Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkur ederim. Verdıgınız bilgiler ıcın ınsallah bende bu ay denemek istiyorum benimde adet duzensızlıgım var en azından onu duzenler belki de bana da bebek ıcın vesile olur diye yapmak istiyorum. Adetım biteli 3 gun oldu yarın baslasam sıkıntı olmaz heralde. Bide folık asıt vermıstı doktorum onla birlikte ikisini kullansam sıkıntı olmaz heraldeBu arada pkoluydum inşallah sende görürsün faydasını
Bu arada oğlunuzu Allah bagıslasın saglıklı buyutun1.5 bardak kaynayan suya yemeklik soğanın kabuklarını soydum 4 e böldüm 5 dk kaynattim ağzı kapalı şekilde kaynar değil ılık içtim sabah akşam aç karnına olması gerekiyo ama ben çalıştığım için akşam yemekten önce ve yatarken içtim yani 2.5 saat sonra felan adetin bittikten sonra 2. Gün başlanıyo 15 gün yumurtlama dönemine denk geliyo hamileliğe engel olmuyo o dönemde merak etme 15 gün iç mutlaka şimdi oğlum 1 yasında
Bende kullandım folik asit bişey olmadıCok tesekkur ederim. Verdıgınız bilgiler ıcın ınsallah bende bu ay denemek istiyorum benimde adet duzensızlıgım var en azından onu duzenler belki de bana da bebek ıcın vesile olur diye yapmak istiyorum. Adetım biteli 3 gun oldu yarın baslasam sıkıntı olmaz heralde. Bide folık asıt vermıstı doktorum onla birlikte ikisini kullansam sıkıntı olmaz heralde
Bende aynı sızın gibiydim. Alternatif tipin cagu kısıde etkisi var ama benim boyle seylere cok inancım yoktu acıkcasıBende düşünüyorum soğan kürü yapmayı ama hormonlara etkisi varmı diyede aklımda soru işareti kaliyo doktoruma sordum alternatif tıp dışı olduğu için yap veya yapma demem doğru olmaz dedi kararsız kaldım ama ya ise yararsa diyede yapmak istiyorum acikcasi
Bende forumda soğan kürü hakkında yazılanları okuyordum şimdi reglim bitince yapmak istiyorum inşallah etkisini görürüz bizde bi buçuk senedir istiyoruz herhangi bi sıkıntımız yok ama galiba herşey nasip stres yönetimi de önemli bu zamanlarda siz stresinizi yonetebiliyo musunuz yoksa çokmu kafaniza takiyorsunuzBende aynı sızın gibiydim. Alternatif tipin cagu kısıde etkisi var ama benim boyle seylere cok inancım yoktu acıkcasıama sonradan okuduklarımın arasında cok gordum ve hıc bısey yapmamaktansa bu ay denememde bir sakıncası yok diye dusundum. Yarın baslıyacagım ise yarar yada yaramaz artık denemekten zarar gelmez okuduklarımın arasında hormanlara yada Baska bıseye zararı yok diye arastırdım sizde deneyebılırsınız
![]()
Benim 5. Senem olucak ilk baslarda cok takıldım ilk 1 sene dolduktan sonra hastaneye gittiğimde butun arastırmalar yapıldı aynı bizde de hıc sıkıntı cıkmadı. Benim tek sıkıntı gordugum nokta adet duzensızlıgımdı. Pesıne asılama yaptırdım ve yumurtalıklarım gelısmedı sonrasında ben kendimı cok yıprattıgım ıcın 2. Asılamayı yaptırmadı. Sonra akısına bıraktım bir tek gecen sene kendiliğinden bir gebelık olustu o da kimyasal gebelık le kendiliğinden dusukle sonuclandı sonra tekrardan dusuk nedenlerini arastırdık falan 1 senedir olmadı asılama yaptırıcam onumuzdekı ay o ara adet olana kadar da bu soğan kuru denemek istedim artık bunlarda olmazsa ortam biraz duzeldıkten sonra malum bide vırus var basımıza tup bebek yaptırmayı dusunuyoruzBende forumda soğan kürü hakkında yazılanları okuyordum şimdi reglim bitince yapmak istiyorum inşallah etkisini görürüz bizde bi buçuk senedir istiyoruz herhangi bi sıkıntımız yok ama galiba herşey nasip stres yönetimi de önemli bu zamanlarda siz stresinizi yonetebiliyo musunuz yoksa çokmu kafaniza takiyorsunuz![]()
