Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Arkadaşlar ne bu ümitsizlik forumu okuyunca size kızdım biraz ben de çok istiyorum olmasını ama lütfen ümitsizliğe düşmeyin allahtan ümit kesilmez tıp bunkadar gelişmiş kürlerden bir sürü fayda gören var rabbim birinden birinin faydasını verir ben inanıyorum olacağına
Bir de stress yapıp kendinizi iyice üzmeyin sevgiler

Inşallah canım rahatsızlığın neydi pko mu?

Benim de ayaklarım hiç ısınmıyor buzzz gibii çorap patik terlik var ama sanki çıplak

bilmiyorum. ne gibi belirtileri var.? eylül ayında basladık denemelere adet gecikmesi olmaya başladı. acayip sinir bozucu. kist yada hormonlarda bi sıkıntı yoktu ama anlamsız adet gecikmesi tam bir baş belası.

Pkoda belirtiler adet gecikmesi tüğlenmede artış kilo alımı saç dökülmesi gibidir.. doktora gitmedin mi

gittim tabiki ama öyle bişey demedi adet gecikmesi ve kılo alımı var. bebek istiyorz dedim ama 1 sene olsun bi dedi yolladı. bu ayda gecikirse baska bi doktora gidicem

merhaba arkadaşlar. soğan kürü mucizesine sonuna kadar inanan biriyim. çevremde çok örneklerini gördüm ve duydum. ben çok fazla sisitit geçiren biri iken bu kürle sistit diye bişi kalmadı bende. vajinitim çok oluyodu sadece 1 haft içsem akıntım bitiyodu. bizde 3 aydır korunmayı bıraktık. yarın adet günüm. normal her ay yaşadığım belirtileri yaşıyorum. en önemlisde sivilcelendim. zaten 30 günde 1 adet görürürm. herhangi bi pko gibi öykümde yok. ama karar aldım adtimin 7.günü kendim bu küre başlayacağım ve kesintisiz 2 ay kullanıcam. gerisi Allah tan. ama dediğim gibi ciddi anlamada inancım tam. eşimede ihtiyacı varmı yokmu bilmiyorum ama yinede önlem amaçlı keçiboynuzu alıcam bu sabah. o sevmediğini iğrenç olduğunu söyledi o yüzden pekmezinide alıcam. elimdn geldiğince normalinid pkmzide kendim kürümü uyguladığım süre içinde ona yedircem. dediğim gibi gerisi Allhtan. 5 aydır annemin dırdırı SOĞANsuyu iç soğan suyu iç bak hamile kalamican diyodu da kadını dinlemiyodum. hepimiz için hayırlısı. sizleride takipte kalıcam arkadaşlar. bu arada bende HEMŞİREYİM.kadın doğum VE yenidoğan alanlarım. sormak istedikleriniz olursa bidiklerimi paylaşmaktan çekinmem. allahım hepinizin yrımcısı olsun. Anne babasına ve bilhassa vatanına hayırlı evlatlar nasıp eylesin.... sağlıkla kalın.

Iste tam aradigim kadin dogumcu hemen msj atiyorummm

gittim tabiki ama öyle bişey demedi adet gecikmesi ve kılo alımı var. bebek istiyorz dedim ama 1 sene olsun bi dedi yolladı. bu ayda gecikirse baska bi doktora gidicem
Canım kimisi demiyor zaten ki devlet hastanesine gittiysen hiç demezler teşhisini seni hemen göndermeye bakarlar bende öyle oldu. İmkanın varsa bi özel hastaneye git derim iyice baktır kendine.ben bikaç doktora gittimde öyle anladım

inş sağlıkla kucağına alırsın canım

ayy ben bugün daha bi alıngan huysuzum bi gerginim ve hala belirtilerim devam özellikle göğüs hassasiyetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…