6 ay ara veriliyor diye biliyorum ben.merhaba bayanlar. ben de hikayemi bu topikte anlattım. soğan kürüne başladım ilk 3 gün kabuğunu soyarak kaynatmıştım sonradan öğrendim ki kabuklu yapmak lazımmış. bugün toplamda 9. günüm gelecek hafta bitecek inşallah. adetlerim düzenli sayılır 1-2 gün oynamalar dışında. minik minik kistlerim var tam pko gibi değil. kistik görünüm. inşallah işe yarar. bu kürlerle var olan düzenimi bozmaktan korkuyorum. insülin direncim de var benim. çok şekerli olması dolayısıyla incir kürü yapmayı düşünmüyorum. benim sorum şu: bu ayki 15 günden sonra adet görüp ikinci kürü 10 gün daha uygulayacak mıyız?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...t-goren-birinin-sogan-kuru-kullanmasi.951008/
regl gördükten sonra bir on gün daha kullanıp ara veriliyor diye okumuştum sanki ben de6 ay ara veriliyor diye biliyorum ben.
10 aylık evliyiz biz yeni karar verdik bi kaç kez denedik olmadı..
Tabiki Allah ne zaman nasib ederse o zama olucak ..
Bende daha saglıklı olabilmem acısında sogan kürünü yapıcam..
Bi nevi bebişime hazırlık yapıyorum
Yok cok sükür .. Ama rahmimin temzlenmesi için birde doktorum ınurtalklarmın hafif yavas calstıgını söyledi..regl gördükten sonra bir on gün daha kullanıp ara veriliyor diye okumuştum sanki ben de
pkonuz yok mu? genelde pko olmayanlara yapmaları tavsiye edilmiyor. Allah gönlünüze göre versin bu arada :). 15 ay oldu evleneli. 15 aydır da beklemedeyim ben de. Allah'ım vereceği zamanı biliyor diyerek avutuyorum kendimi
Aynen öyle canm bu dünyada nasibi varsa gelir.. Vaktide Allah tarafından belli.. Rabbim hepmze saglklı sıhhatli evlat basib etsinregl gördükten sonra bir on gün daha kullanıp ara veriliyor diye okumuştum sanki ben de
pkonuz yok mu? genelde pko olmayanlara yapmaları tavsiye edilmiyor. Allah gönlünüze göre versin bu arada :). 15 ay oldu evleneli. 15 aydır da beklemedeyim ben de. Allah'ım vereceği zamanı biliyor diyerek avutuyorum kendimi
sizinki daha çok yeniymiş :) soğan kürü şifa olur inşallah o zaman. detaylarını buradan bildirin. merak ederim ben :) keşke yapan herkes de sürecini bizimle paylaşsa. umarım bebeğiniz sizi hiç bekletmez :)Yok cok sükür .. Ama rahmimin temzlenmesi için birde doktorum ınurtalklarmın hafif yavas calstıgını söyledi..
Belki onada iyi gelir diye.. Bende 10 aylık evliyim iki aydır bebek istyoruz
Saglk sorunum olmadgı halde yapsam zararı olurmu ? Bu konuda kafam karıstı ? İlginden dolayı tesekkür ederm canm ? Sen ne için kullancaksn soganı ?sizinki daha çok yeniymiş :) soğan kürü şifa olur inşallah o zaman. detaylarını buradan bildirin. merak ederim ben :) keşke yapan herkes de sürecini bizimle paylaşsa. umarım bebeğiniz sizi hiç bekletmez :)
ya kimisi kistim olmadığı halde kullandım bu sefer de kist yaptı demiş. benim de bunları okuyunca kafam karışıyor moralim bozuluyor açıkçası. bana 5 sene önce pko teşhisi kondu. o zaman sendrom vardı. tüylenme, adet görememe, kilo alma gibi. glifor kullanınca kilo da verdim, düzene de girdi. tüylenme sorunum da kalmadı artık çok şükür. ama halen kistik bir görünüm var yumurtalıklarımda. geçen sene hormonlarım da normal çıktı. doktor gebe kalmaman için bir sebep yok dedi ama kalamadım hala :). ben de o minik kistleri temizler belki diye kullanmaya başladım işte. faydasını görmesem de zararı olmaz diye ümit ediyorum..Saglk sorunum olmadgı halde yapsam zararı olurmu ? Bu konuda kafam karıstı ? İlginden dolayı tesekkür ederm canm ? Sen ne için kullancaksn soganı ?
Bence soğan kürğnden kist falan olmaz aksine rahmi temizler..ya kimisi kistim olmadığı halde kullandım bu sefer de kist yaptı demiş. benim de bunları okuyunca kafam karışıyor moralim bozuluyor açıkçası. bana 5 sene önce pko teşhisi kondu. o zaman sendrom vardı. tüylenme, adet görememe, kilo alma gibi. glifor kullanınca kilo da verdim, düzene de girdi. tüylenme sorunum da kalmadı artık çok şükür. ama halen kistik bir görünüm var yumurtalıklarımda. geçen sene hormonlarım da normal çıktı. doktor gebe kalmaman için bir sebep yok dedi ama kalamadım hala :). ben de o minik kistleri temizler belki diye kullanmaya başladım işte. faydasını görmesem de zararı olmaz diye ümit ediyorum..
inşallah canım. hem bir şeyin iyi geleceğine inanarak içmezsen o iyi gelmez derler. ben de o yüzden umut ederek içiyorum bir de dua.. zaten bu da işe yaramazsa artık infertilite tedavisine başlamayı düşünüyorum. 15 aydır yetti umutla kendi kendime beklemek.Bence soğan kürğnden kist falan olmaz aksine rahmi temizler..
Yasınız kaç ?inşallah canım. hem bir şeyin iyi geleceğine inanarak içmezsen o iyi gelmez derler. ben de o yüzden umut ederek içiyorum bir de dua.. zaten bu da işe yaramazsa artık infertilite tedavisine başlamayı düşünüyorum. 15 aydır yetti umutla kendi kendime beklemek.
26. sizin?Yasınız kaç ?
21 benmde26. sizin?
oho daha çok gençsiniz. 2 aydır deniyorsunuz bir de. umutların hiç tükenmesin. bekletmeden sağlıkla gelsin inşallah bebeğin.21 benmde
oho daha çok gençsiniz. 2 aydır deniyorsunuz bir de. umutların hiç tükenmesin. bekletmeden sağlıkla gelsin inşallah bebeğin.[/QUOTE
Amin allah razı olsun canm inşallah seninde tedaviye gitmene gerek kalmadan hemen olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?