soğan kürü kullananlar...

BUCANKA1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
118
9
38
Ankara
Arkadslar bu sogan kuru yumurtlamayi arttirmak iciinmi acaba,yoksa olusan yumurtayi olgunlastirmak icinmi?

merhaba, bendede pco var 1,5 senedir çocuk için uğraşıyoruz 2 defada aşılama yaptırdım. ilk aşılamam tutmadı, ikinci aşılamada ise yaklaşık 2 ay kadar incir kürünü uyguladım ve hamile kalabildim(ama düşükle sonuçlandı). tamamen incir kürü sayesinde değil tedavimde mutlaka işe yaramıştır ama İncir kürünün etkisi oldugunuda düşünüyorum.

evet olmuştur elbet ama ben bu destek olarak alternatif tıpın uygulanmasına çok güveniyorum.1.5 yıldır bebek istiyoruz olmuyor,doktora gittik benim tüm tetkiklerim yapıldı ,hsg,usg hepsi normal bide eşimin spermiyografisi istendi ama kısmet olmadı bi türlü eşim il dışında çalışıyor denk gelemedi bi türlü derken bende regli oldum reglinin 3. günü tedavi başlancaktı sperm tetkiki olmayınca tedavi başlanmadı bende kür uygulamak istedim herşeyde vardır bir hayır diyorum.bakalım bu soğan kürnü yada bulabilirsem çörekotlu bal kürünü denicem bugünden itibaren .inşallah tutar ilaçlara gerek kalmadan rabbim en kısa zamanda bütün bebek isteyenlere muradını versin.

İncir kürünü nasıl uyguladın canım?

Çörek otlu bal kürü nasıl oluyor canım? İncir kürüyle beraber kullanılması durumunda ne olur acaba?..

Çörek otlu bal kürü nasıl oluyor canım? İncir kürüyle beraber kullanılması durumunda ne olur acaba?..

10 yemek kaşığı bal
12 tatlı kaşığı çörek otu
10 çay kaşığı tarçın

bunları karıştırıp adetin 2.günü her sabah aç karnına bir yemek kaşığı yiyorsun.aslında çörekotunu öğütün die tavsiye ediliyor öğütebiliyorsan öğüt ama yoksa çiğneyerekte yenebiliyormuş.adetinin 12.günü bırakıyorsun canım.bu şekilde çoğul gebelik bile oluyormuş.rabbim isteyen herkese versin.

Amin! !! Sağol canım. İlk adette uygulucam..inciri de uygulayayim diyordum.napsam acaba, hangisini yapsam?sen incir kürü yaptın mı?

merhaba kızlar; uzun zamandır bizde bebek istiyoruz 1yıl önce düşük kaybım oldu nerdeyse 4aydır tekrar çalışmalara başladık ama olmadı.geçen ay soğan kürünü uyguladım bu ay incir kürü+havuç kürüne başladım...ALLAH isteyen herkese nasip etsin...

Amin! !! Sağol canım. İlk adette uygulucam..inciri de uygulayayim diyordum.napsam acaba, hangisini yapsam?sen incir kürü yaptın mı?

yok canım ben ilk defa çörekotu kürü yapmaya başladım.hadi hayırlısı.bugün rüyamda kendimi hamile olarak gördüm 3aylıkmış ama 7 aylık gibi olmuşum kesin ikiz olcak diyordum nasıl mutluydum anlatamam bilinçaltı bi rüya tabii ama gerçek olsa negüzel olur

amin canım.soğan kürünü ben yılda 1 kez yapılabiliyor diye duymuştum.fazlası zara verirmiş.bikerede ben deneyim diyorum adetin kaçıncı günü uygulanıyor soğan kürü?

amin canım.soğan kürünü ben yılda 1 kez yapılabiliyor diye duymuştum.fazlası zara verirmiş.bikerede ben deneyim diyorum adetin kaçıncı günü uygulanıyor soğan kürü?

Yanlış biliyorsun canım. Saraçoğlu nun sitesine bakabilirsin.saracoglu.at

soğan kürünü bende kullanıyorum 1 senedir tedavi görüyorum son 2 .3. aydır ara verdik. bende endometrium kisti var ama faydasını görüyorum regl ağrılı olmuyor ve ara ara devam ediyorum

soğan kürünü bende kullanıyorum 1 senedir tedavi görüyorum son 2 .3. aydır ara verdik. bende endometrium kisti var ama faydasını görüyorum regl ağrılı olmuyor ve ara ara devam ediyorum

Ne zaman başlıyorsun peki? Sitesinde adet bitiminden 2 gün sonra başlayin pcos için diyor.gördüğüm kadarıyla herkes başka başka uyguluyor.videolarını izledim Saraçoğlu nun. Farklı demiş orda da :/