İnşallah hakkımızda hayırlısı olur malum virüs var insan hastanelere gitmeye korkuyor haklısınızBenim 5. Senem olucak ilk baslarda cok takıldım ilk 1 sene dolduktan sonra hastaneye gittiğimde butun arastırmalar yapıldı aynı bizde de hıc sıkıntı cıkmadı. Benim tek sıkıntı gordugum nokta adet duzensızlıgımdı. Pesıne asılama yaptırdım ve yumurtalıklarım gelısmedı sonrasında ben kendimı cok yıprattıgım ıcın 2. Asılamayı yaptırmadı. Sonra akısına bıraktım bir tek gecen sene kendiliğinden bir gebelık olustu o da kimyasal gebelık le kendiliğinden dusukle sonuclandı sonra tekrardan dusuk nedenlerini arastırdık falan 1 senedir olmadı asılama yaptırıcam onumuzdekı ay o ara adet olana kadar da bu soğan kuru denemek istedim artık bunlarda olmazsa ortam biraz duzeldıkten sonra malum bide vırus var basımıza tup bebek yaptırmayı dusunuyoruz
Amün insallah bir gelişme olursa paylaşalım birbirimizeİnşallah hakkımızda hayırlısı olur malum virüs var insan hastanelere gitmeye korkuyor haklısınızgüzel haberler vermek dileğiyle birbirimize
![]()
Tabi benim reglim pazar bitiyor iki gun sonrasında kullanmaya başlıycam aynı zamanda folik asitte kullanıyorum 3 ay önce rahim filmi çekildim doktorumuz ilk 4 ay çok önemli demişti inşallah bu ay olurAmün insallah bir gelişme olursa paylaşalım birbirimize![]()
Insallah guzel haberleri veririzTabi benim reglim pazar bitiyor iki gun sonrasında kullanmaya başlıycam aynı zamanda folik asitte kullanıyorum 3 ay önce rahim filmi çekildim doktorumuz ilk 4 ay çok önemli demişti inşallah bu ay olur![]()
İnşallah şu an forumda bi konu okuyorum prolaktini yükseltmiş bazı kişilerde inşallah böyle bir sorunlar karşılaşmayızInsallah guzel haberleri veririzbende yarın baslıyacagım hemen hemen pes pese baslamıs olucaz ıyı sonuclar alırız ınsallah
![]()
Insallah bizde oyle sıkıntılar yaratmaz artık yaslayıp gorecegızİnşallah şu an forumda bi konu okuyorum prolaktini yükseltmiş bazı kişilerde inşallah böyle bir sorunlar karşılaşmayız![]()
Hangi şehirde oturuyorsunuz açıkçası bende aynı sorunu yaşıyorum yarım saatlik mesafede olan bi doktora gittim açıkçası pek ilgilenmedi 2 buçuk saatlik uzaklıktaki doktoruma gittim çok ilgilendi falan ama yol sıkıntı işte git gel 4 saat garanti geciyo bu arada izmirde oturuyorumInsallah bizde oyle sıkıntılar yaratmaz artık yaslayıp gorecegızvırüste insan doktora bile gitmeye korkuyor bide benim yasadıgım sehırde kafama gore bir doktor hala bulamadım benim isim hepten zor Allah yardımcımız olsun
![]()
Ben Zonguldak ta oturuyorum ve cidden sorularıma net cevap verebilen bir doktor bulamadım acıkcası. İlk baslarda arastırma hastanesine gittim ozel profosore cıktım asılamayı onda yaptırdım ve sonrasında doktor gıttı. Devlet hastanesinde hıc ilgi görmedım. Ozel 1 tane hastane var orda bir doktora gittim dusuk ten sonra klomene baslattı ve kontrol yapmadı bosu bosuna kullanmış oldum aynı hastaneye yeni bir doktor geldi ona basladım o da asılama uygulayacak bu ay vırusten oturu gidemedim acıkcası bu ay adetın 3. Gunu gıdıcem o arada da soğan Kuru denıyım dedımHangi şehirde oturuyorsunuz açıkçası bende aynı sorunu yaşıyorum yarım saatlik mesafede olan bi doktora gittim açıkçası pek ilgilenmedi 2 buçuk saatlik uzaklıktaki doktoruma gittim çok ilgilendi falan ama yol sıkıntı işte git gel 4 saat garanti geciyo bu arada izmirde oturuyorum![]()
Devlet hastaneleri hiç ilgilenmiyor neredeyseBen Zonguldak ta oturuyorum ve cidden sorularıma net cevap verebilen bir doktor bulamadım acıkcası. İlk baslarda arastırma hastanesine gittim ozel profosore cıktım asılamayı onda yaptırdım ve sonrasında doktor gıttı. Devlet hastanesinde hıc ilgi görmedım. Ozel 1 tane hastane var orda bir doktora gittim dusuk ten sonra klomene baslattı ve kontrol yapmadı bosu bosuna kullanmış oldum aynı hastaneye yeni bir doktor geldi ona basladım o da asılama uygulayacak bu ay vırusten oturu gidemedim acıkcası bu ay adetın 3. Gunu gıdıcem o arada da soğan Kuru denıyım dedımtup bebek merkezi olmadığı ıcın sehırde bu alanda kendini cok geliştiren bir doktor yok acıkcası cogu dogum yada gebelık takibi yaptığı ıcın bu alanda bana gore cok basarili birini bulmak zor geliyor bana
![]()