hayıt tohumunu nasıl içiyorsunuz acaba.birde ne kadar süre içilmesi gerek

hayıt tohumunu nasıl içiyorsunuz acaba.birde ne kadar süre içilmesi gerek

1.5 - 2 bardak kaynamakta olan suya yarım çay kaşığı ezilmiş hayıt tohumu atılıp 5 dk kaynatılıp sabah akşam içilir. Her seferinde taze yapılır ve taze olarak ezilmesi gerekir. 3 ile 6 ay arası düzenli kullanılırsa güzel sonuç alınır.

Ben bu sefer tohumu değil bitkisel hayıt hapını kullanıcam 3 ay kadar. Aynı etkiyi göstericektir. Dr'um önerdi zaten.

1.5 - 2 bardak kaynamakta olan suya yarım çay kaşığı ezilmiş hayıt tohumu atılıp 5 dk kaynatılıp sabah akşam içilir. Her seferinde taze yapılır ve taze olarak ezilmesi gerekir. 3 ile 6 ay arası düzenli kullanılırsa güzel sonuç alınır.

Ben bu sefer tohumu değil bitkisel hayıt hapını kullanıcam 3 ay kadar. Aynı etkiyi göstericektir. Dr'um önerdi zaten.

teşekkürler...sağlıcakla kal:34:

son bi soru :) bu hapı içerken hamile kalmanın bebeğe veya kendine bi zararı yok mu?teşekkürler

son bi soru :) bu hapı içerken hamile kalmanın bebeğe veya kendine bi zararı yok mu?teşekkürler

Hayıt tohumunu kullanırken hamile kalmak sorun olmuyorsa bu hapta da sorun olmaz çünkü sadece hayıt otu ekstresi içeriyor herhangi bir kimyasal yok içinde.
Hem bu hap yerine hayıt tohumu da kullanabilirsiniz daha güvenli olur.

bende bu ay 15 gün soğan kürü kullanmamın ardından tam gününde adet gördüm.suan 2.günü adetimin ama çok az kanamam var strese girdim :43:
simdi hayır tohumu aldım bende birde onu denicem...adetlerm düzenli ama son iki aydır az gelmeye başladı bir bilgisi olan var mı

Merhaba, bende yeni üyelerinizdenim :)
Soğan kürü ile alakalı bir kaç sorum olacak yardımınızı rica ediyorum.
Polikistik overim var ve adet düzensizliği yaşıyorum çook uzun zamandır. Doğum kontrol hapları kullandım fakat bana yan etkileri oldu o yüzden bıraktım. En son regl tarihim 15 eylül o günden beridir regl olamadım. Şimdi soğan kürüne başlamak istiyorum. düzensizliğim nedeniyle ne zaman regl olurum bilemiyorum. Regli beklemeden başlasam sıkıntı olur mu? Zararı var mıdır?

Back
X