İyi akşamlar arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz?. 35 yaşımdayım ve 1 yıllık evliyim. Sürekli kanamam oluyordu.Doktora her gittiğimde kist var o yapar diyorlardı ve duphaston veriyorlardı. Yaklaşık 6 ay kullandım geçmedi. Geçen ay başka bir doktora gittim. Hem polip hemde 3,5cm'lik kist var, kürtaj olman lazım çabuk karar ver dedi.Bebek için de kist olmaması gerekiyormuş. Bende hemen ertesi gün polip için kürtaj oldum. Ardından kist için yine duphaston kullanmamı önerdi. Ve ilaca başladım ilaca güvenmediğim için aynı zamanda adetten 6 gün sonra soğan kürüne de başladım ve 8. gün şiddetli ağrım oldu, kahverengi siyah pıhtı, parça halinde kanamam olmaya başladı doktorumu aradım. Pazartesi günü üstten ultrasona aldı, kist büzüşmüş hayret dedi ama bir anlam veremedi. Açıklama da yapmadı. Kist böyle mi yok oluyor bilginiz var mı?

Okuduğum yorumlara dayanarak söylüyorum, çünkü ben yaşamadım, kistler kanamayla gidiyormuş eğer işe yaradıysa kür.bende bir gelişme yok hala.bence sen doktorunu değiştir canım.

Sogan kürünü bende 3 ay önce uyguladim. Ilk ayinda adetim bittigi günden sonra 15 gün sabah aksam ictim zamaninda adet oldum. Ondan sonraki dönemde ise adetime 10gün kala 7 gün uyguladim ve tam 3 hafta gecikmeli adet oldum cok sancim ve agrim vardi bi aksam cok agrim oldu yataktan kalkamadim yarinki sabah doktorda zaten randevum vardi neden adet olmadim diye o yine kistim olusmus o patlamis. Karin bölgesinde sirf sivi var demisti doktor. Patladiktan tam bi hafta sonra adet oldum. Doktor ilac vermisti adeti söktürmek icin ama ben icmedim. Gece sicak su torbasiyla yattim karnimin üstünde. Sabahsi ise yaramisti elhamdulillah kendiliginden adet olmustum. Allahtan baska birsey olmadi sadece agriyla atlattim. Bebekte olmadi daha henüz bende bi ise yaramadi yani incir kürünüde denicektim ama korktum baska birsey olur diye yapmadim. Hayirlisi bakalim allahim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin! Amin!

Hadi yaa, korkuttun beni valla :/// pcoslu musun sen de? Peki kürleri uygularken akıntı, bel, karın ağrısı gb bişeyler yaşadın mı ?? Kisti patladı ameliyat olanları okudum burda.sen neden olmadin canım? ?

merhaba arkadaşlar .ben yeni üyeyim .ben de 2 yıl oldu evlene li .hala Bebişimiz yok bizde problem eşim de. allahın izni ile tedavi ye başlıcaz . tedaviden önce aceba soğan kürü uygulama yı düşünüyorum ön hazırlık için ama cook karar sizim . onerileri ni zi bekliyorum.

bende pco yok elhamdulillah hersey normal. Ama bi sene olmayinca bi deneyeyim dedim. Evet oldu, bel agrisida oldu, akinti oldu. Adetim cok agrili gecti. Yok ameliyat olmadim elhamdulillah. Belki patlamadan önce doktora gitseymisim olabilirdi. Ama bilmiyordum ki. Sag tarafimda bi hafta hep agri olmustu bende yanlis hareketten oluyor sanmistim o megersem kistenmis. Patladigin ertesi günü doktora gittigimde doktor dedi kissten adetin 3hafta gecikmis ultrasola bakti cok sivi var dedi. Kanaman var mi dedi yok dedim baska agrilarin varmi dedi yok dedim sadece biraz fazla akintim var dedim. Kist patlarken damarlari zedelememkis dedi. Atese felan dikkat edin dedi bir gün dinlenin dedi bi hafta sonra muhakkak tekrar gelin dedi. Ilac verdi iste adetim sökülsün diye. Bende icmedim bi hafta sonra kendiliginden adet oldum. Bidahaki ultrasonda hersey normal gözüküyor dedi. Kendi kendime atlattim cok sükür. Korkmaniza gerek yok belki sirf bende öyle olmustur nete buna benzer birsey bulamamistim. Tek vakayim sanirim.

Sunuda demeliyim ama. Sogan kürüne baslamadan yumurtaliklarimda kücük kücük kistler varmis pcolu olanlarda oldugu gibi. Benim hormon degerlerim iyi cikmisti düzenli adet oluyordum ve yumurtlamayida bi ay kan alimiyla bide ultrasonla baktirmistim düzenli yumurtuyordum yani. Doktora sordugumda kücük kistleri olabilir bazi kadinlarda böyle dedi. Sogan kürünü uyguladiktan , yani kist patladiktan sonraki ay tekrar bakti ultrasonda kistleriniz temizlenmis yok olmuslar demisti. Bende sogan kürü temizledigini düsünüyorum. Bebekte tutsa cok güzel olacakda bekliyoruz bakalim insaallah allahim nasip eder anne olmayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…