- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.503
- 53
- 35
Neden degerlendiremyrsnzBenim umutlarım tükendi.onemli günleri degerlendiremiyoruz
Hayit otu ne icin bendede adenoymiss var dedi ama tma karari sonuclarimla birlikte soyleyecek ins erir kizlar dua edin ins yok olur insCanım kimi yerde sabah akşam kimi yerde günde 1 yazmışlar.ben sağın suyu nu da sabah akşam içtigim icin hayiti ancak akşamları günde 1 içebiliyorum.ama bence faydası var cinsel isteksizlik vardı bende.zaten araştırdığımda istek artiriyo yazıyordu.suan 6.günüm şimdiden etki etti.benim sol yumurtaligimda pco görünümlü dedi canım.o yüzden dışarıdan bu şekild e destek yapmaya çalışıyorum.hayiti sıcak suya yarim kaşık koyup 10 dk kaynatıp ılıyınca iciyorum günde 1 kere
Bugün 6.günüm 14.gun yapmisim kuruKimse yok mu. Tecrubelerini paylasacak? Su anda sogan kuru yapan? Beraber bekleyelim
Hayit tohumu adet düzenleyici hormonları dengeleyen kist ve miyom oluşmasını engelleyen bir tohummus.kadinlarda cinsel istek artırır kolay hamile kalmayı sağlarmış ben içmeye başlayalı 10 gün oldu.bakalim şifası allahtanHayit otu ne icin bendede adenoymiss var dedi ama tma karari sonuclarimla birlikte soyleyecek ins erir kizlar dua edin ins yok olur ins
Benim umutlarım tükendi.onemli günleri degerlendiremiyoruz
Bndede var icsemmi acaba aktardanmi aldnzHayit tohumu adet düzenleyici hormonları dengeleyen kist ve miyom oluşmasını engelleyen bir tohummus.kadinlarda cinsel istek artırır kolay hamile kalmayı sağlarmış ben içmeye başlayalı 10 gün oldu.bakalim şifası allahtan
Cnm oyle dsunme takvime gore 14.gun gosteryr ama her ay diger aydan farkli o yuzden belli olmaz. . Sen 2 gun arayla gir 1 gun drup birgun rabbim nezmn nasip edecgi blli olmaz gecyi die dsunme blki gecmemstrYumurtlama günümdü malesef boş geçti kizlar o yüzden
cikolatakistim canım muhtemelen klomen baslatır tahlillerinde bi sıkıntı yoksa için rahat olsun bişicik cıkmaz inş.
Edvard canım hiç planlama inan hepimiz o durumdayız ilk bebiş düşünmeye basladıgımızd ayda 1 kere olduğu zamnlar oldu nice niceee önemli günler suya düştü vardır bir hayr dedim vaktı zamnı vardır dedim sende üzme kendini hersey olacagına varıyr içini rahat tut güsel olcak herseyyyy
HAMİŞ HABERLERİNİN BOL OLDUGU GÜZEL HABERLERİN DUYULDUGU GÜZELLL BİR GÜN AYDIN OLSUNNNNNN
Senden umutluyum ben inşallah İlk güzel haberi senden alırız belirtilerin hamilelik belirtisi bende daha önce duymuştum bir kaç kişiden hamileymişKizlar simdi kontrol ettim. Sol gogusumun ucu cok buyumus kocaman olmus. Ama ucunda herhangi bir acima yok. Ust taraflari aciyo. Ilk defa bu kadar buyuk gordum ucunu ve kararmis. Allahim dusunmiyim diyorum ama belirti oldukca dusunmekten kendimi alamiyorum
Ben doktora gittim o sıra kist iltihap birşey yoktu ama tam 76 gün adet olmadım soğan kürüyle oldum tadıda fena değil içemiyorum demeyin evladım için içiyorum diyin içilir
Kizlar simdi kontrol ettim. Sol gogusumun ucu cok buyumus kocaman olmus. Ama ucunda herhangi bir acima yok. Ust taraflari aciyo. Ilk defa bu kadar buyuk gordum ucunu ve kararmis. Allahim dusunmiyim diyorum ama belirti oldukca dusunmekten kendimi alamiyorum
Tadini severek iciyorum ben ilk zamanlar zorladi simdi isteyerek iciyorum bende gunluk ic camasirini gunde bi kac kez degistirdigimi biliyorum sogan kuru uyguladim 11.gundeyim eskisinden eser kalmadi bu ay eger hamile kalmasamda kist e faydali deneyerek anladim bunuBen doktora gittim o sıra kist iltihap birşey yoktu ama tam 76 gün adet olmadım soğan kürüyle oldum tadıda fena değil içemiyorum demeyin evladım için içiyorum diyin içilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?