Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ayyy okadar dua ediyorumki senin icin okudukca ben heyecanlaniyorum inan senin gibi pazartesi bekliyorum insallah hamilesindir allahim hepimize nasip etsin nolur pazartesi durumu yaz valla catlicam meraktan :) kendim icin dua ederken sizler icinde ediyorum rabbim bizleri bebeksiz birakmasin

Allah razı olsun canım yaa:) ben de hepimiz için her an dua ediyorum. Meraktan çatlayacaktım o yüzden idrar testi yaptım biraz önce ve negatif ...

Allah razı olsun canım yaa:) ben de hepimiz için her an dua ediyorum. Meraktan çatlayacaktım o yüzden idrar testi yaptım biraz önce ve negatif ...
Uzulme diyicem sana ama uzulmemek elde degil hala bi umit var ama biliyosunki idrarda cikmayabiliyorken kanda cikiyor adetini bekle cani verende allah alanda allah yani allahtan umit kesilmez insallah rabbim bizlerede o duyguyu yasatir

Uzulme diyicem sana ama uzulmemek elde degil hala bi umit var ama biliyosunki idrarda cikmayabiliyorken kanda cikiyor adetini bekle cani verende allah alanda allah yani allahtan umit kesilmez insallah rabbim bizlerede o duyguyu yasatir
Öyle tabi canım da her ay her ay aynı umutlar yoruldum artık ...
Artık takmicam dediğim zaman daha da mı çok takıyorum acaba bilmiyorum ki ah ahh Allah yardımcımız olsun canım yaa adetimi beklerken mi gecikti şimdi de adet düzenim mi bozuldu

İnş canım arabın hepimize sağlıklı ve hayirli bebekler nasip etsin
Negatif se bile üzülme pes etmek yok ümit her zaman var unutma devam et çalışmalara. . Bir doktor a kontrol olmanı öneririm düzensizlikler şaşırtıyor yoruyor insani

Aynen canım hayırlısı olsun hakkımızda:) zaten adete girince yumurta takibi yaptıracaktım canım soğan kürü yapıp kistler gitsin istedim ve sonra yumurta takibinde bakıcaktım kistler gitmiş mi diye de giremedim adete. Pazartesi'ye kadar girmezsem bi test daha yapıcam usanmadan

Stres yapma
Benim regl bitti 10 .gün ama akıntı hala devam ediyor kistler ah

Demiştim ya canım yeni bitti bugün 10.gündü.
Girersin girersin bende birdaha regl de hormon testi icin gün sayiyorum
İnşallah sorun yoktur hormonlarında canım hormon için kan vermeden önce çok sakin ol sıfır stresle ver kanını yoksa yüksek çıkar dikkat et. Ne kadar zamandır gebe kalamadığı soylemişmiydin canım? Daha önce görünmüş müydün doktora?

Bunu öğrenmem iyi oldu haha
Çocuk için 1 sene tam olmadı senin ?

Daha once kontrollerim olmuştu evet rutin olara kist derdim falan yoktu
Ayy gidiym de temiz çıksın hepsi paylaşırım senle

Bunu öğrenmem iyi oldu haha
Çocuk için 1 sene tam olmadı senin ?

Daha once kontrollerim olmuştu evet rutin olara kist derdim falan yoktu
Ayy gidiym de temiz çıksın hepsi paylaşırım senle
Ben Ağustos'ta 3 yıl dolacak evleneli :) ama benim başka sorunum vardı da uzunca anlatmayayım şimdi:) rahmim kaymış Benim Aralık ayında yerine yerleştirildi o yüzden Hamile kalmam imkansızda rahmim asagıya kaydığı için...
neyse işte gecti o günler çok şükür. Umarım kistlerimiz gitmiştir

Çok şükür. . Amin
İnş öyledir
Ben 4 senedir evliyim
Zaman ne zaman sa ozaman.. bebis ler bekletiyor bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…