Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar Allah için yardım edin çildirmak üzereyim şubat ayında adetim 2 buçuk gün sürdü neden öyle oldu bilmiyorum ovulasyon testi aldım bu ay için onuda kulanmasını bilmiyorum ‍ yardım lütfen

Canm hergun duzenli olrk gebelik testi gibi yapicaksin 2 cizgiyide ayni koyulukta gordugun gun yumurtlama gunun

Ya ne güzel haberler alıyorum gidip kan veresin geldi tebrik ederim canım günün geçmiş miydi sağlıkla kavuş inşallah
dün adet olmam gerekiyordu normalde. senin adet ne zaman canım. inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı huzurlu evlatlara kavuşursun sen de ben de hepimiz de inşallah.

Tebriklerrrr ne guzel oldu sevindim cokkkj canm hayirli olsun. Allah kucagina almaya nasib etsin inssss. Midebulantim cok var pek giremiyorum kulube. Somdi bakiyrum arkadaslarimda hamile okadar mutlu oldumki.haydi darisi bekiyenlere

Allah razi olsun cnm bnm cok saolasin bende bugun doktora gittim kese gozukmedi pazartesi tekrar gidicem ultrasyonda bakicak bisey olmaz demi ya :-(

Hic bi belirtim yok canim ya ne bilim mide bulantisi flnda yok niyeyse canim gittim doktora kese gozukmedi iste :-( pazartesi cagirdi tekrar gidicem

Kizlar adetim 10 gün gecikti soğan kurü yapmistım sağlık ocaginda test yaptirdim negatif soğan kuru yaparmı gecikme ya

Allah razi olsun cnm bnm cok saolasin bende bugun doktora gittim kese gozukmedi pazartesi tekrar gidicem ultrasyonda bakicak bisey olmaz demi ya :-(
Beta kaç çıktı adetin kaç gün gecikti yeniyse ondan gözükmemişti benim ilk gebeliğimde develete gitmiştim göremedi iki gün sonra özelde göründü

Soğan kürüyle hamile olanlar sizde PKO var mıydı ?

Ya da aranızda PKO olup hamile kalanlarınız kimler ?

Lütfen bana cevap verin bir umut olsun yüreğimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…