Canim ama daha 4 gunun var,test yapmak icin erken bence,adet olursan da canim uzulme bir soraki aya olur canimRabbim isteyen herkese versin inş soğan suyu içmeme ragmen hamile değilim bu ayda bata 4 gün var test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm
İnş sizdende dua rica ediyorumcanim pes etmek yok daha var zaten belli olmazki dua et inwAllah iyi haber verirsin canim
Gerçekten erken miCanim ama daha 4 gunun var,test yapmak icin erken bence,adet olursan da canim uzulme bir soraki aya olur canim
inş tez zamanda sağlık sıhatlice gelsin bebişlerimiz benimde 4 gün var ama test yapmadım yapmıycamİnş sizdende dua rica ediyorum
Bencede yapma moral bozukluğu olıyo tamamen günün geçince yapman en doğrusu ...inş tez zamanda sağlık sıhatlice gelsin bebişlerimiz benimde 4 gün var ama test yapmadım yapmıycam
Bence ekren canim,dualarim seninle canim canini cikmaGerçekten erken mi
Sagol canim :)) inwallah allah kucagima almaya nasib etsin,Rabbim sanadanasib etsin canim. He yaaa bu son gunler hele tam subhelenmistimDilow tebrikler canim cok belliydi hamis oldugun zaten :)
yaAllahim ya inanamiyorum bile Ya Rabbimm sevincimden ucuyommm iki cizgi ve kalin kalin. Nekarad mutlu oldum cok sukurler olsun Allahima
Aaaa canım senin o zaman gecen ayki implantasyın kanaması olmasın ? Bence sen iki aylık filansınBence ekren canim,dualarim seninle canim canini cikma
inşş sayılı gün geçer öyle düşün yeterki sonunda gelsin bebişler :)
Canım
ya
Ayy hayali bile cok guzel canimsin cokkkkk sevindim masallah allahim esirgesin oyle guzel duygudur ki tahmin bile edemiyorum rabbim bizede nasip etsinn en kisa zamanda hayirlisi ile insallahhhhhhhh
Inanki su an bi qarib geliyor dusundukce, gercekten de qarib bir diygu bir his bi aglafim bi guldum mutluluktan. Gercekten cokk cokk dua ediyorum sizin icin. Inwallah seninde guzel haberini alirizDilow Ayy hayali bile cok guzel canimsin cokkkkk sevindim masallah allahim esirgesin oyle guzel duygudur ki tahmin bile edemiyorum rabbim bizede nasip etsinn en kisa zamanda hayirlisi ile insallahhhhhhhh
Bende subheliyim bakalim kan testi yaptrym sonuclara bakcmAaaa canım senin o zaman gecen ayki implantasyın kanaması olmasın ? Bence sen iki aylık filansın
Hoş geldin canim, variz canim ben varim bu gun test yaptim pozitiv cikti. Yeterki inan canim. Olucak kesinArkadaşlar bende aranıza yeni katıldım soğan kürüne bugün başladım inşallah işe yarar
Var mı bildiğiniz bu kürle hamile kalan birileri
Aynn canim ya insallah bu ay ve mart ayi en çok hamile kalma aylari taş kızımı yani daha önce de soylemistim maşallah subhanallah bak cogu kisi hamile darisi basimiza insallahhhhhhhhhh
Insallahhhhh darisi basiniza arkadaslarimAynn canim ya insallah bu ay ve mart ayi en çok hamile kalma aylari taş kızımı yani daha önce de soylemistim maşallah subhanallah bak cogu kisi hamile darisi basimiza insallahhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?