sogan kuru kulanan varsa gelin birbirimize yardimci olalim

bende dun basladim yeni baslayanlar varmi aranizda

Ben kullandm haslanmis sogan hc sevmem ama kokusu onn gbi oluyodu doktra muayne gtmstm snde pko baslangci var ddi bende sogan kurunu gordm 15 gn sbh aksam yapp icmek gerekio ben adetm bttkten 2 gn snra fln basladim bi hafta ictm braktim ve rabbiminde izniyle o ay hamile kaldim smdi 27 haftalik hamileyim rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah

Sizleri duytukca insan umutlaniyor...Ben icmem oyle sey diyodum bi kere denedim 1 bardak icemedim bile ama burda sizlerin yazdiklarini okuyunca insan umutlaniyor karar verdim icmeye ins ALLAH bende ilk denememde kalirim AMINNNN

bende yeni başladım bugün 4.günüm inş hepimiz bebeişlerimizi sağlıklı bir şkilde ucağımıza alırız

çok sevindim senin adına sağlıklı bir bebeişin olur inş canım

Soğan kürü için herkes farklı bi zaman aralığı vermiş kimi diyor adetten bir hafta sonra kimisi adetin ilk günü kimi de adet bitiminde başlanır :-\ :-/ demekki herkes kafasina göre takılıyor benim bugün kürde 8. günüm 15 e tamamlarim inşallah :-D adetimin 4. Günü kanama azalınca başladım belim çok ağrıdı :-( bazı arkadaşlar yazmış tadı iğrenç diye ama hiç de öyle değil içilir yani abartacak bişey yok ;-) sadece çok gaz yapıyor benim bat 5 ekim...bakalım neler olacak 20 eylül de doktor randevum var ne diyecek acep???

evet ibrahim saraçoğlunun bir kaç sitesine baktım orda bile farklı yazıyodu bende adet bitiminden 7 gün sonra başladım inş faydası olur herkeze tadıda dediğin gibi çok kötü değil hatta alıştım ben güzel geliyor bi içtikten sonra ağzına soğan tadı gelince kötü oluyor ondada ağzıma birşey atıyorum anında gidiyor

Ya benim bugün yoğun pembe akintim oldu 8. Gün iyi birseydir umarım

14 gün düzenli olarak içtim. kistim vardı.4 cm. çok inanarak içtim cunku çevremde faydasını gören cok arkadaşım vardı. heycanla doktora gttım. kesın gecmıstr ya da küçülmüştür diye ama kist 5 cm olmuştu. çok sasırdım. nerde yanlış yaptım bılemıyorum.

bence iyi bişeydir canım sen devam et bırakma sakın
Evet iyi birşey olduğu kesinleşti ;-) çünkü bugün doktora gittim ilk kezdi.. Biraz endişe vardı icimde alttan muayene etti bakar bakmaz " ooo tertemiz yumurtaliklarınız hem de sağda ve solda 2 catlamak üzere yumurtaniz var bu ay gebelik olursa ikiz olma riski yüksek bugünleri değerlendirin mutlaka" dedi bende sevindim inşallah dedim O kan değerlerim de normalmiş çok şükür... Bazı onerilerde bulundu tabi... Bence soğan kürü icimi temizlemis...Allahim sana sukurler olsun

çok sevindim canım inşş hadi hayırlısı bu ay hamile kalırsın inş duaları seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…