- 10 Eylül 2014
- 352
- 208
- 53
- Konu Sahibi KANATSIZ KUS
-
10 gün ictim yumurtlama günümme kadar...doktora gittim herşey temiz çıktı şükürler olsun bu yüzden 15 i beklemedim ovulasyon a denk geldiği için... Bat 5 ekim inşallah tutunur bebislerrrrrrrSEN ICIYORMUSUN SOGAN KURU?
INSALLAH CANIM TUTUNSUNLAR ARTIK BEN 15GUN ICDIM BAKALIM NOLUCAK FAYDASSINI GORECEKMIYIMM.SENIN BIR SORUNUN VARMYDI?10 gün ictim yumurtlama günümme kadar...doktora gittim herşey temiz çıktı şükürler olsun bu yüzden 15 i beklemedim ovulasyon a denk geldiği için... Bat 5 ekim inşallah tutunur bebislerrrrrrr
Yoktu çok şükür de ilk gidişimdi zaten meraktan ve stres yaptığım için gittim.. Randevuyu geç tarihe verince bende bu arada soğan kürü duydum burdan içeyim bakalım dedim gidene kadar.. Ama gerçekten Allahın izniyle temizlendi içim... İşte bekliyoruz 3 ay içinde olur dedi doktor... Tabi kismetseINSALLAH CANIM TUTUNSUNLAR ARTIK BEN 15GUN ICDIM BAKALIM NOLUCAK FAYDASSINI GORECEKMIYIMM.SENIN BIR SORUNUN VARMYDI?
Senin var mi peki?INSALLAH CANIM TUTUNSUNLAR ARTIK BEN 15GUN ICDIM BAKALIM NOLUCAK FAYDASSINI GORECEKMIYIMM.SENIN BIR SORUNUN VARMYDI?
bende yumurta tenbelliyi yum olmuyor falikullar kucuk kucuk kaliyor onun icin icdim ama doktorada gitmedim dahada merakliyimSenin var mi peki?
Soğan küründen sonra incir havuç kürü öneriyorlar yumurta için onu biliyormusunbende yumurta tenbelliyi yum olmuyor falikullar kucuk kucuk kaliyor onun icin icdim ama doktorada gitmedim dahada merakliyim
Bende bugun basladim sogan kurune 3 senelik evliyim korunmadik hic ama çocuğumz olmadı son care bu kürü denemeye karar verdim insallah ise yararbende dun basladim yeni baslayanlar varmi aranizda
canim bende 3 yildir evliyim hic korunmadik ama olmadi bende kur yaptim ve suan beklemedeyim bakalim nolucakBende bugun basladim sogan kurune 3 senelik evliyim korunmadik hic ama çocuğumz olmadı son care bu kürü denemeye karar verdim insallah ise yarar
Soğan küründen sonra incir havuç kürü öneriyorlar yumurta için onu biliyormusun[/QUOT
duydum ama nasil uygulandigini bilmiyorum eyer adet olursam arasdiririm ve icerim
Pko var bende bu ay ogrendim bu gune kadar bir suru doktora gittim hiçbiri bana kist var demedi klomen vs. Ilaclar verdi tam asilama düşünüyordum ki pko oldugunu öğrendim bu yüzden de bu kure basladim ins ise yarar canimda bebeklerimizi aliriz kucağımiza...canim bende 3 yildir evliyim hic korunmadik ama olmadi bende kur yaptim ve suan beklemedeyim bakalim nolucak
BELKI GECMISI OKUMUSSUNDUR PKO"LULARIN COGU KURU ICMIS VE HAMILE KALANDA OLMUS INSALLAH SENDE GUZEL SONUCLAR ALIRSINPko var bende bu ay ogrendim bu gune kadar bir suru doktora gittim hiçbiri bana kist var demedi klomen vs. Ilaclar verdi tam asilama düşünüyordum ki pko oldugunu öğrendim bu yüzden de bu kure basladim ins ise yarar canimda bebeklerimizi aliriz kucağımiza...
Ins canim okudum evet bu kür ile hamile kalan cok.. bendr onlarin arasina katilirim ve ins guzel haberler paylaşırım sizinleBELKI GECMISI OKUMUSSUNDUR PKO"LULARIN COGU KURU ICMIS VE HAMILE KALANDA OLMUS INSALLAH SENDE GUZEL SONUCLAR ALIRSIN
INSALLAH CANIM ICDIKDEN SONRA SONUCLARI PAYLAS LUTFENIns canim okudum evet bu kür ile hamile kalan cok.. bendr onlarin arasina katilirim ve ins guzel haberler paylaşırım sizinle
Paylasirim canim burda birbirimize umut oluruz ins... Rabbim kisa zamanda hayırlisi ile bebislerimize kavuşmamizi nasip eder insallah...INSALLAH CANIM ICDIKDEN SONRA SONUCLARI PAYLAS LUTFEN
Iyi aksamlar cnm adetin 7.gunu başlıyorsun ogle ve aksam yemeginden obce ac karina 15 gun uyguluyorsun... sonraki adetinde 10.gunu baslayip sadece 5 gun yapıyorsun Saraçoğlu bu şekilde anlatıyor ben bu sekilde yapıyorum .. bendr asilma düşünüyorum ama pko var bende o yuzden yapmadi doktorumiyi akşamlar haımlar bende adetimin arın 5.günü bende soğan kürüne başlaacağım başarısız bir tüp bebek denemem olduşimdi 15 gün uygulanacak demi herkes farklı anlatmış kimid 21 gün bile demiş kafam karıştı 15 gün içip bırakıp snraki ay nasıl uyglancak biri bana anlatırsa sevinirm:)
Iyi aksamlar cnm adetin 7.gunu başlıyorsun ogle ve aksam yemeginden obce ac karina 15 gun uyguluyorsun... sonraki adetinde 10.gunu baslayip sadece 5 gun yapıyorsun Saraçoğlu bu şekilde anlatıyor ben bu sekilde yapıyorum .. bendr asilma düşünüyorum ama pko var bende o yuzden yapmadi doktorum
Insallah hayırlısı olur cnm nerde yaptırdın asilmayi ? Ben istanbuldayım ve henuz iyi bir yer bulamadım asilama konusundateşekkürler bende de pko var oğluma tüp denedik olmadı peşine aşılama yaptık hamile kaldım şimdi ikinci çocuk için başladık hayırlısı bakalım bende onumuzdekş ay aşılama yaptıracağım daha yeni negatif sonuç aldım tüp bebekten
Insallah hayırlısı olur cnm nerde yaptırdın asilmayi ? Ben istanbuldayım ve henuz iyi bir yer bulamadım asilama konusunda
Ne kadara yaptirdin peki cnm toplamÜmraniye çakmak erdem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?