Amin inşallah canimİnşallah tüm istyenlere versin rabbim içlerinde banada nasip etsin dualarimdasiniz hanimlar
Şoklardayım doktorum lh hormonun cok yuksek gebeligi engelliyor dedi sonra muayene etti ve cok kistin var dedi polikist. Test istedi yarin yaptircam ve ona gore muayene uygulayacagiz 5 gün içmiştim zaten sogan suyunu o kadar kiste hicbir etkisi olmamis demekki
Allah razi olsun dualarin icin sanirim pcos teşhisi koyacak hormonumda yuksek cikmis yine ve bu gebeligi %90 engelliyormusCok gecmis olsun cnm bnm rabbim acil sifalar versin en kisa zamanda minigin gelsin insallah
Adet döneminde uygulanmasının hiçbir sakıncası olmayan soğan kürü, gebe kalmak isteyenler tarafından adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlamalıdır. Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız.Kızlar soğan kurunu adetin kaçıncı gunu yapıyorsunuz benm bat 26 haziran suan yapsam olur mu
Çok tesekkur ederim canimAdet döneminde uygulanmasının hiçbir sakıncası olmayan soğan kürü, gebe kalmak isteyenler tarafından adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlamalıdır. Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız.
İbrahim Saraçoğlu soğan suyu kürünün faydalarından yararlanmak isteyenlere bu kürü 15 günden fazla kullanmamalarını önermektedir. (Alıntı)
Allah razi olsun dualarin icin sanirim pcos teşhisi koyacak hormonumda yuksek cikmis yine ve bu gebeligi %90 engelliyormus
İnşallah bende zaten umutsuz değilim hatta simdi daha iyi hissediyorum en azindan sebebini biliyorum doktor tedavisi var duzelir dedi psikolojik destekre veriyor ustelik inancim tam Allahin izniyle olacak :)Cok uzuldum cnm bnm ama sıkma canini doktorum diyo cocugu olmaz dediklerim diyo evlenir evlenmez kaldilar diyo hic belli olmaz sen namazini kil allaha dua et iste yeterki verir rabbim insallah
İnşallah bende zaten umutsuz değilim hatta simdi daha iyi hissediyorum en azindan sebebini biliyorum doktor tedavisi var duzelir dedi psikolojik destekre veriyor ustelik inancim tam Allahin izniyle olacak :)
Amin cumlemize olmayana gebe kalmayi kalana sagsaglim kucagina almayi nasip etsin inşallah.Insallah cnm allah gonlune gore versin insallah
Amin canım inşallah sende durumlar ne hamişsindir inşallah :)Hadi insallah daha iyi olursun canım. En kısa zamanda senden de güzel haberler duyarız.Kafaya takmamak en güzeli,
Yok canım benim kanamam biteli bi hafta falan oluyor.acaba düşük yaptikdan ne kadar Sonra adet olabilirim onu bekliyorum hYirlisiyla ilk adetimi olayım daAmin canım inşallah sende durumlar ne hamişsindir inşallah :)
Düşük mü yaptınYok canım benim kanamam biteli bi hafta falan oluyor.acaba düşük yaptikdan ne kadar Sonra adet olabilirim onu bekliyorum hYirlisiyla ilk adetimi olayım da
İkinci düşuğum ne yazık ki. Çok üzüldüm ama yapacak birşey olmuyor.Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin insLlahDüşük mü yaptınkıyamam sana yaa kim bilir nasıl üzüldün bu son olsun Allah'ın izniyle tekrar hamil olup sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatların olsun. Hepimizin inşallahhh
Belli olmaz belki hamilesin dir benim ikinci gebelik olmasina ragmen analmadım belirtide yoktu. bi test yaptırın cnm varsa belli olur.Selam kizlar bugun regl gunumdu ama gelmdi. Hadi gecen ay sogan ictim diye gecikti. Peki bu ay? Duzenim bozuldu diye endise ediyorum cunku gununde ve saatinde gelrdi. Hic belirtim yok hamile oldugumu sanmiyorum. Sizlernki kacinci ayda duzeldi?
Belli olmaz belki hamilesin dir benim ikinci gebelik olmasina ragmen analmadım belirtide yoktu. bi test yaptırın cnm varsa belli olur.
Sabah kan vermeye gidicem sabah dediysem 10u bulur. Malum ramazan gozumuzu acamiyoruz. Hic kan vermedim saglikocaginda ogleden once gitmek gerekiyo diye tahmin ediyorum. Kanin merkeze gonderlmesi falan. Bide kan verip negatf sonuc alip hayal kirikligi yasayalim. Malum acilara doymuyoruz.Belli olmaz belki hamilesin dir benim ikinci gebelik olmasina ragmen analmadım belirtide yoktu. bi test yaptırın cnm varsa belli olur.
Amin canım çok geçmiş olsunİkinci düşuğum ne yazık ki. Çok üzüldüm ama yapacak birşey olmuyor.Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin insLlah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?