- 2 Ocak 2018
- 88
- 16
- 3
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah olmazsınn:)Canım bende 4 gün kullandım bıraktım daha doğrusu zaman olmadı ilk denememdi ama aksadı diye 4 gün kullandım bıraktım diğer aya tam deneyecem inşallah . Beta değerim kanda 5.çıkmıştı bakalım 6 gün sonra adet olmam lazım
Bizde hamile çok ben araştıracam 5 nasılSonuç ne merak ediyorum acaba 5 yuksek bir değer mi bilmiyorum doktor şüpheli dedi olabilir de olmayabilir de dedi hayırlısı bakalım
Canım günün geçti mi test yaptnKızlar Bn hala adet olmadım ama bugün teste negatifi gördüm.. Bakalım bekleyecm
Canım ya tam 9 gün gectiCanım günün geçti mi test yaptn
Canım bayanların senede bir iki kere adet düzensizliği oluyormuş belki de o dönemdesındır ama şüphen varsa kan tahlili verCanım ya tam 9 gün gecti
Hamileligin değeri 5 ile basliyo seninkide oyle cikmis oyuzden doktor supeli oldugunu soylemis. Belki cok daha basindasin. Belki 2 3 gunlukdu ozaman. Umutlandirmak istemem tabi. Adetinede bayagi varmış yani test cok erken yapılmış umarim değerin artar insAllah hamilesindirHiç fikrim yok canım:) ayrıca kimse beta değerim hakkında yorum yapmadı
Canım hayırlısı olsun inşallah . Ama merak ettim sadece . Şuan adetime 4 gün var . Bakalım kısmet . Ama aşırı merak ettim . Nasipse olur size de bilgi veririmHamileligin değeri 5 ile basliyo seninkide oyle cikmis oyuzden doktor supeli oldugunu soylemis. Belki cok daha basindasin. Belki 2 3 gunlukdu ozaman. Umutlandirmak istemem tabi. Adetinede bayagi varmış yani test cok erken yapılmış umarim değerin artar insAllah hamilesindir
Vallahi ben kürü bitirdim 3 gün sonra yoğun hir şekilde kanamam oldu ama kıpkırmızı aradan bir hafta geçti tekrar kanamam oldu doktora gittim ve bir çok tahlil ultrason yapıldı ama çikolata kistim yok idi başka kist çıktı şimdi o kistimi araştırıyorlar iyimi oldu kötümü bilemiyorum şimdimrb lar . soğan küründe 9. günümdeyim ama bende 4. günden itibaren kahve rengi leke şeklinde akıntı olmaya başladı bu sonra koyu değil de kan gibi oldu kan ve koyu leke şeklinde akıntı devam ediyor yumurtalıklarımda sürekli adetmişim gibi bir his var bu normal mi sizce soğan kürüne devam edeyim mi korkmaya başladım bir taraftan da içim temizlenşyor gibi hissediyorum 6 ay öncesinde bir düşük yapmıştım yani cerrahi müdahele ile alınmıştı kendi kendime düşürmedim yani. bu düşükte içimde kalmış olabilecek şeyler temizleniyor olabilir mi yani
bu kürü uygulayanve benim gibi kan leke gelen var mı ve bu normal mi
Yeniden kan tahlili verdim aradan 4 gün geçti net belli olur varsa diye düşündüm birazdan belli olacak sonuçHamileligin değeri 5 ile basliyo seninkide oyle cikmis oyuzden doktor supeli oldugunu soylemis. Belki cok daha basindasin. Belki 2 3 gunlukdu ozaman. Umutlandirmak istemem tabi. Adetinede bayagi varmış yani test cok erken yapılmış umarim değerin artar insAllah hamilesindir
Gercekten sonucun pozitif olmasini gönülden istiyorum mutlaka haber bekliyorum. Eger varsa yukselmistir sonucun . Sonucu alip doktora gostermeden degeri yazarsan ben ne oldugunu söyleyebilirimYeniden kan tahlili verdim aradan 4 gün geçti net belli olur varsa diye düşündüm birazdan belli olacak sonuç