Allah razı olsun kardeşim:) adetin kaç gün gecikti de yaptım test canımTesekur ederım cnm hepınız için tum kalbımle dılıyorum bu topıkde olan olmayan ,aylar yıllar sonra bıle okuyanlar ıcon kısacası tum Rabbımden ısteyenler ıcın guzel mewlam dualarını kabul etsın hayırlısıyla tez zamanda
Gözün Aydın canım ne kadar süredir istiyordun?Soğan suyunu 12-yada 13gun ıcebıldım pkom war o gıtsın ıstedım hıcbır belırtı yoktu snra yumurtam catladgndan berı degısıklıklerı hıseettm
Bende bes gundur iciyirum ama daha bi degsklik yok insallah olurSoğan suyunu 12-yada 13gun ıcebıldım pkom war o gıtsın ıstedım hıcbır belırtı yoktu snra yumurtam catladgndan berı degısıklıklerı hıseettm
Bnde içerken hıcbır degısıklık yoktu baya sonradanfarkettı sen pko warmı?Bende
Bende bes gundur iciyirum ama daha bi degsklik yok insallah olur
Evt ya yuksek cikti ama,bekliyelim canm belki yukselir daha da. Gecikmen varmi?Canım aldım smdı dger yuksek ama altında negatif yazıor anlayamadm
Aaa canm hamilemisin ayy cok sukur hadi hayirlisi cokkk sevindim.insss o bir arkadaslarinda guzel haberlerini aliriz.Buraya eger bnmde bırgun olursa bende buraya yazıcam ınsallah demıstım cok sukur 3haftalıga yakın hamıleyım önce Rabbim dualrımız kabul etti daha sonra soğan suyunu ıcmeye basladıkdan snra degısıklıklerı farkettm kullanırken hıcbır belırtım yoktu 10gun snra sarı akıntım oldu we yumurtam catladı prolaktınım onceden cok yuksektı dostınexle dusurduk catlatma ıgnesıde olmustum ama tutmamıstı sogan suyunu deneyene kadar mutlaka ac karnına içebilen aç we ıcıne hıcbır sekılde bısey eklenmeden ıcmek gerek dıe dusunuorm ac ıcemeyen tok ıcsın yterkı ıcsn
Aslinda ben daha hic dr gitmedim ayin yedisnde bir yil olcak evleneli bu ay sogan suyu deniyorum olmazsa gidicemBnde içerken hıcbır degısıklık yoktu baya sonradanfarkettı sen pko warmı?
Canim dediklerini ben yarin yapcam komsum yapti ve sadece kist icin yaomisti yaptigi ay hamile kalmis ama malesef gidip aldirdi bakacak durumu yoktu
Canım senın kac cıkmıstı kan testınEvt ya yuksek cikti ama,bekliyelim canm belki yukselir daha da. Gecikmen varmi?
Tesekkur ederım cnm ewet ama kasıklrıma ara ara agrı grıor normal mı acaba yaAaa canm hamilemisin ayy cok sukur hadi hayirlisi cokkk sevindim.insss o bir arkadaslarinda guzel haberlerini aliriz.
O biraz degisik uygulamis 21 gun her sabah bir bardak sogan suyu icmis 7 gun ara vermis ve aslan pencesi cayi yapmis 7 gun icmis sonra adet olmayi beklerken meger hamile.. Cocugu olmuyordu tup bebekle cocuk sahibi oldu bu kurle hemen hamile kaldi ama aldirdi ne yazikkiYaa çok sevindm işe yaramasına bu kürlerin. Nasıl yaptı acaba komşun kaçar gün yaptı kürleri
Eki Görüntüle 1957202 Bak canim bu benim sonuclarim. Sen 3 hafta oluyorsun hayirli olsun canim. Idrar trsti yapinmi?
Canım snınkı nekadrlık oluor degerın baya yuksuk olmusEki Görüntüle 1957202 Bak canim bu benim sonuclarim. Sen 3 hafta oluyorsun hayirli olsun canim. Idrar trsti yapinmi?
O biraz degisik uygulamis 21 gun her sabah bir bardak sogan suyu icmis 7 gun ara vermis ve aslan pencesi cayi yapmis 7 gun icmis sonra adet olmayi beklerken meger hamile.. Cocugu olmuyordu tup bebekle cocuk sahibi oldu bu kurle hemen hamile kaldi ama aldirdi ne yazikki
Tabi yazcn kuzum bende de aniden oldu zaten beklenmediyim yerde,istiyenlwrin herkes icin dua ediyorm. Olcak ben inaniyorumNe güzel ya bigun bizde boyle yazarmiyiz benim kan degerim bu kadar benimki su kadar diye ne guzel duygudur eminim rabbim bizede yasatsin sizde saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?