Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Benim erken doğum oldu yasamadılar canım bir yıl oluyor. Sen inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alirsin bebeğini korkma daha küçük ondandır birsey yoktur insallah
İnşallah. Meleklerin cennetteler üzülme. Rabbim tez zamanda yeniden nasip etsin hamileliği inşallah

Maşallah canım çok sevindim :) Rabbim kucağına almayı nasip etsin :) bizlere de nasip olsun hayırlıyla ...

Amin inşallah canım
Allah kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim. benim kan tahlili yaptırma fırsatım olmadı idrar testi yaptım pozitif çıkınca hemen arkasından doktora gittim rica ettim ultrasonla baktı kese oluşmuş 3-4 haftalık 15-20 gün sonra gel bebeği görelim dedi sabırsızlıkla bekliyorum şimdi bebeği görmek için.

Ne güzel canım ben keseyi görmedim daha doktor görünmüyor dedi görene kadar içim rahat etmeyecek çok stresli ya nasıl dayancam bir hafta

Merhaba bende 2 gündür soğan kürüne başladım haftaya malum Ramazan ben iftarı su ile açtıktan sonra soğan suyunu içsem 10 dk sonra yemek yesem olur mu

Kızlar hamilemiymişim inanamıyorum bugün doktora gittim ama kese görünmedi o kadar kan gördüm ok korkuyorum inşallah bebeğim yaşıyordur kesinlikle bu sogan suyu dan oldu iki ayıl önce içmiş tim normalde ben tedavisiz hamile kalamiyorum ama tedavi görmeden oldu darısı başınıza inşallah bana dua edin lütfen pazartesi gitcen inşallah kese gorunur

Gözün aydin olsun inşallah guzel sonuclar alirsin saglikli kucagina almak nasip olur inşallah

Ayy cnm bnm masallahh hayirli olsun saglikli sihatli bir hamilelik gecir insallah rabbim kucagina aldigin gunleride gostersin e darisida bize olsun insallah

Canm benm seni hic tanimiyorm adini bile bilmiyorum. Ama adina cok sevindim insallah sagsaglim kucagina alirsin.

Reactions: Eva
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…