Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canım bende 4 gün kullandım bıraktım daha doğrusu zaman olmadı ilk denememdi ama aksadı diye 4 gün kullandım bıraktım diğer aya tam deneyecem inşallah . Beta değerim kanda 5.çıkmıştı bakalım 6 gün sonra adet olmam lazım

Sonuç ne merak ediyorum acaba 5 yuksek bir değer mi bilmiyorum doktor şüpheli dedi olabilir de olmayabilir de dedi hayırlısı bakalım

Kizlar ben de 1_15ocakta sogan kürüne baslayanlardanim uzgunum benimde olmadi malesef cok umut baglamistim dedimki ben sogan suyundan tiksiniyorum kesin benim dermanim bunda dedim ama malesef regl oldum suan 3.gunum belki yarin doktora gideblirim hormonlarima baktirmak icin diger ayda doktor uygun gorurse tup bebek dusunuyorum insallah boyle beklenek cok uzucu bide calisiyorum asiri stresleniyorm yanliz sabrettim octim ama 14gun ictim 1 gun asiri yogundum fırsatım olmadi

Hiç fikrim yok canım:) ayrıca kimse beta değerim hakkında yorum yapmadı
Hamileligin değeri 5 ile basliyo seninkide oyle cikmis oyuzden doktor supeli oldugunu soylemis. Belki cok daha basindasin. Belki 2 3 gunlukdu ozaman. Umutlandirmak istemem tabi. Adetinede bayagi varmış yani test cok erken yapılmış umarim değerin artar insAllah hamilesindir

Hamileligin değeri 5 ile basliyo seninkide oyle cikmis oyuzden doktor supeli oldugunu soylemis. Belki cok daha basindasin. Belki 2 3 gunlukdu ozaman. Umutlandirmak istemem tabi. Adetinede bayagi varmış yani test cok erken yapılmış umarim değerin artar insAllah hamilesindir
Canım hayırlısı olsun inşallah . Ama merak ettim sadece . Şuan adetime 4 gün var . Bakalım kısmet . Ama aşırı merak ettim . Nasipse olur size de bilgi veririm

mrb lar . soğan küründe 9. günümdeyim ama bende 4. günden itibaren kahve rengi leke şeklinde akıntı olmaya başladı bu sonra koyu değil de kan gibi oldu kan ve koyu leke şeklinde akıntı devam ediyor yumurtalıklarımda sürekli adetmişim gibi bir his var bu normal mi sizce soğan kürüne devam edeyim mi korkmaya başladım bir taraftan da içim temizlenşyor gibi hissediyorum 6 ay öncesinde bir düşük yapmıştım yani cerrahi müdahele ile alınmıştı kendi kendime düşürmedim yani. bu düşükte içimde kalmış olabilecek şeyler temizleniyor olabilir mi yani
bu kürü uygulayanve benim gibi kan leke gelen var mı ve bu normal mi

mrb lar . soğan küründe 9. günümdeyim ama bende 4. günden itibaren kahve rengi leke şeklinde akıntı olmaya başladı bu sonra koyu değil de kan gibi oldu kan ve koyu leke şeklinde akıntı devam ediyor yumurtalıklarımda sürekli adetmişim gibi bir his var bu normal mi sizce soğan kürüne devam edeyim mi korkmaya başladım bir taraftan da içim temizlenşyor gibi hissediyorum 6 ay öncesinde bir düşük yapmıştım yani cerrahi müdahele ile alınmıştı kendi kendime düşürmedim yani. bu düşükte içimde kalmış olabilecek şeyler temizleniyor olabilir mi yani
bu kürü uygulayanve benim gibi kan leke gelen var mı ve bu normal mi
Vallahi ben kürü bitirdim 3 gün sonra yoğun hir şekilde kanamam oldu ama kıpkırmızı aradan bir hafta geçti tekrar kanamam oldu doktora gittim ve bir çok tahlil ultrason yapıldı ama çikolata kistim yok idi başka kist çıktı şimdi o kistimi araştırıyorlar iyimi oldu kötümü bilemiyorum şimdi

Yeniden kan tahlili verdim aradan 4 gün geçti net belli olur varsa diye düşündüm birazdan belli olacak sonuç

Yeniden kan tahlili verdim aradan 4 gün geçti net belli olur varsa diye düşündüm birazdan belli olacak sonuç
Gercekten sonucun pozitif olmasini gönülden istiyorum mutlaka haber bekliyorum. Eger varsa yukselmistir sonucun . Sonucu alip doktora gostermeden degeri yazarsan ben ne oldugunu söyleyebilirim

Back
X