• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ben idrar testi yaptım bir saat önce negatif canım yaa üzüldüm yine. Bir gün gecikmeyle yapılır dimi test
Bazen 1 gun kala bazen 1 gun gece bazen 1 hafta gece yapilir bgn negatf cikan yrn pozitif cikabilir gec dollenme olunca idrarda cikmiyomus mesela

Oyy kiyamam ya canim benim en kisa zamanda rabbim verir insallahhh bebis bizlere rabbim gonlune gore versin cnm sogan suyu ic 15 gun boyunca 've sicak banyoya gir guzel sicak suyla cikinca banyodan pöçügün ustune yaka derler bilirmisin boyle yarabandi gibi kalcanin birazcik ustune yapistir bana da bugun soylediler ablamin gorumcesi soylemis onu yapsin o ay kuru cikar demis sen de yap tm mi cnm bende yapicam insallah faydasi olurr
Peki bu yakayı nerden alıcaz

Peki bu yakayı nerden alıcaz

Cnm marketlerde var genelde yaka dersin yada mecleme o zmn verirler kalin bant gibi bi sey boyle ustunde aslan resmi oluyor dur internetten bulursam atarim resmini bende yapicam and insallah faydasi olur

Merhba. Soğan küründen sonra testere dişli aslan pençwsi ve çörek otu yağı kullanan var mı

Eklentiler

• images (3).webp
    images (3).webp
    5 KB · Görüntüleme: 78
  • images (4).webp
    images (4).webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 68
bebek için soğan kürü yapanlar bidaha ki ay incir -havuç kürü yapsın diyo i.saracoğlu
soğan kürü içini temizlermiş incirde yumurtalıkları falan güçlendirirmiş.

Şuan için bebek düşünmüyorum yeni evliyim. Tek amacım kistleri yok etmek ve lh hormonu mu düşürmek

Ne zaman adet olman gerekiyodu
Dün olmam gerekiyordu ama benim söyle bi sıkıntım vardı her ay 3ünde oluyordum ve soğan suyunu adetin ilk günü içtiğim için dengem bozuldu ocağın 20sinde tekrar girdim ve yine adetim gibi 8gun sürdü o yüzden diyorum ki eğer Cuma günkü testte de negatif olursa 3mart tarihini beklicem belki o zaman girerim adete. Yani yine kafam karışık kasıklarımda da ağrı falan olmadı o yüzden umutsuzum ...

Dün olmam gerekiyordu ama benim söyle bi sıkıntım vardı her ay 3ünde oluyordum ve soğan suyunu adetin ilk günü içtiğim için dengem bozuldu ocağın 20sinde tekrar girdim ve yine adetim gibi 8gun sürdü o yüzden diyorum ki eğer Cuma günkü testte de negatif olursa 3mart tarihini beklicem belki o zaman girerim adete. Yani yine kafam karışık kasıklarımda da ağrı falan olmadı o yüzden umutsuzum ...
O zman bkle canm ypma test sabret bkalm

Kızlar incir kürü demişsiniz ama prolaktin yüksek olanlar sakın denemesin daha kötü olursunuz cunku incir süt yapıyor yani prolaktin yükseltiyor dikkat edin kal yaparken göz çıkarmayalım :) ben zar zor düşürdüm cunku prolantinimi o yüzden incir dereotu soda tüketmiyorum

Kızlar incir kürü demişsiniz ama prolaktin yüksek olanlar sakın denemesin daha kötü olursunuz cunku incir süt yapıyor yani prolaktin yükseltiyor dikkat edin kal yaparken göz çıkarmayalım :) ben zar zor düşürdüm cunku prolantinimi o yüzden incir dereotu soda tüketmiyorum
hımm bak bunu öğrendiğimiz iyi oldu. benim tüm testler normaldi ama yınede aklımızda olsun

Back
X