Bende zor dayanim geciktikten sonra yaptim idrar testini. Ama ben adet olcm diye kesin emindim3 günüm kaldı da idrarda çıkmaz zaten dayanmalıyım geciksin sonra yapıcam
Peki ağrı oldupu gün mü ilişki olmadı lazımBen akıntı dan ve yumurtlıklarım da olan ağrıdan anlıyorum
Yumurtlamaya yakınn yada yumurtlama günü olursa iyi olur yumurta 12-24 saat yaşıyor zaten. Spermler de 72 saat canlı kalıyor yani yumurtlama zamanından 1-2 gün önce de ilişki olsa Döllenme olur Allah'ın izni ilePeki ağrı oldupu gün mü ilişki olmadı lazım
Benimde kafam karisti canm,doktora sor bence yada gozukmen lazim,yada dusunuyorum sogan kuru temizliyor diye diyorlar ya belki icinde kalan kani ya pisi filan temilemistir.
Bende aslinda bir randevu alib doktora gideyim kontrole,insallah her sey yolundadir. Allah sag saglim kucagima almaya nasib etsin amin
Ya varya gecen ay o kadar belirti yaşadım ve cok umutluydum artık oldu kesin diyordum midem falan bile bulanıyordu ama hep psikolojikmiş ve adete girdim ve yıkıldım ağla ağla geberdim sonra kendimi toparladım düzenli adete girdiğine şükret melike dedim sonuçta adetin düzenli olması da buyuk bi nimet bence ve çok şükür dedim devam ettim :) ve artık dedim belirtilere inanmak Yok ha ne zaman ki mide bulantısından geberip kustum o zaman derim ki hamileyim o yüzden bu belirtilerim hiç bişey değil :) hayırlısı diyorum hep allahım verir vakti zamanı gelince ..Bende zor dayanim geciktikten sonra yaptim idrar testini. Ama ben adet olcm diye kesin emindim
Insallah canim sende gorursun bebiwini. Bu gun yetiwirsem birdoktora gircmAminnnn bencede kiz git ben olsam hemen and giderdim bebisimi gormeye cok güzel bisey ya allahim bizlerede nasip etsinn insallahhhhhh
Ay canim ya cok uzuldum. Bir dahaki aya olur canim. Ben 15 gun kullandim sonra arkasindan incir kurunu 1 hafta o bitti 1 hafta hemen sugan kuru,alakasiz dengesiz aslinda ayin ortasi bile kullandim duyunc hemen uyguladum,gune filan bakmadim artikgunaydin kizlar..kirmizilar geldiyine olmadi yaaa o kadar umutluydumkiii..tum belirtiler vardi bu ay sanki bi baskaydi ya baya-baya belirti oluyodu..doktora gidiyom sorun yok bazi ay yumurta catlamiyo diyo peki neden olmuyo @Dilow canim sen sogan kurunu 2aymi kullandin?bu ay tam 15gun yapmadim zaten..acaba yeniden yapsammi bilmiyorumki ne yapicagimi
Aynen oyle canim,okadar dogru guzel soyledin ki Allah biliyor. Bende ayni senin durumundaydim cok aglardim stres yapardim.su an bile ben inanamiyorum vallahYa varya gecen ay o kadar belirti yaşadım ve cok umutluydum artık oldu kesin diyordum midem falan bile bulanıyordu ama hep psikolojikmiş ve adete girdim ve yıkıldım ağla ağla geberdim sonra kendimi toparladım düzenli adete girdiğine şükret melike dedim sonuçta adetin düzenli olması da buyuk bi nimet bence ve çok şükür dedim devam ettim :) ve artık dedim belirtilere inanmak Yok ha ne zaman ki mide bulantısından geberip kustum o zaman derim ki hamileyim o yüzden bu belirtilerim hiç bişey değil :) hayırlısı diyorum hep allahım verir vakti zamanı gelince ..
Disardayim canm evrak islerim var,yetisirsem bu gun doktora gircz.bende artik merak ediyomGunaydin kizlarDilow sen bi dr a git artik bakim ne dicek merak ediyorum, @Damlamm91 canim uzulmee bidaha ay adete 10 gun kala tekrr yap ama 7 gun fln kesintisiz yap bakalim ben bide incir de yemistim her gun incir kurunu yapmama gerek kalmadi ama oda cok etkiliymis istersen onuda dene bi ama kac gun gerekiyosa okadar yap birakmadan
Ama uzulme bak ilk ayin tutmayanlarin ikinci ayinda tutuyormuw. Sen 15 gun tam kullam kuru adetin butince bawla duzenli bir sekilde.senin icin dua edicm canim bol bollAy canim ya cok uzuldum. Bir dahaki aya olur canim. Ben 15 gun kullandim sonra arkasindan incir kurunu 1 hafta o bitti 1 hafta hemen sugan kuru,alakasiz dengesiz aslinda ayin ortasi bile kullandim duyunc hemen uyguladum,gune filan bakmadim artik
inwAllah canim benim..incir kurunumu uyguladin yoxsa yedinmi?bi de incir kurune adet zamani yapilirmi?Ay canim ya cok uzuldum. Bir dahaki aya olur canim. Ben 15 gun kullandim sonra arkasindan incir kurunu 1 hafta o bitti 1 hafta hemen sugan kuru,alakasiz dengesiz aslinda ayin ortasi bile kullandim duyunc hemen uyguladum,gune filan bakmadim artik
inwAllah canim yaparim incir de yerim gerekirse kurunu de yaparim..ewime de keci buynuzu iciririm morfolojisi 4%doktor cocuk icin engel digil soyledi ama her yolu deniycem bakalim hayirlisiyla olur inwAllah..canim kb belki de yazmiwsin unuttum bebiw varmi sende?Gunaydin kizlarDilow sen bi dr a git artik bakim ne dicek merak ediyorum, @Damlamm91 canim uzulmee bidaha ay adete 10 gun kala tekrr yap ama 7 gun fln kesintisiz yap bakalim ben bide incir de yemistim her gun incir kurunu yapmama gerek kalmadi ama oda cok etkiliymis istersen onuda dene bi ama kac gun gerekiyosa okadar yap birakmadan
canim adete 10gun kala 1hafta uygulamayi duwunuyom saracogluda oyle soylemiwti..senin gecenlerde soyledigin gibi de incirde yiyicem her gun bakalim artik..coook cook tewekkur ederim canim Allah razi olsun sende inwAllah sag salim kucagina alirsin AminAma uzulme bak ilk ayin tutmayanlarin ikinci ayinda tutuyormuw. Sen 15 gun tam kullam kuru adetin butince bawla duzenli bir sekilde.senin icin dua edicm canim bol boll
Dil altı ile koltuk altu fark eder mi? Bende doktora gittim. Bebek istiyoruz dedik. Üç ay ateşini ölç gel dedi. Nereden olacağı konusunda birşey demedi ama hergün aynı saatte dedi.Bu arada vucud atesin cok dusuk senin 35 olmaz boyle. 36 olmali normali
Bi belirtin var mı canım benim üç günüm var adetime merak ettim senin belirtilerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?