Sogan kuru ile hamile kalanlar yardimci olabilirlermi ?

Seven34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
1.565
824
73
Kizlar lutfen sogan kuru ile hamile kaliniyor diye duydum fakat nedir nasildr nezaman nekadar yapilir hic bilmiyorum sogan kuru ile hamile kalan arkadaslarmiz yardimci olabilirlermi lutfen ya 6 aya yakin deniyoruz.birde sogan kurunu yapmak istiyorum yardimci olurmusunuzz

Son düzenleme:
Yazını tesadüf eseri gördüm Benim kistlerim vardı adet olmuyordum sene de 1 yada 2 kere adet oluyordum doktor tedavisiz hamile kalamazsın dddi bana bende sogan kürü nü yaptım hamilelik için değil ama adet için yapmıştım tabi bu arada spiral imde var Saraç oğlunu soğan kürü tarifini uyguladım 1 tane soganı dörde böl 1.5 su bardagı kaynayan suya at öyle kaynat soguk olmayacak ılık olacak şekilde sabah akşam aç karnına içeceksin 15 gün yapıp 1 ay ara verdim sonra 15 gün n tekrar yaptım bıraktım. Sonra doktora gittim ne kistin kalmış ne bişey ve üstüne hamileydim faydasını görürsün inşallah

Iyiki tesadufen gordun ❣ihtiyacim vardi fikire.bende gdip muayne oldm binskntin yk dedi doktr hersey gzl dedi sadece yatuzan belime yaktk koy kalkma flan dedi doktr olesine muayneye gtmistm.esmle cok istiyoruz 6 aya yakn oldu 2017 ekimde evlendk inanamiyrm gercktn oldumu ya bende sabrszlkla baslamak istiyorm hastalgmn besinci gunumdeym suan

Nezaman baslayabilirim sence bende yapicam ama kesinlikle sizin designiz gbi yapicm insallah Allahim banada nasip eder ❣mesela sahurda yemeden once icerim insallah olrda bu ay tutarmi ozaman

Nezaman baslayabilirim sence bende yapicam ama kesinlikle sizin designiz gbi yapicm insallah Allahim banada nasip eder ❣mesela sahurda yemeden once icerim insallah olrda bu ay tutarmi ozaman
Adtten sonra başladım bende söktürücü vermişti doktor ne zMan tutar bilmem inşsllsh Rabbim bian önce nasip eder sogan suyuyla hamile kalan çok İbrahim Saraç oğlu sogan kürü diye gir nete orda daha ayrıntılı yazıyor ne zMan başlaman gerektiği ne yapman gerektiği Rabbim kimsenin kucagını boş koymasın

Amin insallah Allahim kimseyi cocuksuzlukla sinamasin isteyen herkese versin..yapicam bende kesin duzenli kullanicam peki sadece aabhlari ackarna mi yaptiniz

Merhaba canım denedin mi sogan kürünü ben de denedim bakalım bekliyorum

Saraçoğlunun soğan kürünü ben de denedim arkadaşlar. Kist ya da herhangi bir adet düzensizliğim yoktu. Gebelik için denemiştim. Fakat bana faydası olmadı.

Bizde doktora basvurcaz esimle bizedemi sizinki gibi asilama filanmi olcak nasil olcak cok merak ediyorumm tutmadi buayda hasta oldumm sizin ilk asama nedir suan :)
Ben iki sefer üniversite hastanesinde aşılama yaptırdım. Eşimde varikosel çıkmıştı ama çok önemli değil dediler aşılama işleminde. İki aşılamada tutmadı maalesef . Eşim tek taraflı varikosel ameliyatı oldu altı ay bekleyin dediler bekledik yine olmadı bugün özel bir klinikte tekrar tüp bebek için sürecimizi başlattık bu ay vitamin takviyeleri bir dahaki ay adetin ikinci günü inşallah tüp bebek tedavi işlemleri başlayacak Hayırlısı olsun CAN Allahtan sonuçta

Hadi hayirlisi insallahh ❤

merhaba canim..yazdiklarini okudum.ben 6 gundur sogan kurune basladim yumurtlama donemimde olmama ragmen cok beyaz akintim var neden acaba? kist falan bende birsey yok cok sukur ama 3 aydir cocuk icin deniyoruz olmadi

merhaba canim..yazdiklarini okudum.ben 6 gundur sogan kurune basladim yumurtlama donemimde olmama ragmen cok beyaz akintim var neden acaba? kist falan bende birsey yok cok sukur ama 3 aydir cocuk icin deniyoruz olmadi
yumurtlama donemimde degilim yazmak istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…