- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
- 133
İnşallah. Meleklerin cennetteler üzülme. Rabbim tez zamanda yeniden nasip etsin hamileliği inşallahBenim erken doğum oldu yasamadılar canım bir yıl oluyor. Sen inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alirsin bebeğini korkma daha küçük ondandır birsey yoktur insallah
Amin canım hepimizin inşallahSaol canm anldim insallah hersy gonlunce olur.
Maşallah canım çok sevindim :) Rabbim kucağına almayı nasip etsin :) bizlere de nasip olsun hayırlıyla ...üzülme lütfen canım. Ben hamileyim bugün çok stresli bir gündü keseyi göremedi doktor yeniden kan tahlili istedi zaman geçmedi sanki. Çok şükür katlanmış ikiye bir hafta sonraya randevu verdi dua ediyorum görünmesi için.. rabbim tez zamanda yaşatsın sana da canım benim.
Amin inşallah canımMaşallah canım çok sevindim :) Rabbim kucağına almayı nasip etsin :) bizlere de nasip olsun hayırlıyla ...
Allah kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim. benim kan tahlili yaptırma fırsatım olmadı idrar testi yaptım pozitif çıkınca hemen arkasından doktora gittim rica ettim ultrasonla baktı kese oluşmuş 3-4 haftalık 15-20 gün sonra gel bebeği görelim dedi sabırsızlıkla bekliyorum şimdi bebeği görmek için.Amin inşallah canım
Ne güzel canım ben keseyi görmedim daha doktor görünmüyor dedi görene kadar içim rahat etmeyecek çok stresli ya nasıl dayancam bir haftaAllah kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim. benim kan tahlili yaptırma fırsatım olmadı idrar testi yaptım pozitif çıkınca hemen arkasından doktora gittim rica ettim ultrasonla baktı kese oluşmuş 3-4 haftalık 15-20 gün sonra gel bebeği görelim dedi sabırsızlıkla bekliyorum şimdi bebeği görmek için.
sıkma canını inşallah haftaya görürsünNe güzel canım ben keseyi görmedim daha doktor görünmüyor dedi görene kadar içim rahat etmeyecek çok stresli ya nasıl dayancam bir hafta
İnşallah canımsıkma canını inşallah haftaya görürsün
Sen vajinal usg den mi gördün karından mı canımsıkma canını inşallah haftaya görürsün
Amin canım sagolİnşallah. Meleklerin cennetteler üzülme. Rabbim tez zamanda yeniden nasip etsin hamileliği inşallah
karından bakıldı canım biraz alt tarafa doğruSen vajinal usg den mi gördün karından mı canım
Anladım Canım inşallah bende görürüm dua et benim için olur mukarından bakıldı canım biraz alt tarafa doğru
ederim tabi ki canım inşallah güzel sonuçlarla dönersin doktordan. bu arada büyük ihtimalle aynı zamanda bebişlerimize kavuşacağızAnladım Canım inşallah bende görürüm dua et benim için olur mu
Evet öyle olacak sanırım inşallah Allah'ın izniyle. Takipleşelim birbirimize destek oluruz :)ederim tabi ki canım inşallah güzel sonuçlarla dönersin doktordan. bu arada büyük ihtimalle aynı zamanda bebişlerimize kavuşacağız
Mumkunse geleck ay yapsan bence migden bozulabilr.Merhaba bende 2 gündür soğan kürüne başladım haftaya malum Ramazan ben iftarı su ile açtıktan sonra soğan suyunu içsem 10 dk sonra yemek yesem olur mu
Kızlar hamilemiymişim inanamıyorum bugün doktora gittim ama kese görünmedi o kadar kan gördüm ok korkuyorum inşallah bebeğim yaşıyordur kesinlikle bu sogan suyu dan oldu iki ayıl önce içmiş tim normalde ben tedavisiz hamile kalamiyorum ama tedavi görmeden oldu darısı başınıza inşallah bana dua edin lütfen pazartesi gitcen inşallah kese gorunur
Ayy cnm bnm masallahh hayirli olsun saglikli sihatli bir hamilelik gecir insallah rabbim kucagina aldigin gunleride gostersin e darisida bize olsun insallahKızlar hamilemiymişim inanamıyorum bugün doktora gittim ama kese görünmedi o kadar kan gördüm ok korkuyorum inşallah bebeğim yaşıyordur kesinlikle bu sogan suyu dan oldu iki ayıl önce içmiş tim normalde ben tedavisiz hamile kalamiyorum ama tedavi görmeden oldu darısı başınıza inşallah bana dua edin lütfen pazartesi gitcen inşallah kese gorunur
Canm benm seni hic tanimiyorm adini bile bilmiyorum. Ama adina cok sevindim insallah sagsaglim kucagina alirsin.Kızlar hamilemiymişim inanamıyorum bugün doktora gittim ama kese görünmedi o kadar kan gördüm ok korkuyorum inşallah bebeğim yaşıyordur kesinlikle bu sogan suyu dan oldu iki ayıl önce içmiş tim normalde ben tedavisiz hamile kalamiyorum ama tedavi görmeden oldu darısı başınıza inşallah bana dua edin lütfen pazartesi gitcen inşallah kese gorunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?