sogan kuru kulanan varsa gelin birbirimize yardimci olalim

selam...
adetin 5 ci gunu deyil cnim adet bitdikden 2 gun sonra yani 7,gun basla sabah aksam ac karnina taze sartiyla ve 15 gun bitdi eyer adet olsan diyer adete 10 gun kala 5 gun icip birakiyosun...mesala 20 si olacan ayin 10 basla ayin 15 i birak kuru sonrada inciri uygula
INSALLAH GEREK KALMAZDA ILK KURUNDE BASARILI OLURSUN DA HAMIS KALIRSIN

selamlar bugün soğan kurunun 8. Gunundeyim ama devamlı baş ağrısı çekiyorum sizlerde de böyle bir şey oldu mu bende migren var kafamı kaldıramıyorum baktım da yapabilir yazıyor bir sitede be yapmam gerekir bilemedim

soğan kürünü nasıl yaptın nasıl kullandın ?

soğan kürünü nasıl yaptın nasıl kullandın ?

Hergun taze yaptim ben sabah erken kalkmafim icin hergn ogle ve gece yapdim orta boy yemeklik sogani soyup dorde böldum 1 1bucuk bardak klorsuz hazir suda 5 le 10 dkka arasi kaynattim bardaga suyunu suzup ilik ictim normalde 15 gn sabah aksam yapmak gerekioms ben pismis sogan sevmedigimden 1 hafta yaptm pismis sigan kokuyo cnku :)

adetin 7.ci günüde başlıyoruz değilmi ? bende başlayacağım kısmetse umarım tutar

Merhaba hatunlar..
Kürleriniz şifa olsun size.. :)
Bende bu ay soğan kürü yapıyorum. Adetim bittiğinden beridir, 12.günüm...
Ancak sabah erken kalkıp işe gitme telaşından , sadece akşamaları yapıyorum.
Günde 2 sefer kuralına uymak için , acaba gece yatmadan önce de yapsam olur mu?

çokür ederim bilgiler için inşallah.. günüm 2 gün oldu geçeli bir hasta olsam hemen başlayacağım :) Aminn inşalalhh

Canim ne demek rabim hakkinda hayrlisini versin insallah belki hamilesindr gerwk bile kalmaz ins

Canim ne demek rabim hakkinda hayrlisini versin insallah belki hamilesindr gerwk bile kalmaz ins
dün yaptım test negatif çıktı kan testinede gerek duymuyorum bu yüzden değilim gibi geldiği için düzensiz malum benimki inşallah diğer aya kısmetse olurrr :):) teşekkürler hamilelerin duası tutarmışş aminnnnn amiiinnnn :)

benimde soğan küründe 6. günüm ben daha öncede kullanmıştım 2 cm lik kistim var diye ve doktora gittiğimde kaybolduğunu öğrendim şimdi ise tekrar uygulamamdaki sebep dış gebelik yaşadım 10. haftaya kadar gözükmeyen gebelik,dış gebelik şüphesi fakat doktorların normal gebelik olabilir geç döllenmedir belki diyerek beni bekletmeleri 7 eylülde çok şiddetli sancıyla acil kadın doğuma yatırıldım muayeneler kan tahlilleri sonucu sağ yumurtalıkta 2 cm olarak kalan bir dış gebelik materyali görüldü hemen yatışım yapıldı sürekli kan takibi fakat betahcg önce bi düştü sonra sabit kalınca bana bi iğne yapıldı metotreksat die kanser hastalarına yapılan iğnenin küçük bir dozu 75 lik bir iğne uygulandı ve iğnenin 3. günü kanamam başladı ama iç kanama riskimde vardı sürekli takip yapıldı ve ben bu aşamada çok sancı çektim ALLAH ım kimseye yaşatmasın bu sebepten dolayı 10 hastanede yattım ve betahcg 1593 e düştüğünde hastaneden taburcu ettiler ama her hafta gidip betahcg yaptırmak şartıyla ve ben her hafta gittim kan vermeye en son dün 3.22 düştü ve doktorum artık kan testine gerek kalmadı negatifleşti dedi 2 ay korunma verdi tekrar gebelik düşünmem için ama ben kanama bitmedi 35. gündeyim yoğunluk azaldı sadece ama soğan kürüne başladım şöle bi rahim ve yumurtalıklar iyice temizlesin die ama hata mı yaptım başlamakla çünkü ne zaman normal adet olacağımı bilmiyorum karıştı çünkü kusura bakmayın uzun oldu 1 oğlum var 7 yaşında 2. çocuk için çabalıyorum yaşımda 36 fazla zaman kaybetmek istemiyorum 2 senedir korunmuyorum bu sürede 1 düşüğüm birde dış gebeliğim oldu senede 1 kere hamile kalıyorum onlarda düşüyor yani çok zor hamile kalmak ALLAH isteyen herkesi fazla bekletmesin inşallah tşk ederim herkese

çok üzüldüm yaşadıklarına , Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla bir bebeğin daha olur.. Allah aratmasın nasip etsin inşalalhh

Çok geçmiş olsun canım.. Biraz dinlendir kendini; hem vücudun da kendine gelmiş olur..
Rabbim bir tane nasip ettiyse, hayırlısıyla 2. yi de nasip eder.. Üzülme sakın.. Rabbim şifa versin acil zamanda

Merhaba bende sogan kurune basladim 2 gun olmustu cook acik renkte kanamam oldu bide adetime 4 gun vardi bu normalmi Adetmi oldum yoksa kAnamami anlamadim benm tuplerim kapali bi ümit belki bu kür acar diye kullniyorum devam ediyimmi ??

Merhaba bende sogan kurune basladim 2 gun olmustu cook acik renkte kanamam oldu bide adetime 4 gun vardi bu normalmi Adetmi oldum yoksa kAnamami anlamadim benm tuplerim kapali bi ümit belki bu kür acar diye kullniyorum devam ediyimmi ??
Selam...keske kuru adet bitdikden sonra baslasaydin ama basladiysan kanamanda cok diyilse bitir 15 gunu tamamla yarida birakma ama eyer kanaman varsa adet oluyosan bekle adetin bitdikden 2 gun sonra basla yani adetin 7 ci gunu basla 15 gun uygula
ins ALLAH sifa olur da acilir tuplerin

bide acik rengte dedin bende kendi kendime acaba yerlesme kanamasimi diye dusundum ama tupler kapali diyorsun ama belki hamilede ola bilirsin bebeye bisey yapmis olmasin kur hamilelikde sakincali bebeyin varsa sokup atarda bi test yapsanmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…