Her namaz sonrası dua ediyorum canım Allah sizlerede nasip etsin.. zor ama çok güzel bir duyguCanım gözün aydı çok sevindim senin adına çok şükür bizlere de dua et nolur Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah
Adetim 1 ay geçti canımAdetın kaç gündür gecıodu cnm. Bu arada hayırlı olsun cnm
Hayırlı olsun canım benim işler karisik goremedim şimdi farkettimHer namaz sonrası dua ediyorum canım Allah sizlerede nasip etsin.. zor ama çok güzel bir duygu
Geçmiş olsun canım soğan kürünü doktorum bana önerdi ilaçdan daha iyi benceKızlar soğan kürü sağ overde kisti yok etti sol overde hemorajik içerikli kist izlenmektedir çıktı mr da. Hsg çekilecek bu hafta... Hormon testleri smear testi güzel çıktı. Doktor bana hayit tohumunu önerdi demek ki işe yarıyor bitkisel tedavi
Saol canım dua edin sağlıklı hayırlı olsun.. ben size ediyorum Rabbim sizlerede yaşatırsın bu duyguyuHayırlı olsun canım benim işler karisik goremedim şimdi farkettim
amin canım bende hepinize dua ediyorumSaol canım dua edin sağlıklı hayırlı olsun.. ben size ediyorum Rabbim sizlerede yaşatırsın bu duyguyu
Bana sorarsan içmemen taraftayım. Bu yüzden iki kere kimyasal geçirdim. Çom etkili bişey. Yine de karar senin
Ben iki kere yanlış hesap kurbanı oldum işte canımBende aynı şeyi düşünüyorum bende bu ay soğan kürü yaptım ama sadece 1 hafta içtim yumurtlama dönemi gelince bıraktım düşük yapabileciğini duymuştum bende
Ben iki kere yanlış hesap kurbanı oldum işte canım
vardır onda da bir hayır canım inşallah bu ay tutar
İnşallah :) )
10 günüm var ama adet olacakmışım karnım ağrıyo ve sadece şeffaf akıntı geliyokaç gün var bata?
10 günüm var ama adet olacakmışım karnım ağrıyo ve sadece şeffaf akıntı geliyo
Ay senin az kalmış ne güzel benim daha çoookk varbende de ağrı ara ara oluyor akıntı da aynı şekilde inşallah tutmuştur ikimizinde bu ay benimde son 3
İnşallah canım bi umut bekliyoruz işte. Sende durumlar nasılinş. bebişler geliyordur kızlarrrrr
Ay senin az kalmış ne güzel benim daha çoookk var
Yumurtan çatlamış ilişkiye girin mutlaka10 günüm var ama adet olacakmışım karnım ağrıyo ve sadece şeffaf akıntı geliyo
Doktora ara kanamam yüzünden gitmiştim 12sinde yumurtan çatlamış onun kanaması dedi o günden öncesini ve sonrasını değerlendirdikYumurtan çatlamış ilişkiye girin mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?