Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Hepmi böyle yoksa yenimi oldu ağrılar

Aynen oyle benimde cevremde benden sonra evlenenler hamile madem sorun yok hemen olsun istiyoruz Allah hayırlı zamanda hayırli evlatlar nasip etsin tabi ama tez olsun stres stres :)

Amin okul öncesi bölümünü okudum o kadar ders gördüm uygulamak nasip olur inşaAllah

Hepmi böyle yoksa yenimi oldu ağrılar
Normalde adetim 5 gün sürer bu ay 2 gün sürdü 3.gün leke seklinde geldi ondan sonra hep agri onceden adetime bikac gun kala olurdu sonra da adet olurdum bu ay boyle oldu hala da sızı seklinde agrıyo kasıgım

Test yaptın mı benimde oldu göğüslerim şiş falan hamileyim dedim test yaptım pozitif çıktı doktora gittim negatif dedi çok üzüldüm

Test yaptın mı benimde oldu göğüslerim şiş falan hamileyim dedim test yaptım pozitif çıktı doktora gittim negatif dedi çok üzüldüm
Yaptım bisey cıkmadı benimde gögusler sis agrı bi orda yok :) ama kasık bel ağrısı delirtiyo kötü bisey yoktur inşAllah senin test olayi da kötü olmus canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…