Sogan kuru ile hamile kalanlar

Melom adet oldum bu sabah ins bi dahaki ay tekrar yapicam sogan kurunu dua et bana yeni annesin sen

Canım dualarım senınle bak en azından belırsızlıkten kurtuldun bence sen bugun basla sogan kurune cunku regl dongun kısa 15 gun dolamadan ovulasyon zamanın gelıyor ıncırede buggn ıtıbarı ıle basla bu aksam bır ıncır kurusunu zeytınyagına yatıır sabah ac karnına gozunu acar acmaz onu ye regl bıtıncede hemen gun asırı calısmalara basla esıne de kecıboynuzu oekmezı bulabılırsen yedır bırlıkte olmadan 1 saat once

soğan kürü sonrası mantar şikayetinde artış oldu.aynı sıkıntıyı yaşayan var mı acaba aranızda bayanlar

adalya07 Ben mantar oldugumu sandım regle 4 gun kala asırı akıntı arada kasıntı yasayınca ama hamıss oldugumu ogrenınce kasıntılar gectı akıntı azaldı ama devam acaba senın de gebelık olabılır mı

ya kizlar kafam karisti baska bir sitede 1 gunde 1 bardak icin diyor ben gunde 2 bardak iciyirum sabah aksam olmak uzere hangisi dogru

Sabah ac karınla ve aksam yemeğinden önce ac karınla içeceksin. Veyahutta gece yatmadan önce iç. Tadı fena değil ben baslarda çok tiksiniyorum ama şimdi içebiliyorm. Bu ay bende yeniden başlayacağım inşallah

Merhabalar soğan kurunu tam anlatır misiniz ? Nasıl yaptınız?

Bazıları kabuğunu soyup atin diyo bazıları kokunu bile atmayin diyo renk olarak hangi sogan? Bir sogana ne kadar su ? Bi de adetten cikali 3. Gün şimdi yapsam faydası olur mu? Ben de piko da yok yumurta tembelliği de sebepsiz kısırlık ama yine de denemek istiyorum. Cevaplarsaniz sevinirim

Kızlar ben sabah aksam ac karnına yaptım ve kabuklarını soyarak yaptım kendı tarıfımle de ılk ayda hamıle kaldım darısı basınıza ınsallah

Merhabalar soğan kurunu tam anlatır misiniz ? Nasıl yaptınız?

Bazıları kabuğunu soyup atin diyo bazıları kokunu bile atmayin diyo renk olarak hangi sogan? Bir sogana ne kadar su ? Bi de adetten cikali 3. Gün şimdi yapsam faydası olur mu? Ben de piko da yok yumurta tembelliği de sebepsiz kısırlık ama yine de denemek istiyorum. Cevaplarsaniz sevinirim

Canım yumurta tembellıgı ıcın ıncırle ılgılı yukarda bı yarıf vermıstım onu uygulasana cok faydasını gorurusun

Canım yumurta tembellıgı ıcın ıncırle ılgılı yukarda bı yarıf vermıstım onu uygulasana cok faydasını gorurusun

Ben de yumurta tembelligi yok canım çok sukur ilacşiz ignesiz buyuyo aslında hiç bir sorun yok ama denemek istiyorum

melom 2 aydır adet olamıyorum pco yüzünden sürekli test yapmaktan yoruldum akışına bıraktım.hiç bir değişiklik de hissetmiyorum ama inşallah nerdeee

Ben de yumurta tembelligi yok canım çok sukur ilacşiz ignesiz buyuyo aslında hiç bir sorun yok ama denemek istiyorum
Canım benımde bıldıgım bır sorunum yoktu ancak cocukta olmuyordu mutlaka dene hıcbısey kaybetmıcrksın ıncırlensogan kurunu aynı anda dene ınsallah sende sonuc alırsın benım gıbı olumlu

melom 2 aydır adet olamıyorum pco yüzünden sürekli test yapmaktan yoruldum akışına bıraktım.hiç bir değişiklik de hissetmiyorum ama inşallah nerdeee
Canım ben okadar mucızevı sekılde sonuc aldımkı oyuzden herkes denesın ıstıorum hıcbısey kaybetmessın mutlaka dene bence ınsallah fayda saglar sana da

Benım uyguladıgım sekılde ıncırle denemenı tavsıye ederım umarım en sende sonuc alırsın

Ben denedim kür tutmadı ama nahinsei denen bir karışım varmış bir iki kişiden duydum hindistandan getirtiyorlarmış bulabilirsem onu deneyeceğim kullanan duyan varsa yazabilir mi?

kızlar bende soğan kürünü kullandığım ay gebe kaldım öyle çokta dikkat etmedim saatine zamanına hatta bazen unuttuğum günlerde oldu ama artık tesadüfmü desem işe yaradımı desem bilmiyorum

Bende bugun basladim bakalim ne olacak eylulde 4 senelik evliyim bebis istiyoruz ama bir turlu olmuyor doktorada gittik esimde hersey duzgun cikti bende yumurtaliklarimda enfeksiyon vardi temizlendi amaliyatlan doktorum 3 ay gibi kendiniz denemeniz lazim dedi amaliyatan sonra butun degerlerimiz duzgun cikti bi sorun yok soyledikleri kadariya bu ayin sonunda 30zuma girecegim yas ilerledikce umitsizlesiyorum

Back
X