Soğan kürü ile aynı anda yapma hepsini etkili olmazkizlar ben bugun sogan kurunun 6ci gunundeyim, bugun doktora gitdim yumurtalarin cok, adet gunun yaklasiyor, yumurta buyumesi icin hangi hapi kullaniyorsan simdi kes 8 kasimda gel ovulasyon takibi yapicaz dedi. Benim normalde adetim cok duzensizdir shu an bile 20 gun gecikme var. Merak ettigim sey sogan kurune devam ederken yumurta buyutmek yada catlatmak icin havuc ve incir kurunude ayni anda kullansam olurmu acaba? Onlar kendi kendine buyumeyecek sanki, zaten yumurta buyutmek icin hap kullanmiyordum sogan kurunun etkisi diye dusunuyorum.
Bede bu ay kullandim sogan suyu ama hala adet olmadim insallah bnd3 hamileyimdirCok tesekkur ederim Canm.Cok yakin arkadasimds Kist ameliyati gecirdi 've Hamile kalmasi zorlasti ilk ayinda sogan kuruyle Allahin izniyle Tabi Hamile kaldi o hic bir sekilfe ilac kullajilmamali deyinve sizlere sormak istedim.
Ayy Insallah Insallah mutlaka yaz buraya lutfenB
Bede bu ay kullandim sogan suyu ama hala adet olmadim insallah bnd3 hamileyimdir
Test yptim malesef negatifAyy Insallah Insallah mutlaka yaz buraya lutfen
Adet duzenszligunden gittim hastaneye ama hic bisey cikmadi 16 aylik ewliyim hic korunmadikGullu Ne kadarlik evlisin Canm pko mu vardi sende de
Canm Kac gunun gecti acaba test Yaptin belki erken yapmissindirAdet duzenszligunden gittim hastaneye ama hic bisey cikmadi 16 aylik ewliyim hic korunmadik
Bende Seninle ayni durumdayim 've 4 yil oldu evleneli tekrar deneyecksin yapacaksin gidip kan ver ona gore Dr ilac fakan verir sanaAdetim hic duzenli olmadigindan tam gunumu bilmiyorum diger adetten itibaren toplam 38 gun gecti
Sen hic gittin mi doktora ya adet duzenszligine ya dogum kontrol hapi veriyorlar ya da tarlusal bnde bnlari kullnmk istemiyorum cocugum olmuyo diye gitcem baklm hyrlisi olsun senindemi olmadi cocugunBende Seninle ayni durumdayim 've 4 yil oldu evleneli tekrar deneyecksin yapacaksin gidip kan ver ona gore Dr ilac fakan verir sana
Ben hemde defalsrca gittim doktora sorun yok deyip gonderdiletr bir defa asilama yapildi negatif gecen sene nisan ayinda yapildi asilama 've en son 30 ekimde Ozel bi hastaneye gittim Doktor uzman bu alanda tahlileri falan yaoti 've pko goruntusu var dedi o yuzden tedavi edilman lazim dedi ilk asilma istedim ama sirsyla dedi Dr once klomen 've catlatma ignesi kullanmalisin 3 ay kadar olmazsa asilama yapacam dedi Bende Tamam dedim bugun adetim 7 gunu 've klomen bugun bitecek sabah sogan suyu Yaptim basladim Bakalim hayirlisi Artik Allahin dedigi olurSen hic gittin mi doktora ya adet duzenszligine ya dogum kontrol hapi veriyorlar ya da tarlusal bnde bnlari kullnmk istemiyorum cocugum olmuyo diye gitcem baklm hyrlisi olsun senindemi olmadi cocugun
Oyle cnm bu günun hürmetine rabbim kisa zamnda verir insallh bi ewlat hepimizeBen hemde defalsrca gittim doktora sorun yok deyip gonderdiletr bir defa asilama yapildi negatif gecen sene nisan ayinda yapildi asilama 've en son 30 ekimde Ozel bi hastaneye gittim Doktor uzman bu alanda tahlileri falan yaoti 've pko goruntusu var dedi o yuzden tedavi edilman lazim dedi ilk asilma istedim ama sirsyla dedi Dr once klomen 've catlatma ignesi kullanmalisin 3 ay kadar olmazsa asilama yapacam dedi Bende Tamam dedim bugun adetim 7 gunu 've klomen bugun bitecek sabah sogan suyu Yaptim basladim Bakalim hayirlisi Artik Allahin dedigi olur
Ewet p sadece o aylok sokmesini sagliyor hyrlisii olsn hpimiz icin ins rabbim fazla aratmz hyrli saglikli ewlatlar verir bize deHem canim Bende tarlusal kullandim bu ay adet olmak icin adet duzneini saglmaz tarlusal Ben surekl kullandigim icin biliyorum
Amin Amin yemin ediyorim icimde yasiyorum her seyi bazen Oyle oluyorum ki dayanamayack hale geliyorim bizde bununla sinaniyiriz diyip devam etmeye calisiyorumEwet p sadece o aylok sokmesini sagliyor hyrlisii olsn hpimiz icin ins rabbim fazla aratmz hyrli saglikli ewlatlar verir bize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?