Sogan kuru ile hamile kalanlar yardimci olabilirlermi ?

Selam canim simdi okudum yazini bende insallah adetten sonra sogan kurune başlıyacağım bizde 5 ay oldu deniyoruz 6 cı aya gireceğiz henüz olmadı benim doktorum herşeyi olumluda buldu bende ama bakalım birde şu kürü deneyim dedim sen naptın uyguladınmı faydasını gördünmü ? Cevaplarsan çok teşekkür ederim canım

Canim ovu testyle takipteydim gecen ay tutmadi suan saldim yani ugrasmiyorum kurde yapmadmmm

Adetin 7. Günü başladım ben dayanamadım 11 günde bıraktım o ay değil ertesi ay hamile kaldım resmen içimdeki iltahabı söktü attı diyebilirim.

Merhaba soğan kürünü denediniz mi ?

soğan kürü iyi bende maydanoz suyu ile kalmıştım ama kimyasal oldu herkeste aynı olacak diye bir şey yok onu yumurtlamaya girince içmeyi bırakacaksın adetten sonra 1 hafta yeterli oluyor soğan suyu bazılarında iyi olmuyor adet düzensizliği de yapıyormuş dikkat edin ve düşük de yapar ben adetten sonra maydanoz suyunu sabah akşam taze kaynattım içine de limon dilimi ılıttım 1 hafta denedim tabi o sıra hiç ilişkiye girmeyin temizlensin içiniz 1 hafta sonra çalışmalara başlayın bi bir arkadaş yazmıştı yumurtlama dönemim olmadığı halde beyaz akıntı oluyor diye oda içinden söktüğü iltihap akıyor onda endişelenecek bir şey yok

kimisi kabuklarıyla bölüyor 4 e siz nasıl yaptınız

kimisi kabuklarıyla bölüyor 4 e siz nasıl yaptınız
ben soğan yapmadım maydanoz suyu ile yaptım bununla bi kötü yorum duymadım ama soğan kürüne bazıları adet düzenini bozduğunu söylüyor herkes de aynı etki olmuyor maydanoz da iyi adetten sonra 1 hafta deneyin sabah akşam taze kaynatın bazıları kaynatıp dolaba atıyor o iyi olmuyo ben hep taze kaynattım bardağa döküp bir yuvarlak dilim limon attım sabah akşam içtim o ay hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…