Gen testlerini kadin doğum doktorun istiyor.tabi sende yapılmasını talep edebilirsin.bizim bilgimiz yoktu taki doktor söyleyene kadar.ozel hastaneleri denedim.3.5 bin ve daha fazlasını isteyen hastaneler oldu.yaptirmadimEvet ilk gebelik ilk kürtaj kan pıhtılaşması tahlillerini nerde yaptırdın 3 ayda çıkmış demişsin pıhtılaşma testi de mi 3 ay sonra çıktı ben gidip sormak istiyorum belki ben de de aynı sorun vardır bir sorum daha olacak kürtaj sonrası kontrole gittiğiniz de vajinal mi karından mı baktılar
Herhangi bir eğitim arastirma hastanesinin genetik bölümünden 182 yi arayarak randevu alabilirsin.basvurdugunda kadın doğum doktorunun istedigi tetkikleri gosteriyorsun hepsini ücretsiz yapiyorlar.ben öyle yaptım.tabi 2 düşük olduğu için eşimden de aldılar.sadece kan alıyorlar.bu gen testleri içerisinde pıhtılaşma da dahil düşüğe yol açabilecek her şeye bakıyorlar.biran once yaptirirsan tabiki menfaatine.
Kürtaj dan sonraki kontrolü göbekten ultrason ile bakti.sadece içeride parca kalmismi yada rahim duvarı kalınlığı istenilen seviyeye gelmişmi ona bakiyorlar