Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tadi sogan tadi gibi ama biraz agir eger tadi hosuna gitmiyirsa 2 damla limon sikip icebilirsinkızlar tadı nasıl :) bende yapmak istiyorum tadını merak ettim
Merhabalar soğan kurunu tam anlatır misiniz ? Nasıl yaptınız?
Bazıları kabuğunu soyup atin diyo bazıları kokunu bile atmayin diyo renk olarak hangi sogan? Bir sogana ne kadar su ? Bi de adetten cikali 3. Gün şimdi yapsam faydası olur mu? Ben de piko da yok yumurta tembelliği de sebepsiz kısırlık ama yine de denemek istiyorum. Cevaplarsaniz sevinirim
Canım yumurta tembellıgı ıcın ıncırle ılgılı yukarda bı yarıf vermıstım onu uygulasana cok faydasını gorurusun
Canım benımde bıldıgım bır sorunum yoktu ancak cocukta olmuyordu mutlaka dene hıcbısey kaybetmıcrksın ıncırlensogan kurunu aynı anda dene ınsallah sende sonuc alırsın benım gıbı olumluBen de yumurta tembelligi yok canım çok sukur ilacşiz ignesiz buyuyo aslında hiç bir sorun yok ama denemek istiyorum
Canım ben okadar mucızevı sekılde sonuc aldımkı oyuzden herkes denesın ıstıorum hıcbısey kaybetmessın mutlaka dene bence ınsallah fayda saglar sana damelom 2 aydır adet olamıyorum pco yüzünden sürekli test yapmaktan yoruldum akışına bıraktım.hiç bir değişiklik de hissetmiyorum ama inşallah nerdeee