Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Insallah kalirsın canim stres yapmamaya calşsak iyi olcakda iste heray o pskolojide kotu etkilyo insanı.zor valla ama inanyorum yakim zmanda guzel haberler alcam insallah sende alcaksn
İnşallah canım inşallah rabbim isteyen herkese bize de nasip etsin ben de inanıyorum az kaldı hayırlısıyla

Insallah kalirsın canim stres yapmamaya calşsak iyi olcakda iste heray o pskolojide kotu etkilyo insanı.zor valla ama inanyorum yakim zmanda guzel haberler alcam insallah sende alcaksn
Canım bu arada şunu söyleyim 1 yıl dolunca doktora bi görünmek lazım gittin mi hiç doktora. Belki minnacık bir sebebi vardır ve bi ilaçla hemencik hamile kalırsın

Peki bu günde kaç kere yapılıp içilir acaba

Sabah akşam yemekten önce içeceksin her seferinde taze olarak yapıcaksın canm
Peki birsey daha sormak istiyorum bende prolaktin hormonu 35 çıkmıştı 13 gün sonra adet olacaktım ve doktorum bana aferin 4.günü gel tekrar değerlerine bakalım demişti ve o zaman da prolaktin hormonum 22 ye düşmüştü. Bunu da bu site vasıtasıyla yardimci olan arkadaşlardan öğrendim testere dişli aslan pencesi bitkisini alıp kaynatıp içtim suan prolaktinim sınırda sayılır olması gereken max değer 23 çünkü .az önce bir yer de prolaktin yüksekse soğan kuru gibi kurler yapılmaz deniliyor.ben şimdi testere dişli aslan pencesj kurunu bırakıp soğan kürüne mi başlasam yoksa yaptığım küre devam mı edeyim

Benim de prolaktin yüksekti hep ve ilk 69du galiba sonraki 62 falandı ve ilaçla en fazla 30lara düştü ve normaldir dedi doktor sınır 23 değil mi dedim 30lar da normal dedi doktor anlamadım ben de ve gecen ay soğan kürü yaptım ve bir yandan da testere dişli Aslan pençesi içtim günde bir bardak ama 1 hafta kullandım hamile kalırsam zarar verir diye korktum. Soğan kürünü 15 gün yaptım ama sabahları içebildim sadece

Tabi sen araştır canım ben birlikte kullandım ama belki yanlış yapmışımdır o yüzden yanlış yönlendirmiyim seni..

Peki hamilelik var mı suan

Yok canım üç gün gecti adetim beklemedeyim..
3 gün gecikme olduysa bende bir umut oldu ama prolaktin yüksekliği olduğu zamanlarda peki adetinjz düzenli miydi bende sadece bu ay sapitti :)normalde hep düzenlidir. Hatta günü gününe oluyorum Da bu ay adetime 15 gün kala ara ara kanalarim oldu

Ayrıca inşallah gebesinizdir merak ettim şimdi gebe kaldığınızda paylasirsaniz sevinirim

Vallahi benim normalde her zaman günü gününe olur adetlerim ama en ufak bi stres en ufak bi hava değişiminde dengem bozulur vücudumu çok iyi tanıyorum. Gecen sene inanılmaz stres yapmıştım cevremdekilerin de etkisiyle kafayı oynatacak kadar stres altındaydım (kalabalık akrabalarım) ve 3 ay girmedim adete düşün yani.. psikolojimi bozanlarla mesafe koydum arama ve bir daha çocuk demeyin dedim lütfen yani ben de insanım strese giren benim size ne oluyor dedim ve adete girdim ve kafam rahat oldukça düzenli çok şükür adetlerim Bikaç gün geçikebilir fazla araştırma yaptıgım zaman :) 7gündür çok çok hafif kahverengi akıntım var sebebini bilmiyorum ama bazı aylar oluyor maalesef sonrası adet oluyorum ama bugun kuruydum baya. Bakalım on gün geçmedikçe test falan yapmam geç yumurtluyorum çünkü

Anladım canım inşallah allah gönlümuze göre verir.bende aynen senin gibiyim hava değişimi ya da stres hemen adetjmjn başlamasına sebep oluyor.

Anladım canım inşallah allah gönlümuze göre verir.bende aynen senin gibiyim hava değişimi ya da stres hemen adetjmjn başlamasına sebep oluyor.
Amin canım ecmain...
Stres yapma canım zaten stres başta prolaktini yükseltiyor ve hamileliği engelliyor Allah yardımcımız olsun pco dışında bi sorunum yok zaten ve pco da engel değil hayırlısı artık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…