- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.210
- 598
Gittim yumurta buyutme ignesi verdi suan kullaniyorum hayirlisiDoktora gitmedinizmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittim yumurta buyutme ignesi verdi suan kullaniyorum hayirlisiDoktora gitmedinizmi
Ahh canım ya kaş yapalım derken göz çıkarıyoruzMerhaba hanımlar bende bu ay soğan kürü uyguladm adetim 5 gün oldu geceli . Adet belirtisi yok gebelik yok benimde düzenli olan adetimi bozdu ya. Vala her ay inşallah adet olmam bebiş vardır diyordum bu seferde adet olim diye bekliyrm.
Evet yaptım adet olacgm gün kan testi yaptım değer 2 çıktı. Gecikmenin 3uncu günü evde test yaptım negatif . Hala da bişey yok bugün 5 inci gunuAhh canım ya kaş yapalım derken göz çıkarıyoruztest yaptın mı peki...
İnşallah canım bekleyip görücez bakalım ..
Ben hala regl olmadım ya yarın kontrole gidicem inşallah korktuğum başıma gelmezGittim yumurta buyutme ignesi verdi suan kullaniyorum hayirlisi
Ben hala regl olmadım ya yarın kontrole gidicem inşallah korktuğum başıma gelmezSoğan suyundan gecikme oldu prolaktin yada kist yaparmı
Bende kullandım olan düzenimide bozdu kist yapmış çok kullanılmaması gerekiyor bende çok kullanmadım ama oldu yaniKızlar soğan kürü ile hamile kalanınız var mı.. bir buçuk senedir deniyoruz ama olmadı.. çatlatma iğneleri klomenler falan derken yine olmadı..en son çare geçen ay aşılama yaptırdım.. umutluydum aslında ama yine olmadı.. bu ay soğan kürü yapmaya karar verdim.. fakat faydasını görür müyüm bilmiyorum.. soğan kürü ile hamile kalanlar sizde yazarsanız çok umut olursunuz bana ..![]()
Kist olduğun da adet gecikmesi mi oluyor canım.. ağrı felan oluyor mu hiç ..Bende kullandım olan düzenimide bozdu kist yapmış çok kullanılmaması gerekiyor bende çok kullanmadım ama oldu yani
Oluyor canım adet olmadım adet söktürüc0 ile oldumKist olduğun da adet gecikmesi mi oluyor canım.. ağrı felan oluyor mu hiç ..
Bende beş gün erken adet oldum ama az az geliyor .. hiç ağrım sızım da yok..bilmiyorum bana faydası oldu demekki..Oluyor canım adet olmadım adet söktürüc0 ile oldum
Aynn öyle ya. Vala ben simdi hasta oldum çok şükür korktum 3 ay felan olmicam diyeBilemiyorum canım .. benim de az az geliyor adetim.. önceki gibi olmadı hiç.. ben de bi daha kür falan yapmam .. faydası değil zararı oldu bana da ..
Canım benimde öyle oldu en son sonra hiç olmadım adetBende beş gün erken adet oldum ama az az geliyor .. hiç ağrım sızım da yok..bilmiyorum bana faydası oldu demekki..![]()
Aynn öyle ya. Vala ben simdi hasta oldum çok şükür korktum 3 ay felan olmicam diye![]()
Hayırlısı bakalım canım yaa ... Zaten duyduğum herşeyi denedim sayılır.. yapıcak bişey kalmadı .. beklemek düşüyor artık bana ...Canım benimde öyle oldu en son sonra hiç olmadım adet
Hersey olabilir insallah iyi cikmistir durumlarBen hala regl olmadım ya yarın kontrole gidicem inşallah korktuğum başıma gelmezSoğan suyundan gecikme oldu prolaktin yada kist yaparmı
Benimde bugun adet olmam gerekiyor ama olmadim. Sogan kuru yapmistim bu ay. O geciktirdi demek ki. Insallah gecikme bebek icindir
Regl gecikmesinin 12 günü ve hala Regl olmadim yapmaz olaydım pişmanım yaaaaBenimde bugun adet olmam gerekiyor ama olmadim. Sogan kuru yapmistim bu ay. O geciktirdi demek ki. Insallah gecikme bebek icindir