Soğan kürü ile hamile kalanlar..

Merhaba hanımlar bende bu ay soğan kürü uyguladm adetim 5 gün oldu geceli . Adet belirtisi yok gebelik yok benimde düzenli olan adetimi bozdu ya. Vala her ay inşallah adet olmam bebiş vardır diyordum bu seferde adet olim diye bekliyrm.

Merhaba hanımlar bende bu ay soğan kürü uyguladm adetim 5 gün oldu geceli . Adet belirtisi yok gebelik yok benimde düzenli olan adetimi bozdu ya. Vala her ay inşallah adet olmam bebiş vardır diyordum bu seferde adet olim diye bekliyrm.
Ahh canım ya kaş yapalım derken göz çıkarıyoruz🤦 test yaptın mı peki...

Bilemiyorum canım .. benim de az az geliyor adetim.. önceki gibi olmadı hiç.. ben de bi daha kür falan yapmam .. faydası değil zararı oldu bana da ..

Şimdi ne desek yalan olur canım kimisinin ki gecikti , kimisinin ki erken geldi benm de öyle mesela.. kimsine de fayda etti gebe kalmada kolaylık oluşturdu... Bilmeden yapıyoruz birşeyler.. çok yanlış aslında ...çünkü herkes aynı sonuç alacak diye bişey yok.. herkes faydasını görücek diye bişey yok.. ama dinletemiyoruz kendimize .. enniyisi dediğin gibi kontrole git söktürücü felan verir sanırım...

Şimdi ne desek yalan olur canım kimisinin ki gecikti , kimisinin ki erken geldi benm de öyle mesela.. kimsine de fayda etti gebe kalmada kolaylık oluşturdu... Bilmeden yapıyoruz birşeyler.. çok yanlış aslında ...çünkü herkes aynı sonuç alacak diye bişey yok.. herkes faydasını görücek diye bişey yok.. ama dinletemiyoruz kendimize
Ben hala regl olmadım ya yarın kontrole gidicem inşallah korktuğum başıma gelmez :KK43: Soğan suyundan gecikme oldu prolaktin yada kist yaparmı

.. enniyisi dediğin gibi kontrole git söktürücü felan verir sanırım...

Kızlar soğan kürü ile hamile kalanınız var mı.. bir buçuk senedir deniyoruz ama olmadı.. çatlatma iğneleri klomenler falan derken yine olmadı..en son çare geçen ay aşılama yaptırdım.. umutluydum aslında ama yine olmadı.. bu ay soğan kürü yapmaya karar verdim.. fakat faydasını görür müyüm bilmiyorum.. soğan kürü ile hamile kalanlar sizde yazarsanız çok umut olursunuz bana .. 🥰
Bende kullandım olan düzenimide bozdu kist yapmış çok kullanılmaması gerekiyor bende çok kullanmadım ama oldu yani

Benimde bugun adet olmam gerekiyor ama olmadim. Sogan kuru yapmistim bu ay. O geciktirdi demek ki. Insallah gecikme bebek icindir

Back
X